40 cu + sau - (cap.16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI DE SF.MARIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

La multi ani, Ana-Maria!
Lugojano, da' de ce nu poti dormi? De cand ai intrat aici ai insomnie si nu pare ok.
lu, hai ca m-ai facut sa rad, ce energie negativa sa-i transmit? C-o iubeam ca pe copilul meu. Da' cum zici tu, ma-sa a considerat ca e misto sa se joace putin cu noi, sa-i traiasca mamei si fata si mintea proasta pe care o are. Problema mea e una singura, ca barbata-miu imi reproseaza ori de cate ori isi aduce aminte, ca el n-a fost de acord si numai de gura mea a nasit si a sarit cu banii, cam asta e.
gabitza, "gagics"? Not me!
polux, care va sa zica tu mergi la munca precum noi la distractie? No, fain asa!

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Iar am o zi full, mi-am mai aruncat eu cate un ochi pe furis sa vaz care ce mai ziceti pe-aici, dar nu prea am timp de scris.

Asa ca zic in fuga :

- ma bucur pentru micul Denis, ca s-a rezolvat cumva situatia. Sper sa aibe Doamne-Doamne grija de micul sufletel si sa fie totul bine pana la urma.
- LA MULTI ANI lu'a aia mica si plimbareata, lu' aia mica care e finuta Craciunitzei si care nu e vinovata pentru ideile mamei ei, dar probabil ca plateste pentru ele, si tuturor Mariilor si Marinilor, adica inclusiv tatalui meu care azi sarbatoreste ziua numelui si maine implineste 60 de ani. Dubla sarbatoare. Sa-mi traiasca!
- Lu, multumesc de complimente, stiu si eu ca-mi sta mai bine zambind, dar nu-mi reuseste intotdeauna. Promit sa ma straduiesc mai des.

Scuze de incoerenta, viteza si omisiuni. Mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Soni,supervesti!Sa dea Nenea sa fie cu noroc de data asta.

La Multi Ani tuturor Mariilor si de la mine.Io am sarbatorit prin munca.De cind lucrez la firma asta,o spun cu mina pe inima,asta a fost ziua cea mai f...ta zi din toate.Oops!Pleca copila?(sa cresti mare si frumoasa si fericita!)

Kim,frumos este odorul tau!Si mamica si mamica!

Kukitza,lasa nervii,lasa copilul ca acush incepe si el armata.Mai are putin si adio! libertate.Si cum zice Lu:smile ca ejti tare frumoasa.

Lu,mi se pare ca fetitei tale ii este tare dor de voi.

Craciunitza,las-o-n biata ei!Atita stie,atita poate.Pacat de copila.Da' si cind s-a trezi tuta si-a realiza ca-i prea tirziu...

Liliana,Gabi,Gabitza,Ciuss,POrumbel,Parpalk,Laura
Mai este cineva? si pe cele pe care le-am uitat.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Dragutele mele , un mesaj fulger si scurt .
Intai va pe , mi-a fost dor de voi !

De cand a inceput Andrei cursul de innot , sunt franta de oboseala ! Pt. ca dupa curs , ramanem la piscina , ca sa se balaceasca si Paul , bine-nteles ! A trebuit sa-i iau si lui costum , ochelari si papuci ! Pai nu ?????
Asa ca eu stau pe marginea piscinei cu bebe si le facem galerie si ii dau indicatii pretioase lui Andrei ! De fapt el invata la curs ce-i spune instructorul , si pe urma exerseaza !
Dar m-am hotarat ! Maine dimineata plecam mai devreme si imi cumpar si eu pantaloni scurti pt. piscina , si ceva pt. partea de sus (habar n-am ce ! ) , si intru si eu in apa ! Da` ce ! Am zis !

Asa ca nu mai am acelasi timp la dispozitie sa intru pe forum !
Ma bucur ca reusesc sa citesc ce mai ziceti , sa ma bucur alaturi de voi , sa plang alaturi de voi ( desi sper sa fie cat mai putine motive cu putinta pt. asa ceva ! ) ...

Va imbratisez cu drag ! Sa auzim numai de bine !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Auch!O uitai pe Mik. Mai ales ca vreau sa te rog,daca vei trece pe pernutze cu silicon sa pui poza.Ca de arata bine sa mor io de nu-mi cumpar!

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Doamnelor, e doar o parere sau chiar ne merge bine la toate?
De maine vine toamna, dupa 15 august se cam duc zilele de vara, eu vreau sa vina luna aprilie, nu-i asa ca nu-s pretentioasa?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Comanda speciala pentru Craciunitza: sa fie mereu aprilie si vineri !
Ce zici, e bine asa?

Porumbel, ce bine ca mai treci pe la noi, macar asa, din cand in cand. Mesajele tale au ceva, asa...nu stiu cum,calm si linistitor.

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si io la cafea cu voi!
Am o lene..asa fara motiv...nu-mi place nimic..si nu vreau nimic..ceva gen..marea lehamite

La multi ani de Sf. Maria!!!

Mergi la inceput

Am revenit.
Kim, e buna si cate o lene din cand in cand, ca te mai odihnesti. Nu ne-ai povestit cum a fost pentru Luca prima zi la cresa, cum s-a inteles cu tovarasa educatoare

Craciuntza, daca plecati la Cluj sa inteleg ca iti aduci baietii acasa? Cred ca abia astepti. Si nu ca as vrea sa-ti stric dispozitia, doar intreb si eu: copiii tai au avut teme pentru vacanta? Si daca da, le-au facut?

Nomi, eu cam las copilul in pace sa-si vada de copilarie, nu prea l-am pus la teme in vacanta de obicei, dar urmeaza un an important pentru viitorul lui, iar raspunderea pentru mine e uriasa, sau poate asa mi se pare mie unde o duc singura pe umeri. Mi se pare ca eu sunt responsabila sa-l ghidez, sa-l canalizez si sa-l ajut sa-si identifice drumul. Si copilul meu face si handbal de performanta, are antrenamente zilnic si pleaca in turnee chiar si de cateva ori pe luna si chiar nu stiu cum o sa se impace toate astea cu scoala anul asta. E dificil pentru mine si el e din ce in ce mai adolescent, daca intelegeti ce vreau sa zic.
De-aia aproape ca iau notite de la Adrienne si de la Nema, nu stiu de ce am o presimtire ca am sa trec si eu cat de curand prin toate pataniile lor cu baietii. Uffff...e greu sa fii mamica singura.

Hai ca iar m-am lungit.
Pup

Mergi la inceput