40 cu + sau - (cap.16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

He, he...Kim, pe bune ca mi-a trecut dupa ce l-am vazut pe Luca cat era el de gatit la nunta si cum nu vroia el sa se dezlipeasca de miri.
Despre pedichiura verisoarei, nu pot sa nu remarc ca e super asortata cu rujul, ceea ce mie, de ce sa nu recunosc nu prea-mi reuseste. Rusine sa-mi fie, m-a intrecut in cochetarie aia mica !

Atentiune, atentiune, copilul meu, de buna voie si nesilit de nimeni s-a apucat...tananaaaa....nu ghiciti, nu-i asa??? S-a apucat....sa-si faca temele de vacanta la matematica ! Uite-asa ! De luni. Si anume a facut una bucata exercitiu super coplicat: (-3)*(-2)-(-4):(+2)+4*(-2) = a
Deci va dati seama cat e de dificil pentru clasa a VIII-a. Si ca atare, dupa ce l-a rezolvat l-a apucat somnul Acum doarme ca tare mai e ostenit !

Numai mama sa nu fii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Kuki...nu ma speria cu povesti din astea...brrr...teme? aoleu..nu vreau !!!Mai bine la cresa!...hi,hi..forever!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ma bucur ca v-au placut, eu m-am intors bolnava de atata frumusete.

Si mie mi-au placut pozele lui Kim...

N-am timp de taclale, dar am un fisier .pps frumos foc, cu Duamne care mai de care mai frumoase, toate neveste de fotbalisti.
Cine vrea, trimiteti email pe PM si vi-l fauardez.
N-a sa regretati, promit!

(Si promit ca n-o sa dau adresa voastra de mail la copiii din cartier ).

PUP

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Lu, eu iti dau adresa numai daca promiti ca o dai tuturor burlacilor din cartier :))

Ce veselie pe mine, la cat eram de nervoasa. Femeia extremeleor, ce mai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by kim222

Am ceva rapid..si apoi revin:))
Deci Iuliana..cind ti-au pierdut bagajul ...stiu ca ai fost la shopping...cum ti-ai recuperat banii? Merci!
Revin.

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Kim, pe drumul de intors am facut escala la Munchen si fiindca aveam timp m-am dus la biroul pt. probleme cu bagajele si le-am aratat chitanta de la cumparaturi si pe cea pe care mi-au dat-o atunci cind mi-sau ratacit bagajele - cred ca am scris detalii pe-aici (era pe data de 10 iulie), ca in aeroport dupa aia am avut timp sa intru si pe internet l

ufthansa ramburseaza 50% din imbracaminte si 100% din articolele de toaleta - evient ca erau chiar din ziua sosirii chitantele (chiar si ora era pe ele) dar cred eu ca si o zi dupa sosire merge daca le explici ca atunci te-ai dus tu la cumparaturi sau ca tot nu sosisera bagajele sau ca ai asteptat o zi ca sa nu le faci paguba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumesc,Iuliana! Eu chiar am fost la shopping la 2 zile dupa pierderea bagajului...Acesta a sosit abia azi noapte..deci dupa 4 zile..Am chitantele si se vede ce anume am cumparat! Astept sa vad diseara daca bagajul este intact si apoi ii contactez..Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

KUKI, imi pare rau, celibatari nu cunosc...
Da'ti trimisei femeile.

Am vazut ca Mik se interesa de marirea sanilor prin diverse metode.
Eu am vazut (si atins, na!) la cineva careia-i lipsesc cu desavarsire un sutien cu pernuta de silicon, juri ca e de-advaratelea.
Ca sa nu existe dubii si suspiciuni, am pipait sutienul si atat... cand nu era pe persoana...
Deci poate-ti cumperi unul din ala, zic si eu...

Edit, ca-l gasii. Se pare ca poti cumpara doar pernutele, costa o avere, uite aici :

www.bodybloom.com/pro/-/-/les-2-coussinets-fabulous/999103098" target="_blank">http://www.bodybloom.com/pro/-/-/les-2-coussinets-fabulous/999103098

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

am incercat sa citesc de unde v-am lasat dar sint èprea o bosita si cu cuie in calciie!!!de umblatura .DENIS A FOST ACCEPTAT LA TORINOOO!!!!!!!!!!!!
LUacu am si eu trei!!!iuhuuuuuuu!!!!! si toti baieti!Noaptea trecuta culcare la 4 sculare 7.30 pt spital dar de fapt erau 8.30 ca ceasul a ramas fara baterie!!!azi umblat de nebuni da va ovestesc miine pt ca la 2 noaptea cred ca sint aici ca mami Denis si unchiul tre sa plece si miine dim la 8 plecarea la 90 km sa o duxc pe mama mihaita la aeroport ! da nu o cheama sf. marie o cheama doinita!!!
Salut toate fetetele intoarse si promit sa-mi revin (nu stiu cind)
Va pup si si poate mai intru chiar daca is chioara de somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ce veste minunata ne dai, soni!
Doamnelor, maine e Sfanta Marie, e ziua finutei mele si pentru ca ma-sa nu ma lasa s-o vad, va servesc pe voi cu compot de cirese amare. Care mai sunteti Maria?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Soni, super ca s-a rezolvat.

Gabi, bine te-ai intors si vacanta placuta in continuare.

Lu, . Pozele tale mi-au stirnit dulci aduceri aminte. Frumos tare.
(uite si adresa mea mihaela_mj@hotmail.com pentru trimis una-alta. merci)
Kim, arati foarte bine si ai un pui frumos foc.

Craciunitza si Kuki, miine va fi o zi mai frumoasa decit azi.

Lu, nu ridea, eu ii am mici, nu aveam de gind sa-mi implantez silicoane, da' ma interesa problema.

Eu imi continui week-end lung tare, nimic de semnalat. Ba da : Marghiolitza imi face mofturi la masa si i-am pastrat pt micul dejun farfuria cu peste din seara asta.

Va pup pe toate de noapte buna.

Mik.

Mergi la inceput