40 cu + sau - (cap.16)
Raspunsuri - Pagina 12

cius22 spune:
cius22 spune:
 Craciunitzo si Kuki-am venit in clubul celor cu copii de cls a VIII-a!...singura diferenta e ca io n-am dilok,da' dilok emotii,pen'ca stiu ca fata asta va face o scoala profesionala-daca o va face si pe asta pan'la capat...Acu' sa nu interpretati aiurea...io am crescut-o si stiu bine la ce sa ma astept...e un copil foarte bun,doar ca nu poate invata...sau mai bine zis,uita repede.Ea a avut probleme de mica...pana la 11 ani a mers la logoped si de-abia reusea sa formeze propozitii simple...va dati seama ,era deja in clasa a 4 si ea invata sa vorbeasca...ce sa mai si invete istorie,geografie si altele...i-am mai spus noi cate una-alta...acum intra intr-a 8-a si daca are de citit un text de juma de pagina curg apele de pe ea...asa o oboseste...da' nu-i bai,ca-i indemanatica si gasim noi o meserie...o bagam ucenica la Soni-sa invete cosmeticareli(te bagi Soni?)
Da' acu o sa am la cine tine pumnii..."of si vai" o sa se transforme in "wow" la anu' pe vremea asta!
Craciunitzo-ti-e mai bine cu tensiunea? sau tot aiurea te simti dupa ce papi?iei ceva? parca ti-a indicat Soni neshte picaturi...cum le zicea?
Mik-ma faci sa rad cu gospodina...am aflat de ce a apucat-o curatenia...hihihihi-si-a invitat prietenul acasa!(da' baietul n-o venit si ii cam trista saracutza...las' ca i-am luat set de pixuri colorate,cu gel si sclipici sa-i indulcesc amarul!)
Azi am bagat in loc de pranz,3 felioaie mari de pepene rosu si ma simt de parca as fi mancat un vagon de haleala...

craciunitza spune:
craciunitza spune:
 cius, stiu foarte bine ce zici, am o prietena cu aceeasi problema, fata ei a dat admitere anul asta la scoala alimentara, cred ca asa se numeste. Nu de scoala mi-e teama mie ci de distante, ca orasul asta fiind asa mare parca-mi sta in gat sa stiu ca pleaca baiatul la 6 dimineata ca sa ajunga la 8 in clasa. 
Nu-i nicio rusine, cius, in ziua de azi putini copii se mai pricep sa faca meserie, majoritatea se pricep la calculator si cam atat. Asa ca fiecare cu talentul lui, toti avem o stea in frunte.
Dar eu tot incep sa am emotii si numai KUKI e de vina, cu rechizele ei 
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

bebitzu spune:
bebitzu spune:
 buna dimineata si bine v-am regasit.
va multumesc din suflet pentru primire, stiam eu de ce m-am indragostit de voi.
eu tocmai m-am intors de la gradi unde mi-am dus mandreata de baiat si primul lucru pe care l-am facut,am deschis DC-ul sa vad ce ati mai scris.
Cius, despre mnine multe nu ar fi de zis- ma incadrez la categoria 40 cu -, am un baietel care va implini 3 ani acum in septembrie, suntem aici (in Ca) de aprox 2 ani si juma.
pentru moment sunt casnica, dupa 10 ani in campul muncii mi-am luat o mica mare vacanta.
si pentru ca tot ma intrebase Nema daca sunt pe marginea butoiului, vreau sa anunt cu mandrie ca am iesit demult din el, am avut cele mai multe cazaturi in ultimii 2 ani, insa de fiecare data am reusit sa ies si sper sa raman cat mai mult la suprafata.
Kuki,sa-ti traiasca minunatia de catel, am si eu o cokarita speniel care din pacate a trebuit sa ramana in tara cand am plecat noi si de care imi este un dor nebun.am trasat insa ordine sa primesc vesti si poze recente cat mai multe posibil.
Soni,am vazut ca i-ai dat sfaturi Craciunitei legat de tensiune.am si eu aceeasi problema, insa la mine este peste max admis - 160, si habar nu am de ce.prima data cand am avut 160 a fost in ziua cand am nascut, probabil de emotii si alte cele.aici insa cand am fost la ultimul control tot atat era, si urma sa o verific inca doua saptamani pentru a vedea daca este nevoie de tratament, insa spre rusinea mea, nu am mai ajuns nici pana in ziua de azi la doctor.sper sa nu fie foarte grav.ai idee care ar fi baiul?saru mana mult si sper sa nu deranjez prea mult cu intrebarea mea.
hai ca azi fusei vorbareata rau, va las pana nu va plictisesc de tot.

noemi marian spune:
noemi marian spune:
 Moama!Ce harnicutze ati fost!  nu alta!
 nu alta!
Soni,faine pozele.Mi-ai amintit ca noi gataram numa' camera noastra si tre' sa ne apucam de a mare si....construit dulap pe hol si multe altele.Va dati seama ca noi inca n-am terminat?Si albinuta Soni face mintenas toata casa.Si sa-ti raspund si la intrebarea de alaltaieri,parca,:am ciine la servici.Trei.Si doua mitze acasa.Si azi am vazut la pet shop broscute testoase mici-mici si una a venit catre degetul meu lipit de acvariu.M-a topit cit era de draguta.
Acu' io v-am tot promis poze si-o sa si pun pt ca mi-a cumparat Calinul tel mobil cu camera,dar tre sa aveti un picusor de rabdare pina reusesc io sa gabjesc ce si cum cu el. Pina acu' stiu numa' cum sa vad cine m-a sunat si cum vorbesc.Si sa transmit mesaje.
Pina acu' stiu numa' cum sa vad cine m-a sunat si cum vorbesc.Si sa transmit mesaje.
Imi prind urechile rau si mi-e teama sa nu-l stric.C-a fost scump.
Cit despre culori...veti vedea ce pereti am.Unul portocalui,unul galben pai cu ceva (doua dungi si-un triunghi) verde si mov,altul mustariu,altul ocru si nu mai stiu.Ca e multe pete.Iuliana,ce zice la carte despre varza asta?
Mik,daca peretii exteriori nu au absolut nici o hiba te duci si-ti cumperi vopsea lavabila de exterior.Obligatoriu.Pt ca daca pui din asta obisnuita,nu rezista la intemperii si se spala.Iti si spun de care sa cauti.Din cite stiu au filiala si in Franta:STO.Este cea mai buna.Au si paletar de culori,consilieri care sa te ajute,cataloage,tot ce vrei.Cauta pe net ca au si site,inclusiv cu paletar de culori.Iti alegi culoarea si ei ti-o mixeaza.
Ciuss  .Cine stie prin ce traume a trecut fetitza voastra pina sa ajunga la voi.Lasa,important este ca e sanatoasa si cuminte.
.Cine stie prin ce traume a trecut fetitza voastra pina sa ajunga la voi.Lasa,important este ca e sanatoasa si cuminte.
Cit despre Osho,am avut acasa Spiritualitatea Tantrica si-am citit-o cu creionul si hirtia linga mine.Mi s-a lipit de suflet de nimeni nu mi-o scoate de-acolo.Din pacate i-au crescut picioare si nici n-am mai intrat in vreo librarie de teama sa nu innebunesc.Mi se pare de-a dreptul sadic sa trec pe linga o librarie si sa nu-mi pot cumpara carti din cauza preturilor.Pt mine e o mare durere si o mare rusine sa spun ca nu mi-am cumparat o carte de vreo 7-8 ani. Cit despre cititul live exact asa simt si eu.Cel mai mult imi place cum miros paginile.De aceea n-am sa-ti cer adresa site-ului respectiv.Poate mai tirziu.
Cit despre cititul live exact asa simt si eu.Cel mai mult imi place cum miros paginile.De aceea n-am sa-ti cer adresa site-ului respectiv.Poate mai tirziu.
Sanatate maxima sotului tau!
Laura,Parpalak grija ca aici e bai mare.Io inchisei butoiul pt renovare si nu-l mai deschid.Picai si io in el da' am iesit repede din cauza de moloz si mizerie. Capul sus si nu va dati batute!
Capul sus si nu va dati batute!
Liliana imi imaginam scena cu sotul tau. Bine ca te-a facut macar sa rizi ca o prietena de-a mea s-a enervat si s-a dat jos de pe masa,i-a cirpit 'lesinatului' doua carabe si l-a dat afara din sala.Si-apoi si-a vazut de treaba.
 Bine ca te-a facut macar sa rizi ca o prietena de-a mea s-a enervat si s-a dat jos de pe masa,i-a cirpit 'lesinatului' doua carabe si l-a dat afara din sala.Si-apoi si-a vazut de treaba.
Kuki,Craciunitza copii vostri sint draguti si ,din cite spuneti voi buni,deci tin doar pumnii pt ei sa nu-i stresati prea tare.
Si merg la Bucuresti undeva de azi intr-o saptamina.Sper.Evident ca pe Iuliana n-o prind.
Dau o bere.Cine doreste.Vinu' l-am gata. si mai vin.Nomi
 si mai vin.Nomi

parpalak spune:
parpalak spune:
 Laura_B, mai precis, nu ma descurc. Serviciul s-a transformat in ceva de genul o zi-doua pe saptamina, noroc ca lucreaza tati full time, altfel nu stiu unde ajungeam.. Acu imi dau seama ca de o saptamina, de cind a plecat tati, eu am uitat sa-mi iau pastila de fier seara, ca dimineata nu pot, ca cica sa n-o iei cu cofeina.. Imi aduc aminte sa maninc cam la doua zile. Cu dormitul de 5-6 ore nu ma descurc deloc, cred ca d-aia zombie mi se par niste chestii foarte agere, si cu mintea foarte clara, prin comparatie..Casa cade pe noi - dar eu m-am apucat de turnat asfalt in driveway  . Am inceput anul trecut, dar am intrerupt cind am inceput serviciul, asa ca acu am reluat-o..
. Am inceput anul trecut, dar am intrerupt cind am inceput serviciul, asa ca acu am reluat-o..  Ar trebui sa termin inainte sa vina iarna, ca altfel intra apa pe sub, ingheata si iar mi se farimiteaza toata munca de peste vara... (da' tot e mai bine ca inainte, ca nu mai am noroaie..)
 Ar trebui sa termin inainte sa vina iarna, ca altfel intra apa pe sub, ingheata si iar mi se farimiteaza toata munca de peste vara... (da' tot e mai bine ca inainte, ca nu mai am noroaie..)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

soni spune:
soni spune:
 Hop si eu . In loc de smotru care il incep acu am fost la bunica cu bratul gros cit piciorul meu ,i-am facut masajul linfatic, si am venit acasa sa fac treaba . m-a sunat tata Jan (cel cu bb cu leucemie ) sa caut un bilet de avion ca nevastasa tre sa plece acas ca de le ploi s-a darimat tavanul. dupa doua or de cautari la preturi mici hop telefon . Nu poate lua dus intors ca e in schenghen!!Porca vacca  ,putei sa spui dinainte . Da tel la call center  ,du-te sii adu aici sa decida ca mai erau 7 locuri pe merti 15 augut  jeluieli ca nu sint bani dar eu am primit de la un baiat din spania 300 pt marian si 200 pt mihaita pe 25 iulie si nu i-am dat,Ca sa vada ca banii se chibzuiesc .mi-am zis ii dau la napaste! si iaca napastea a ajuns . celalalt copil bolnav, tavanul a cazut ,si altele . Avea lacrimi . de ce nu i-am spus. pai daca i-ti spuneam acu la nacaz de unde ii scoteai?? Bebitu  cind vine sefu ca iar e in ambulatoriu i-ti raspund mai pe seara ca cu inalta  e mai complicat
fetelor ,ragutelor va pup pe toate si trec la oleaca de smotru si mai revin .pup
ah, cius trimite fata ca  manualitatea se plateste bine 
Si nu va mai stresati atita cu cupii !!Einstein a ramas corigent la matematica si ....

nematics spune:
nematics spune:
 Bebitzu, eu ziceam de cu totul si cu totul altceva decit de butoi - vorbeam de celebra pilnie!!!
Era o fata dintre noi care si-a facut intrarea spectaculos, pe pilnie in jos inspre noi - a marturisit ca statea si ne citea si ne citea si parca era pe marginea pilniei: numa' odata ce-o alunecat la vale spre noi!!!
Asta e pericolul pentru cine ne citeste de pe margine, apare atractia "pilniei" si nu mai scapa, musai sa fie pe listutza!
Nu stiu daca m-am facut inteleasa ca deabia m-am sculat - dupa cafeaua de dimineatza si un ness dublu m-a pocnit un somn sfint si odihnitor de n-am putut sa-i rezist.
Noemi, pai eu plec duminica, daca vii mai devreme de duminica poate ne vedem macar o ora - Craciunitza, ce zici? Incercam asa? 

adrienne12 spune:
adrienne12 spune:
Fetelor mie imi place sa citesc in pat sau pe jos sau cu picioarele pe pereti. Cum o sa tin eu laptopul sa citesc in pat? Spuneti-I asta sotilor vostri cind mai vin cu ideii din astea cretze. Ah, seful meu care e maniac sa aiba toate ultimele inventii electronice si-a luat un pda pe care il foloseste si ca telefon (sau o fi telefon [pe care il foloseste ca pda?) si citeste carti pe el!!!! Mi-a aratat cumpara carti format on-line, le incarca pe… dispozitivu’ lu’ peste si citeste. Odata a chemat-o pe fi-sa sa-l ia de la servici special ca el sa stea in dreapat ei sa citeasca si in ziua aia il rugasem si eu sa ma duca acasa 9ca stam aproape) a tinut sa-mi faca demonstartii in masina despre cit de bun e pda-ul ala si ce face cu el… Eu n-am zis nik, ca mi-e sef, am mustacit in sinea mea, caci ce carti gasesti in formatul cu pricina? Doar Dan Brown, Da Vinci Code… si de-astea. Deocamdata la noi s-a racorit dar e inca soare si frumos afara. Acum sint la a 2a cana de cafea. Mi-am facut o regula: pina in 12 beau cafea, dupa amiaza beau ceai. Asta pt ca ceaiul ajuta la slabit are antioxidanti etc etc… sa vaz daca da roade