Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 24

pufymic spune:
pufymic spune:
 Alinush 

!Bafta maine sa fie scurt, rapid si usor(travaliul)!
!Bafta maine sa fie scurt, rapid si usor(travaliul)!
Claudia imi pare rau ca e bolnavioara Ana-Maria! sa-i treaca repede!
 sa-i treaca repede!
Flavia iti tin pumnii sa reusesti sa nasti natural...si repede! Ce zice bebe de ghiveci?Nu iese afara din burtica de la miros?
Ce zice bebe de ghiveci?Nu iese afara din burtica de la miros?
Gabi tu cum esti?Si eu am emotii o gramada pentru Alinush....
Clau ai dat bir cu fugitii? Ce mai face Raul?
Ce mai face Raul?
Pupici!
Ioana (37+) &
(37+) & Alesio(08.10.2004)
 Alesio(08.10.2004)           
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

cristinacsa spune:
cristinacsa spune:
 Buna fetelor,
Alinush iti tinem miine pumnii sa nasti repede si usor, sa ai o bebelina sanatoasa. Ce repede a trecut timpul. Ma bucur ca nici  una nu ati avut probleme mari cu sarcinile, sper sa fie la fel si nasterile.
Apropo de enteroviroze, si Carina  a facut diaree, ieri a mincat multe prune (pina acu era cam constipata).  I-am dat deja Furazolidon...
Fetelor, cine urmeaza?Flavia?
Magda, cred ca te-am vazut in statia de tramvai in centru, dar eu tocmai urcam in tramvai.
Acu merg sa culc copiii.
Pupici,
Cristina si gemenutele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Claudelu spune:
Claudelu spune:
 Alinush, iti tin pumnii sa scapi repede repede de dureri! Sa ai o nastere super usoara!
Maine oare pot sa te sun sau sa astept mesajul tau??  ioiiiii cred ca am sa ajung sa ma cunoasca toata maternitatea la cate drumuri am de facut pe acolo
 ioiiiii cred ca am sa ajung sa ma cunoasca toata maternitatea la cate drumuri am de facut pe acolo 
Ioana, nu am disparut ca magaru in ceata dar am o stare de mai bine nu  De la o extrema la alta, acum sunt fericita acum imi vine sa plang
 De la o extrema la alta, acum sunt fericita acum imi vine sa plang  Sunt o proasta stiu
 Sunt o proasta stiu 

pufymic spune:
pufymic spune:
 Clau doar nu ne calci pe urme(le de  )daca zici ca esti asa schimbatoare...?
)daca zici ca esti asa schimbatoare...? (glumeam!)
(glumeam!)
Lasa ca te linistesti tu...mai un pic si sunteti la casa voastra...
Cristina multa sanatate Carinei...si sa fie numai de la prune!
Pupici!
Ioana (37+) &
 Alesio(08.10.2004)           
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Melania 14 spune:
Melania 14 spune:
  P'aici sunt si io  ! ieri am avut program "+"   si azi am avut chef de pitici .Oricum m-am gandit la voi si am apucat sa va citesc.
 ! ieri am avut program "+"   si azi am avut chef de pitici .Oricum m-am gandit la voi si am apucat sa va citesc.
Clau mi-a trecut  , dar incepusem sa cred ca ai ceva cu viata mea .Am si io o intrebare, ca nu pricep , : de ce va sta Raul la ai tai ?si numai in weekwnd cu voi ? si ce are ca nu este gradinita in Micalaca ?
 , dar incepusem sa cred ca ai ceva cu viata mea .Am si io o intrebare, ca nu pricep , : de ce va sta Raul la ai tai ?si numai in weekwnd cu voi ? si ce are ca nu este gradinita in Micalaca ?
Alina nu ai emotii ? cred ca esti in faza in care vrei sa se termine odata si sa te vezi cu Bblasa in brate .
Flavia esti MONUMENT de harnicie, in viata mea atata treaba, cred ca o depasesti si pe maica-mea .Da Mel e vorbareata, acum are ce are cu " pange " plange, cineva musai tre' sa planga si cu "init" si "pecat" venit si plecat si cu "paiata" suparata.Astea-s noile cuvinte.Aaaaa si mai nou imi cere dimineata "late" , oricum il bea dau dar acum si spune ca vrea.
Gabi tu nu poti sa-l duci pe Tudor la gradi ?cand are el chef ?
Cristina fain ca ati prins vreme buna la mare si ca fetele au fost fericite .
Maggda succes la cumparaturi !
Melania   (14.01.2005) si mama Nico
(14.01.2005) si mama Nico 
   poze
 poze

DianaR spune:
DianaR spune:
 Am intrat sa-i urez Alinutzei nastere usoara, bebelina sanatoasa si mult laptic! Tinem pumnii maine!
Claudia, felictari ptr. apartament! Las ca-i super sa stai singur, fara parinti!
   Diana  ,  Vladut(16.05.2004)(  bebelus si  copilas )  &
Vladut(16.05.2004)(  bebelus si  copilas )  &  Timeea (18.05.2006)
 Timeea (18.05.2006)

alinutza13 spune:
alinutza13 spune:
 Alina iti doresc si eu nastere usoara si un travaliu cat mai scurt!!!Si cel mai important : o bebelusha frumoasa,sanatoasa si cuminte!!!La fel le doresc si celorlalte fete ce vor urma!!!
            Noi suntem bine si sincer ma gandesc si eu la inca un copilas.In primul rand pentru Fabiana ca stiu cat de mult i-ar placea sa aiba o surioara.Am in bloc o prietena ce are o fetitza de 10 luni si tot timpul cand sunt impreuna se pupa(Fabi pe ea),o imbratiseaza pe aia mica si ii spune :"te iubec",imi vine sa o manc de drag.Mai trebuie sa duc munca de lamurire cu sotul meu care nu prea ii de acord.Sper sa reusesc pana la urma.Stiu ca-i greu cu 2 copii mici,dar cand ma gandesc ca asa vor creste impreuna....

.
.
            Na bine fetelor,ma duc si eu la somnic ca mi se inchid ochii aici in fata calculatorului.
            Abia astept sa intru maine si sa vad ca a nascut Alina o  sanatoasa si frumoasa.
 sanatoasa si frumoasa.
         Va pupam!!!

alinamoro spune:
alinamoro spune:
 Fetelor, sunteti niste scumpe, va multumesc mult pentru incurajari.
Asa cum zicea Nico, am emotii, dar pe de-o parte abia astept sa scap. Sper ca maine seara la ora asta sa-mi tin bebelina in brate si sa fiu ok. 
Azi au sunat non-stop telefoanele la noi, parca era centrala, toata lumea suna sa ma incurajeze. 
Dragos iar a facut figuri acuma seara cand am montat patutul, orice ii ziceam ne spunea "nu ma intereseaza" . Sper sa-si revina si sa nu fie gelos pe bb.
. Sper sa-si revina si sa nu fie gelos pe bb.
Va multumesc inca o data si sper sa ne revedem cu bine.
Alina (38+)
 (38+) & Dragos
 & Dragos   (11.04.2002)      pozici 1, pozici 2
(11.04.2002)      pozici 1, pozici 2

pufymic spune:
pufymic spune:
 Alinush 

!Asteptam vestile bune de la tine!!!!
!Asteptam vestile bune de la tine!!!!
Alinutza13 bine ai revenit!De mult nu ne-ai mai scris de voi(sau n-am vazut eu? )...ma bucur ca e bine Fabiana ....si bafta la convins sotul pentru bb2!
)...ma bucur ca e bine Fabiana ....si bafta la convins sotul pentru bb2!
Pupici!
Ioana (37+) &
 Alesio(08.10.2004)           
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

claudia_maria spune:
claudia_maria spune:
 Alinush toata ziua o sa fim azi  cu ochii pe calculator sa asteptam vesti de la voi,chiar acuma ma gandeam ca deja esti la spitla,Doamne ajuta sa fie totul bine si sa scapi repede,sa iti tii bebelina in brate.
cu ochii pe calculator sa asteptam vesti de la voi,chiar acuma ma gandeam ca deja esti la spitla,Doamne ajuta sa fie totul bine si sa scapi repede,sa iti tii bebelina in brate.
  Fetelor care aflati sa ne dati si noua de veste repede Claudia_Maria si bubulina Ana-Maria
Claudia_Maria si bubulina Ana-Maria Poze
Poze