Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 18
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Clau multa sanatate si sa-ti treaca repede!
Nico sapt viitoare mergem sa vedem ce si cum e cu cresa....
Alesio e mai bine, a avut o forma usoara de enteroviroza. I-am dat doar antitermice si l-am tinut ieri la regim iar acum nu mai are febra, diaree n-a mai avut nici ieri....e bine...Slava Domnului!
Alinush
!
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Ioana, dar tu inca nu l-ai inscris pe Alesio la cresa??
Ma bucur ca e mai bine piticu 
Semneaza
o STELISTA pana la moarte!
claudia_maria spune:
Salutare fetelor
Nu am mai reusit sa intru ca a fost virusat calculatorul.
Flavia ce experienta urata,tare nasol ce nesimtiti sunt unii chiar e dubios cum au spart numai boxele unde se afla cite ceva.
A fost super la intilnire,am reusit si eu sa vad pozele eu inca nu le-am descarcat.
Marti dupa masa am fost si noi la circ si inainte sa inceapa reprezentatia Ana-Maria a vomitat saracuta bine ca nu era nimeni in fata noastra ca altfel tot il facea vaisamar,in timpul reprezentatiei a inceput sa faca febra si a adormit la mine in brate in galagia aia,deja eu incepeam sa ma agit ma gandeam ca iar o sa imi faca o chestie urata cu vomitat,diaree,febra,seara cind am ajuns i-am si dat picaturi de metroclopramid si i-am pus un supozitor de novocalmin,miercuri pe la pranz a facut si diaree dar acum vad ca e mai bine de miercuri nici nu a mai vomitat nici diaree nu a mai facut.
Dar deja pe mine ma dispera chestile astea parca prea des le face,cred ca o sa ma duc sa ai fac niste analize saptamana viitoare.
Ioana vad ca si Alesio saracutul a fost bolnavior
de la noi si ai grija de tine ca am citit pe aici ca nici tu nu te simti prea grozav.
Nico da asa se pare ca Ana-Maria seamana cu mine,mai nou asa imi zice toata lumea,desi cind era mica era leita Paul.
Gabi bine ca ai place lui Tudor la gradinita
.
Alina chiar te pregatesti de nastere ce repede a trecut
timpul
De fapt scuze,toate
va preagatiti
.
Clau multa sanatate si tie,sa te faci bine
.
Ma duc sa fac bagajele ca plecam azi dupa masa la socrii.
Claudia_Maria si bubulina Ana-Maria
Poze
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Azi a fost ultima zi de lucru, parca nu-mi vine sa cred ca nu mai merg 2 ani!

Nu stiu daca are legatura cu asta, dar am o stare asa nasoala,
ma gandesc tot timpul la nastere si mi tare frica (probabil de ce stiu exact ziua, poate era mai bine pe nepregatite).
Sanatate multa bolnaviorilor! 
Alina
(37+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
alinamoro spune:
Ioana, ai fost la medic?
Te asteptam cu vesti! 
Alina
(37+)
& Dragos
gabitzica spune:
Eu am o stare tare ciudata de agitatie. Probabil din cauza ca am eliminat o secretie gelatinoasa, posibil o parte din dop...
Cand l-am nascut pe Tudor, vi-am zis ca oricum nasteam in ziuain care am fost programata pt cezariana. am avut dilatatie de 2-3 degete, elimiasem dopul(nu stiu cand) si nu am avut dureri.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi doar nu vine bb?
Alinush am venit de la dr. dar mai intai a trebuit sa-mi imbaiez, hranesc si culc piticul cel marait....
Deci am fost la dr. Popa. E ok, mi s-a parut de treaba.
Mi-a facut si control pe masa si echografie. Bb e ok, in jur de 2800 gr (+/- 200)....placenta grad I, fundica, bb in prez. craniana, lichid amniotic normal....totul ok deci.
Vom mai merge iarasi la control peste aprox. 2 sapt, adica in 11 sept...daca nu vine bb pana atunci...
Noa fug la nani....
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Ioana, sper sa fie alarma falsa.
Ma bucur ca bb e bine. Cred ca ti-a crescut inima un pic cand ai auzit ce greutate are. Te-ai hotarat sa nasti in Arad?
Claudia, imi pare rau pentru Anamaria , saracuta de ea
Ar trebui sa -i dai ceva de imunizare.
Diana, nu am apucat sa spun ce faine sunt pozele.
Gabi 37+
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Gabi, nu te stresa, chiar daca elimini dopul nasterea poate fi si dupa 2 saptamani, sa nu se rupa membranele doar. Luna trecuta am avut o pacienta care a eliminat dopul (era speriata si ea, mai ales ca avea 37 de ani si era primul copil), a vazut cand a facut dus, a nascut dupa o saptamana si ceva.![]()
Ioana, bine ca bb e ok, greutatea e bine, nu cred ca trebuie sa-ti mai faci griji ca-i mic.![]()
Cum a fost la controlul pe masa? 
Mie de asta mi tare frica ca imi va face cand ma internez.
Alina
(37+)
& Dragos
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Gabi si eu iti tin pumnii sa fie doar alarma falsa.
Alinush controlul pe masa a fost....neplacut....ca de obicei
!In rest nimic neobisnuit.
Flavia tu cum esti????
Ma bucur si eu ca a mai crescut bb....sper din suflet sa fie marisor(cat de cat) cand se naste....dar oricum ambii medici mi-au zis ca sigur nu va fi cat a fost Alesio!(adica nu ajunge la 3900 gr)
Ma duc sa ne pregatesc micul dejun si apoi poate reusim sa tragem o fuga pana in Teba ca stam cam rau cu pijamalele la Alesio....zici ca au intrat la apa peste noapte
!
Week-end placut tuturor....si fara surprize!
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik