Mamici din Arad...??? (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, sa stii ca Gabi are perfecta dreptate. Nu stiu cine ti-a inspirat teama asta de medicii din Arad, dar eu la fel ca si Gabi am avut mare, foarte mare incredere in Bunescu si intradevar s-a comportat cu mine exact asa cum m-am asteptat! Si daca vrei sa mergi la Furau nu mai sta pe ganduri, macar sa vorbesti cu el, sa-i spui care-i situatia, spune-i ca numa ce v-ati mutat in Arad si ca ti-a fost recomandat! Tu faci cum crezi, dar avand in vedere faptu ca nu te simti prea bine, ar trebui sa mergi cat mai repede la un medic!
De ce nu accepti ajutorul lu soacra ta? tu ziceai ca te intelegi foarte bine cu ea, ca tie ca o mama. Ti-ar prinde bine un pic de ajutor!

Diana, nici eu nu m-am apropiat prea tare de Timeea (care e o scumpa si o frumoasa) pentru ca sunt cam racita! Ce obrajori faini are...off, numa buni de muscat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fete dragi,ma bucur ca am ajuns sa va vad, mai ales pe burticoase cat inca mai sunt burticoase... Multumim de aprecieri, eu si Timeea suntem flatate...

Ioana, stai cuminte si odihneste-te Si chiar n-ar strica sa te vada un medic!

Gabi sa-ti traiasca bebelina grasunica! Si te lasa Furau atata pana sa te opereze? Ma mir...

Poze am sa incerc sa pun numa o sa dureze, le voi micsora putin ca aparatul asta le face mari la rezolutie mare si trece un veac pana se incarca.

Magda, tot promiti tu ca vii dar eu am pierdut orice speranta in ceea ce te priveste...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

no acuma am intrat si eu,

a fost bine la intalneala , ma bucur ca v-am vazut pe toate , Alina pe tine prima data si parca si pe pitici i-am vazut mai bine...data trecuta cum alergau care incotro intr-un spatiu mai larg parca nici nu am putut sa-i studiez ( adica atunci cand am fost si eu ).

am vazut si pozele, pacat ca sunt intunecate unele.Clau noroc cu tine la pozat ca eu nu prea am facut si unele au iesit cu personajele sifonate... asa ca eu am putine si tre' sa mai asteptati pana le descarc

ce credeti ca am facut azi de mancare ? paste cu carne de vita, adica un ragu cu carne de vita a la Carmen-Nico

cat despre Mel... a plecat cu Dudut pe buze, ce sa fac dragostea e dragoste...

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana si eu zic sa mergi la doctor, tre' sa te cunoasca cat de cat inainte , nu ? gresesc ? lui Furau nu cred ca i-ar displace sa te stie macar putin. Tu faci cum crezi , asta e parerea mea din cate il stiu.

Maggda , fara cuvinte .....

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi sa-ti traiasca bebelina grasunica! Si te lasa Furau atata pana sa te opereze? Ma mir...

Diana, pe Tudor mi l-a scos fix la 40 de saptamani. Oricum nasteam in ziua aia.
Acum o sa fie la 39 de saptamani. Eu as fi preferat sa ma lase pana la termen, dar nu i-am zis nimic. Avand in vedere ca am uter cicatricial, probabil nu am voie sa intru in travaliu. Oricum daca am ceva probleme, pot sa il sun oricand.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, ma bucur ca sunteti bine. "Mai un pic si vine bb" (citat Dragos)

La 20 merg si eu la Miclea, probabil voi sta mult ca n-am programare, oricum va scriu cand ajung.

Ioana, au dreptate fetele, mergi la Furau si nasti aici in Arad, eu in locul tau nici n-as mai merge la Cluj in 4 septembrie, asta-i parerea mea doar.

Nico, pai la voi e serioasa treaba cu Dudut!

Diana, asteptam pozele...

Alina (37+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor si va multumesc de grija!
Am decis sa merg si aici la un medic fiindca medicul meu din Cluj va pleca la o conferinta in Elvetia din 8 sept pana prin 24 ....de aia m-am si gandit la varianta de a naste in Arad pe care am exclus-o initial din start....
Zilele astea il contactam pe Furau si vedem ce-o mai fi....

Am terminat si cu compoturile, acum sunt mai linistita....mai am muraturile de pus si bulionul si gata!

Clau nu vreau sa vina soacra-mea la noi fiindca trebuie sa-l aduca si pe socru-meu cu ea(ca e mai rau ca un prunc mic....daca nu-l supravegheaza bea ...nu mananca si si-asa ii e f rau)....si nu suport sa-l aud cum vomita jumatate din zi....mi-e rau si cand ma gandesc la el!
Asa ca prefer sa ma descurc singura ...si oricum ma mai ajuta si Ovi cu ce poate....

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, eu zic sa mergi cat mai repede la Furau, pana nu intra in concediu. Zicea ca isi ia pe la sfarsitul lui august, dar nu a specificat. Oricum la pacientele lui vine. Asa ca ar fi bine sa il contactezi cat mai repede. Si cum zicea si Nico, ii place sa isi cunoasca pacientele inainte...

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am venit si eu de la dr. Bebelina e ok, are 2800 g, placenta gr.II.
E o problema insa, dr.Miclea pleaca in Italia in perioada 1-9 sept. si eu am DPN-ul in 9 sept., am vorbit cu el si imi face nastere provocata in 31 august, atunci e de garda, eu nu vreau sa risc sa fie plecat chiar cand m-or apuca pe mine contractiile sa nasc.
El a zis ca e ok, de fapt el a fost cu ideea, bineinteles daca vreau eu si eu vreau sa scap cat mai repede, a zis ca nu-i nici o problema ca voi naste mai repede cu o saptamana.
Asa ca daca nu se grabeste bb pana de joi intr-o saptamana atunci la 8 dimineata voi merge la Matern.

Alina (37+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, chiar in seara asta a venit si o vecina de la control si ei i-a spus ca are de ales itnre duminica asta sau de joi intr-o saptamana Ea merge duminica, cu toate ca ar fi asteptat, dar daca n-are de ales asta e...e stiti ce nu inteleg, de ce se tot duc la conferinte sau mai stiu eu pe unde daca de el depind faorte multe femei??

Gabi, tu cand trebuie sa nasti?? Ca n-am inteles ce ai discutat cu Alina Pleaca si Furau in concediu? offffff

Mergi la inceput