Conversie fisier .vob in fisier .avi
Poate cineva sa ma ajute cu un program (de preferinta free) cu care pot sa convertesc un fisier .vob in fisier .avi? Am un filmuletz tip .vob pe care as vrea sa-l prelucrez in Adobe Premier si cu import file nu mi-l recunoaste, asa ca trebuie sa-l convertesc intr-un format pe care sa-l recunoasca si Premier-ul.
Multumesc anticipat de ajutor.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
Raspunsuri
dante01 spune:
YASA VOB to AVI Converter convert VOB to AVI DivX MPEG MPG VCD SVCD, and Burn them to CD.
YASA VOB to AVI Converter is an easy to use DVD copying and ripping software which can convert VOB to MPEG version 1 and 2 files.
YASA VOB to AVI Converter is an ideal method to dup dvd or rip dvd or make backup DVD copy. You can rip entire DVD or just part of it by time or by frame or by chapter.
It also can rip dvd to mpeg,avi,vcd,svcd. The most intelligent function of YASA VOB to AVI converter is that it can rip any part of the movie you want freely.
You just tell it the start position and the end position, no matter one second or one hour, it will rip them for you precisely.
It is very easy to use and have a high efficent. YASA VOB to AVI Converter can rip your favorite DVD video programs, then you can create your own DVD library.
de pe softpedia:
www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Encoders-Converter-DIVX-Related/YASA-VOB-to-AVI-Converter.shtml" target="_blank">link
n-am testat pogramul asa ca nu stiu cum si ce face, insa daca asta nu-i chiar ce-ti trebuie, mai cata pe acolo, vei mai gasi...macar tial versions ceva...
Alynutza spune:
dante, am incercat programul recomandat de tine, am incercat si alte trial versions, dar nici una nu functioneaza. Desi iti spune ca fiind trial version converteste doar o treime din lungimea filmuletzului, in momentul in care ii dai convert, da mesajul cu "(the program) has encountered an erorr and needs to shot down...", deci nu am reusit sa fac nimic. Mie imi trebuie sa convertesc doar un fisier acum, nu mi se justifica sa cumpar un asemenea program.
Altcineva nu stie o versiune de proba care totusi sa functioneze?
Nunta noastra de vis
Luna de miere
chris spune:
Exista VirtualDub Mpeg2, este free, care stie sa citeasca VOB si apoi sa-l salveze ca avi. Nu am timp acu sa caut link-ul de unde sa descarci, dar revin, sunt un pic busy la servici....
Cristina
brado73 spune:
Chris ti-a facut o recomandare buna.
Poti sa-l descarci de aici:
www.softpedia.com/progDownload/VirtualDub-MPEG2-Download-44776.html" target="_blank">http://www.softpedia.com/progDownload/VirtualDub-MPEG2-Download-44776.html
este foarte simplu de utilizat, eu numai cu el mi-am facut treaba.
Daca vob-ul are sunet AC3, probabil vei avea nevoie si de codecul aferent: www.softpedia.com/progDownload/AC-ACM-Decompressor-Download-9448.html" target="_blank">http://www.softpedia.com/progDownload/AC-ACM-Decompressor-Download-9448.html
Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia
Alynutza spune:
Am deschis fisierul VOB cu programul recomandat de voi si i-am dat save as AVI. L-a salvat, dar cand l-am deschis, nu se vede nimic, ecranul e negru. Si l-am deschis si cu Media Player Classic si cu Windows Media Player. Ce n-am facut bine? Mai sunt ceva setari de facut inainte?
Nunta noastra de vis
Luna de miere
chris spune:
O da, mai trebuie facuti niste pasi.
Te duci la meniu, la Video, si trebuie sa fie bifat "Full processing mode".
Apoi tot la Video->Compression, se deschide o ferestruta de unde trebuie sa selectezi codecul cu care faci compresia. Dai clickpe el si apoi apesi pe butonul "Configure". Trebuie setat bitrate cam pe 1200. Mai poti seta ceva in genul asta si la audio, dar nu neaparat, daca ai spatiu pe hard nu mai trebuie sa comprimi si audio.
Apoi dai "save as.." si astepti pana termina.
Sper ca te-am lamurit, eu chiar vreau sa fac niste tutoriale cu asa ceva pe site la mine, da inca nu am avut timp.
Succes!
Alynutza spune:
Si ce codec trebuie sa selectez din lista aia?
Multumesc.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
chris spune:
Depinde pe care le ai instalate, da daca ai Divx e bun - sau XVid.
Banuiesc ca-l ai, pentru ca multe filme sunt codate cu acest codec.
Cris
Alynutza spune:
De unde anume setez bitrate? Eu am gasit doar un average bitrate care nu merge mai mult de 512.
Multumesc.
Nunta noastra de vis
Luna de miere