Racusori, la apel! (19)
Raspunsuri - Pagina 19
MirelaV spune:
in sfarsit o veste buna cristina. doar 4 zile pana la week end? 
menna, love u 2.
angela, sigur cauti una bucata sot? sau una bucata barbat frumos? (excludem varianta de sot). se pare k eu si menna suntem happy fara "oficialitati" ![]()
gata, ma intorc la ale mele..ne auzim later.
MirelaV
pupicei pe burticei
angelapriboi spune:
Mirela glumeam ....
Am un sot dragut si familist asa ca mai fac si eu glume ca sunt in cautarea altuia,doar asa ca sa ma aflu in treaba.
ANGELA
M&M spune:
Prezenta!!!
Angela!!!! Chiar asa rau o sa fie mai tarziu??? Macar sa stiu ce ma asteapta...![]()
Mire , da AMR 4 zile pana la weekend.
Menna si pe mine ma speria gandul la nunta. Aveam o fobie fata de nunti. La 23 de ani am fost la prima nunta din viata mea. de fapt numai la religioasa si nu prea mi-a placut. Dar , cand colegii mei de facultate au inceput sa se casatoreasca unul dupa altul am inceput sa imi pun intrebari serioasa....
Si apoi anul asta mai in gluma , mai inserios le-m zis tuturor ca noi ne casatorim. Nimeni nu ne-a luat in serios, dar cand au vazut ca incepem sa ne agitam si-au dat seama ca nu trebuie sa se puna la mintea noastra. nU STIU DACA V-AM ZIS DAR NOI IN MARTIE NE-AM HOTARAT sa ne casatorim....
Acum inca e bine, sper sa fie asa si mai departe.
GATA !!! Scuze ca v-am plictisit , da' nu m-am putut abtine.
Pupici
Vicky ce mai face mama ta???Multa sanatate.
eu
poze nunta
Cristina
angelapriboi spune:
Cristina e foarte bine sa fii casatorita mai ales daca stii cum sa pastrezi iubirea aprinsa.
Asa ca lupta mereu pentur familia ta si o sa te simti implinita.
ANGELA
M&M spune:
quote:
Originally posted by angelapriboi
Cristina e foarte bine sa fii casatorita mai ales daca stii cum sa pastrezi iubirea aprinsa.
Asa ca lupta mereu pentur familia ta si o sa te simti implinita.
ANGELA
Multumesc de sfaturi. Acum trebuie sa invat cum sa lupt si sa existe iubire si intelegere pana la capat!!!!

eu
poze nunta
Cristina
july_g spune:
Na seara fetele! Am incercat de 2 ori sa dorm, da nu mi-a iesit! Iar bantui prin casa la ore tarzii
Vicki, multa sanatate mamei si tie multa putere!
Oau, da ce discutii am declansat eu aici!
Angela, deci sa inteleg ca esti ca si mine!Pot sa ma inscriu si euu in clubul cautatoarelor " de una bucata barbat destept, frumos, cu bani, devreme acasa si oi mai gasi io ceva?"
Cristina, e firesc sa ai indoieli dar fruntea sus! O sa iti spun si eu tie ce mi-a spus nasa mea la o ora dupa nunta: Iuli, draga, primul an de casnicie e cel mai greu. Daca ai trecut de asta, ai toate sansele! Am cascat frumosii ochi luminosi si fericiti la nasa mea, stupefiata ( ce vorbeste, nene, cocoana?il iubesc, ma iubeste, ce ne mai trebuie?) Numa ca a avut dreptate femeia. In anul asta te obisnuiesti cu viata in doi, cu greutati, cu bucurii, cu nervii lui, cu nervii tai. Totusi, pana la urma, am avut si eu dreptate. Cand iubesti, totul e mai usor! Asa ca nimic nu e imposibil cand iubesti!
Oi fi baut ceva de fac filozofie la ora 12 noaptea?Ce m-o fi apucat? Cred ca e cazul sa trag cortina, sa sting lumina si la nani!
Va pup pe toate chiar daca nu am pomenit numele vostru! Na ca m-a apucat nostalgia nuntilor! Ma duc sa visez frumos!
boneca30 spune:
BUNA DIMINEATA!
mey fetelor da ce melancolie pe voi!!!!!
JULY iubita mea ai mare dreptate cu acomodarea,la mine a fost invers cand s-a nascut VIKI sotul meu abea s-a acomodat cu ea ,ca de toata atentia era pela VIKI normal si am descoperit ca e fff gelos si uite cum ma impart eu in 2 ca pe amandoi ai iubesc enorm de mult ! si noi am stabilit de la inceput dak e sa inceapa scandalurile mari ,mai bine ne separam si gata,si slava DOMNULUI in 5 ani de casnicie nu am tipat unu la altul ,am avut mici discutii dar am fost ff calmi si ff sinceri ,ce mi se pare fff corect si asa ne corectam unul pe altul ,nu toleram greseli ,si nici nu exageram!mai bine singuri decat nervosi ,iritati s.a.m.d!!!!!!!
CRIS lasa iubita ca trec toate cu multa rabdare si intelepciune si calm!
VIKI asa e iubita ,multa putere si multa sanatate mamei tale!
MIRE pup si la tine !si treaba nu prea merge ,stii la ce ma refer ,parca e din ce in ce mai rau ,si nu vreau sa devin paranoia ,si nici sa o incurajez pe viki cu ceva!
MENNA sincer nu mai tin minte ti-am zis ca ati sta bine cu copiloiu?va potriviti ai multe restante?
si bafta!
ANGI si cand zici ca vii in JP la anul? te astept cu cea mai mare placere ,dar vezi cand ajungi sa nu fiu eu prin tara,ca nui asta problema ,am la cine sa te las sa aiba grija de tine si poate noi ne intalnim in tara!
Cam atat va 

si haideti la cafea!!!!!si mai lasati ceaiurile cu lamaie ,ca m-ati acrit rau !!!!!![]()
![]()
e bun da da o durere de burta ca nu doresc la nimeni!!!!!!!
ROXANA
M&M spune:
Neata !!!@
Bone si July multumesc pentru sfaturi !!!
Bone tare buna cafeluta, merge de minune in dimineata asta.
O zi buna tuturor si spor in toate.
eu
poze nunta
Cristina
Menna spune:
'Neata si de la mine 
Bone
multu'
. Cat despre restante, am vreo 2 sau 3 ...nush
acu' nu-mi sta mintea acolo ... Si " Sa fie!" ![]()
Mire AMR 3 Zile pana SAMBATA 
July draga, tot ai vrut sa-mi vezi "copilu'" si acu' ca ai posibilitatea sa-l vezi,nu zici nik ![]()
Ps: Ai fost la inaltime dinnou cu topic-urile tale ![]()

Cooookie dragam
ce mai faci tu?! 
Stii ce Cris ... ma gandesc ca asa suntem toate. Cred ca fiecare isi doreste sa reuseasca sa pastreze intelegerea si iubirea in cuplu cat mai mult,iar at cand totusi se va intampla (caci e inevitabil,sa fim seriosi!) ca unul sa izbugneasca , celalalt sa fie mai intelept si sa stie sa aplaneze conflictul cu calm si intelepciune 
Voi nu ati mai stat impreuna pana acum, ca sa vezi si tu cum se comporta in doi ?!
Vicky
Hai ca ma intorc la munci, ca azi sunt singura la birou si pot sa intru mai des pe la voi ![]()
O zii usoara 
Menna 
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
angelapriboi spune:
Buna dimineata fetelor,
Bonne intentionez sa ajung prin mai anul viitor in JP.
Pana atunci o sa te tin la curent cu planurile mele.
July hai sa facem un club al nevestelor in cautare de barbati tineri,destepti,potenti si iubitori.Ce zici?HAhhahahhaah
.Cred ca mi s-a urcat
rau la cap si nu e decat 10:30.
Menna trebuie sa te apuci de invatat.Eu iti zic tie ca poate asa o sa ma apuc si eu.Dar mintea asta nu mai tine cu mine.Lecitina nu-si mai face nici ea efectul asa ca ...........

Cristina totul o sa fie ok.De abia acum isi face aparitia stresul din timpul pregatirii nuntii.
In rest o zi buna la toate.
ANGELA