Clubul nurorilor (66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

fla, nu te las singurica. va citesc mereu!
du-te linistita la strand azi ca au anuntat astia canicula zilele astea incepand chiar de azi.

ce face sara? o duci si pe ea la strand?

vine ziua ta, cum veti petrece si unde?

pupici tuturor !!!!!!!!

noutatifoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele dragi,
Imi cer scuze pt absenta, dar am avut si am o gramada de trebi pe cap, ma lupt cu tratamentele dentare si organizez si petreceri, pe deasupra!:)
Ce mai faceti? Ce mai ziceti? Mi-ati lipsit, sa stiti! Multumesc si pt ca ati intrebat de mine!
Am citit putin si am vazut ca Marina a stabilit numele fetitei, care-s foarte frumoase, Lavi a fost la interviu, Alinuta s-a intors din hanimun(am vazut doar cateva poze, dar ati fost frumosi), a aparut Fla si restul de fete bine sanatoase?!?
Eu am intrat acum pt ca iar o sa absentez...de maine pana duminica seara voi fi plecata la Viena (ii organizam petrecerea burlacitelor "gurului" mireselor 2006) si asa o persoana minunata nu putea decat sa beneficieze de o surpriza minunata! Apoi..de luni sa-mi pun treburile la punct pt ca joi si sambata voi fi la nunta ei si nu vreau sa las nimic neterminat!
Promit sa revin cu forte proaspete printre voi, atunci cand timpul mi-o va permite!
Asa, acu’ m-am laudat.
Va pup pe toate si va urez weekend placut, cu vreme faina si distractie placuta!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Of, cand vad cate probleme pot aparea cu rezervarea restaurantelor pentru nunti, nu pot decat sa ma bucur ca noi am avut un avantaj major ca am facut unde lucreaza sotziorul, ca n-am platit nici avans, n-am avut nici un fel de bataie de cap si servirea a fost impecabila, iar mancarea absolut delicioasa (bine, de obicei e asa acolo, dar la nunta noastra s-au intrecut pe ei cu toate).
Dar parca asa stiu si eu, ca avansul nu se poate recupera, se considera o compensare pentru ca ei puteau sa dea sala altcuiva. Insa n-am auzit pana acum de avansuri asa mari.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

sunule,
fa-ti un business mic de fam : consiliere si organizare surprize inedite. pe bune! sunteti meseriasi intr-ale...

asteptam povesti din viena.

pupilici si succes!!!!!!

sa iasa ca-n scenariu`!

noutatifoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sunule, ma bucur ca nu ne-ai uitat. Chiar sunteti maestri in ale surprizelor, sunt convinsa ca va fi o petrecere de neuitat pentru Krelia. Un mare din partea mea, spor la treburi, organizari si alte cele si tinem pumnii sa scapi cat mai repede si cu bine de tratamente.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna sun
ne bucuram pt krelia
sa vii sa ne dai detalii despre petrecere si despre cum v-ati distrat la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

in sfarsit vad si eu mai multa animatie pe aici...dar am si o rugaminte...sa fie trecute si voicu_bebi si addinel la sarbatoriti...le vom sarbatorii chiar sambata asta...parca pe 19 august e data .
Oricum...eu va doresc ca tot ceea ce va doriti sa se implineasca, sa fiti iubite si fericite si sa aveti parte de tot binele din lume.
va pup

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Vi si eu sa semnez condica, cam tarziu cei drept, dar eu nu pot sa ma trezesc mai repede de 9 adica 10 la voi, si vreau sa profit de timp, ca dupa ce incep munca s-a terminat cu binele.
In rest nimic nou, adica imi aduc aminte ca a fost sunat sotul meu de catre fratele lui, ca sa ii spuna LA MULTI ANI de Sfanta Maria.
Al nu are pe ce isi cheltuii banii, si se plange ca nu ii ajung banii pentru copii.E exact ca ma-sa, adica soacra, cat de nevasta
O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

poate ajungem iar pe pag 1......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele...gata 2 zile ramse pt la nunta...fanna saru'mana ca ma treceti si pe mine pe listuta...am fost cam absenta mult de tot...dar ce sa fac....promit ca va vizitez dupa nunta ca deee o sa fiu si eu nora cu acte in rewgula...va pupic....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput