Cat costa o inmormantare in romania?
Mama este din ce in ce mai bolnava...adica sta mai mult in spital decit acasa...probleme serioase la inima.
ma astept in orice clipa ca sa aud vestea cea grea si nu ma pot stapani sa nu ma gandesc la ce o sa faca surorile mele cand mama nu va mai fi :(
cat costa o inmormantare in romania?
cat de trist suna
Elena22+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Raspunsuri
spic de grau spune:
Elena ma cutremur cnd ma gandesc prin ce treceti tu si surorile tale.
Ma rog la Dumnezeu ptr voi, ptr mama voastra! Sper totusi sa vii cu vesti bune!
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
ralualexandrei spune:
Elena imi pare rau pt ce vesti ne dai,sa speram ca va fi totul bine.
Insa daca vrei sa stii cu adevarat cam cat costa eu iti spun pt ca din nefericire am trecut prin aceasta experienta acum cateva saptamani.
Pe mine m-a costat 40 milioane si asta pt ca am avut loc de veci pt ca altfel s-ar fi dus la mult mai mult.
Sa speram ca nu iti va folosi aceasta informatie si sa ne dai nu mai vesti bune.
Doamne ajuta!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 7+ album no1 album no2 albumul no3
irina.c. spune:
Elena,sanatate mamei tale si sper sa nu ai prea curand nevoie de aceasta informatie.Un vecin caruia i-a murit bunicul acum doua saptamani mi-a spus ca inmormantarea l-a costat 20 mil.,cu firma.Adica respectivii s-au ocupat cam de tot,iar ei au platit.Bine asta fara sa faca exagerari cu pomenile si fala,au facut totul foarte simplu.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Elenalove27 spune:
nu ma asteptam sa fie asa de scump!...suna bizar dar este scump.
...
Elena23+
POZE
irina.c. spune:
quote:scump?mie mi s-a parut ca a scapat ieftin.Se poate si mai rau.Dar vezi ca o parte din bani se recupereaza de la Casa de Pensii,e vorba de ajutorul de inmormantare pe care ti-l da statul.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Elenalove27
nu ma asteptam sa fie asa de scump!...suna bizar dar este scump.
...Elena23+
POZE"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
carmens spune:
Acum trei luni am trecut si noi prin momente grele. A murit tatal meu si eu m-am ocupat de toate. Noi stam la Piatra Neamt si ne-a costat in jur de 40 milioane. Vreau sa-ti spun ca nu am facut mare lucru dar cred ca se poate si mai ieftin. De la casa de pensii primesti 10.770.000 lei pe baza certificaturlui de deces.
carmen
Elenalove27 spune:
20 de milioane nu este mult dar 40,DA.
mama deocamdata nu are nici un venit de la stat.a tot umblat sa isi faca pensie dar nu stiu motivul de ce nu a reusit cu pensia.
irina, de ce firma este vorba?!
multumesc.
Elena23+
POZE
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by casandra
De ce e atat de scump?
Ce este inclus in pretul asta?
pai cred ca e scumpa si masa pe care o dai la atata lume, "pomana" cum ii spune....si toate obiceiurile de dupa...pe mine sincer ma cam ingrozesc toate astea, bunica mea e pe moarte si in satul ei sunt niste traditii tare ciudate si ... costisitoare...biata mama...
No, vidiazni!
Elenalove27 spune:
noi nu avem familie, neamuri mari...adica in afara de mine care sunt aici si surorile mele cu sotii lor...nu imi aduc aminte sa fie altcineva mai aproape in afara de 2/3 vecini si cam atat...neamuri nu avem legatura cu ei...deci multa lume nu ar fi...
ma doare sufletul sa ma gandesc la asa ceva...dar trebuie sa fiu pregatita ...
Elena23+
POZE