Britney Spears, o mama de cosmar ?!?
Raspunsuri - Pagina 3
Jocelyn spune:
Adevaru'e undeva pe la mijloc... nici pe Britney n-o prea duce capu' saraca (parere personala) dar si tabloidele astea le mesteresc in fel si chip....
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Ina82 spune:
Mie imi pare rau de Britney...a ajuns sa plinga la toate interviurile dar nu pot sa inteleg ce o fi fost in capul ei sa se urce la volan cu bebelu cu o armata de papparazzi dupa ea?
De ce nu pune o sapca pe ala mic mai ales cind sint la plaja?
De ce conduce intr-o convertible pe highway cu ala mic cu scaunul de masina in fata cand el nu are inca un an?
Ca se impiedica sau a cazut din scaun...asta se poate intimpla la oricine.
To be wise is to know what to overlook:-)
ardeiash spune:
uitati ce-am gasit: eu nu vazusem poze cu ea goala.. si insarcinata: cat o fi luat pe ele!!!!
http://www.belleefamose.net/celeb.asp?nome_celebrita=Britney%20Spears#
s-auzim numai de bine! si
mira_m spune:
Sunt frumoase pozicile. Mi-au placut!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
Tethys spune:
Da, sunt intradevar frumoase pozele . Si apoi... orice graviduta e frumoasa , nu-i asa?!? Numai ca... iti trebuie ceva curaj ca sa pozezi nud, gravida fiind ... Dar, intre vedete se poarta asa ceva, asa ca...
tinatache spune:
sincer sa va zic mie mi-e mila de ea, cu atatia bodyguarzi si camere video in jur eu cred ca scapam copilul cu totul, nu numai impiedicat.
Si-apoi, ce copil nu a cazut macar o data din scaun, sau din pat?? Numai ca pe noi nu ne pazeste nimeni, dr. ala care a spus ziaristilor ce s-a intamplat nu a auzit de secretul profesional sau cum s-o mai numi? Ca doar nu are voie sa dea info despre pacienti. Pai da, daca e platit bine...
Cati din Romania nu-si poarta copiii in brate in masina?? Poate nu chiar la volan, dar totusi...
Eu nu cred ca e o mama rea, doar naiva. Sunt vedete care nu dau pe la copii cu lunile si pe aia nu-i controleaza nimeni, aia nu fac copilului nici un rau ca nu-i vad deloc
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Luna75 spune:
Mi-ar fi placut si mie sa vad pozele ,dar din pacate siteul e restrictionat deoarece "continutul ei nu corespunde standardelor religioase si morale ale Emiratelor",oricum imi imaginez ca e frumoasa,ca mai toate starurile cand li se fac poze.
Am mai vazut cu ea poze recente in reviste de scandal unde ii erau evidentiate cateva minusuri cu poze relevante:
-nu poarta sutien chiar daca pieptul i s-a marit considerabil
-poarta pantaloni scurti de tot-chiar daca a luat in greutate
-face plaja topless alaturi de baiatul ei care nu e protejat de soare nici cu crema nici cu palarie
- purta un top patat cu ciocolata de la un shake pe care tocmai il terminase.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.