o perna buna pentru un somn excelent
Raspunsuri - Pagina 2
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by rilbuc1
O idee de perna buna, care face bine si la psihic, ar fi sa adormi in bratele sotuluiquote:
noaptea ma tot sucesc... ma invartesc.. trag cativa pumni la perna... iar ma sucesc... iar ma invartesc...nu-mi place perna mea.
Dar in caz ca nu-ti va placea sa nu tragi cativa pumni "pernei"
http://community.webshots.com/user/rilbuc
am uitat sa specific: intrebare era pentru zilele cand nu e sotul meu acas' // acum e bine?
s-auzim numai de bine! si
Oana_B spune:
Disperata sa stii ca aceeasi problema am avut si eu pana am cumparat o perna din pene. La inceput aveam una nush cu ce era umpluta dar tot timpul ma trezeam cu gatul stramb. Cauta d-alea din pene pe unele scrie si pentru ce fel de stil sunt, a mea e pentru side sleeping desi dorm mai mult pe burta totusi n-am probleme.
Vezi ca s-ar putea si salteaua sa fie de vina sa nu fie prea tare sau prea moale.
Fetele ce e aia anatoforma? De asta ziceti?
http://www.vitalityweb.com/backstore/pillowsindex.html
Cum vi se par ca mi-as fi luat si eu una. Ma interesa si o saltea si am probat una la magazin m-am adancit in ea si nu mai puteam sa ma rasucesc de pe o parte pe alta si m-am chinuit sa ma ridic din pat:)))))Aveti careva asa ceva astfel de saltele?
Oana_B
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Fetele ce e aia anatoforma? De asta ziceti?
http://www.vitalityweb.com/backstore/pillowsindex.html
perna anatoforma e cea care respecta anatomia capului si gatului, arata ca "memory lite pillow" din link-ul pe care l-ai dat tu. e recomandata mai mult pt. probleme ale coloanei vertebrale, dar e oricum f. comod de dormit pe ea.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
giani spune:
E faina memory pillow, ti-o recomand. Sint unele de arata ca perna, adica bombate, si unele cu sant, alea cu santz sint mai faine.
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by disperata
pai da... dar cred ca dormi ori numai pe spate. ori numai pe burta, nu?
Dorm numai pe burta.
Abia astept sa nasc sa-mi reiau pozitia, acum ma chinui cu dormitul pe-o parte.
Alina (35+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Clover spune:
Aveti grija cu memory foam-urile pentru ca pot degaja compusi toxic din cauza modului in care sunt fabricate. Miros urat si in monetul in care au luat forma capului adio sustinere si am inteles ca e si greu sa intorci capul.
Eu cred ca cel mai bun material e latexul pentru perne(si pentru saltele). E antialergic si nu simti ca transpiri ca la materialele sintetice. E putin ciudat ca senzatie la inceput pentru ca este foarte elastic si ai senzatia ca-ti da una in freza, dar dup-aia nu mai simti nimic. Are o sustinere foarte buna fara a fi tare.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
Teodora D. spune:
perna mea arata ca "memory pillow", are si un shantz la mijloc(pe orizontala), dar nu pastreaza forma capului, e un burete acoperit de o husa moale, din bumbac cred , oricum pun si fata de perna deasupra.
in Metro am vazut multe genuri de astfel de perne, eu mi-am luat una italieneasca mai "aratoasa" si recunosc ca, desi migrenele nu au disparut, cu dureri de ceafa nu prea m-am trezit de cand o folosesc(am un inceput de spondiloza cervicala si cand zic inceput ma refer la faptul ca medicul a zis sa nu fac nici un tratament pt. asta).
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
(am un inceput de spondiloza cervicala si cand zic inceput ma refer la faptul ca medicul a zis sa nu fac nici un tratament pt. asta).[/teal][/font=Comic Sans MS]
cum adica nu ti-a recomnadat nik?