Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

sim, nu cred sa ne dea afar` asa repede pe la 18....ca abia ne incingem la barfe pe timpul ala.
unde la agape, sus?

roxi foto
noutatifoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Daca rezolva Bogdan la Bucuresti si vine acasa vin si eu la intalnire ca mi-e dor sa ne vedem.

Ma gandeam ca anul viitor implinim 10 ani de casatorie si ar fi frumos sa ne reinoim juramintele la biserica ,sa schimbam verighetele (ca oricum nu ne mai sunt bune)si dupa sa facem un chef.Ar fi fain, nu?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by roxanicea

sim, nu cred sa ne dea afar` asa repede pe la 18....ca abia ne incingem la barfe pe timpul ala.
unde la agape, sus?

roxi foto
noutatifoto

DA!
Haideti fetelor, mai veniti si voi!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanicea

unde la agape, sus?

roxi foto
noutatifoto

Ar fi fantastic! Nu stiu ce sa zic de juraminte, dar de sarbatorit ... clar, mai sau mai dar sa fie marcat cum se cuvine evenimentul.

Mergi la inceput

Scuzati
Stanca tie iti era adresat al doilea mesaj, cel cu evenimentele ce trebuie sarbatorite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

bar-fa! bar-fa! bar-fa!
Ramane stabilit atunci, pe Vineri, la Agape, sus! ufff abia astept [icon cu unu care-si freaca mainile de placere]

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

La multi ani, Petra!

Vreau sa vin si eu la intalnire!!! Dar la 4.15 mi-e imposibil! Si cred ca la 18.30 cand as putea eu ajunge n-a mai fii nime acolo!

Faceti si voi intalniri ca "femeile de cariera" care lucreaza ca disperatele de la opt la sase jumate... Cristiana stie ce vreau sa zic...

Simona si eu merg la Bucuresti sptamana viitoare asa ca sigur ma indop la KFC cu aripioare picante! Sper, daca se face in Cluj sa nu il faca aproape de mine ca voi deveni obeza! Stiu si io ca-s porcarii... Totodata sper sa ajung prin Mall sau pe la alte magazine sa-mi iau o rochita bestiala !

Daniela ai fost haioasa rau cu faza cu chilotii pe scari dar sa stii ca bine ai facut ca n-ai tinut cont de nimic! Daria a cazut pe scari pe la un an si 2 luni ca a iesit dupa soacra-mea care iesise cu gunoiul si lasase usa intredeschisa... Nici nu vreau sa ma gandesc ce era sa-i fac... Bine ca n-a patit fata nimic-a cazut cam din a doua jumatate a scarilor si s-a rostogolit pana jos!

Dara si Darisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetele,
Mihaelagrosan a nascut azi la 15,35 o fetita de 3,100 si 54 cm.
A nascut la stanca ,amanunte nu stiu
Felicitari si sa veniti repede acasa.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

dara draga nu stiu cum se intilnesc "fem de cariera" dar din punctul meu de vedere poti veni linistita la 18.30 pt ca si eu voi ajunge cel mai repede la 17.45 - 18.00, asa ca facem intilnire cu schimb de ture. sanatoase sa fim ca povesti, un loc si un suc gasim si la ora aia!

deci si eu ma inscriu pe lista, asa cum bine spunea simona. abia astept....

si noi sintem mari consumatori de produse cu aloe, m-am inscris din aceste considerente dar nu iau numai pentru cunostinte (fara comision), cine mai are nevoie, cu mare placere, oricind.

tare as mai vrea sa vina multe fete la si de aceea nu nominalizez desi tare ma maninca buricele degetelor, dar va invit si eu pe toate cu mare drag, ca dupa ce ne vom cunoaste face-to-face o sa vedeti ce repede se leaga si vorba pe DC. de mariana si florina ce sa mai zic, nu se accepta absenta, miine le si sun! stanca iti tin pumnii sa iasa planurile sa ajungi si tu!

noapte buna va doresc si vorba aceea "ne vedem cind ne-ntilnim!" (ce aberatie naucitoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

nu prea am chef de scris, m-a cam indispus o faza la job si incan-am scapat de ea.

Dana, eu am fost egoista care a pus intalnirea asa de repede.ca femeie de cariera ce ma aflu tre sa mai bag o intalnire da de job de la 18-18,30 vineri asa ca pentru ca nu sarea nimeni cu propuneri io am zis cum mi-ar conveni.
da vorba fetelor taman bine se incing pe la 18 asa ca eu zic sa vii.

si io vreau Twister si porumb de la KFC.si daca se deschide la CORA in Cluj MIhai o sa ma tarasca zilnic la aripioare.

Stanca super ideea cu reinoirea juramintelor, ff faina, go for it!si for party

gata, ca cica nu aveam chef de scris

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput