Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Vin si eu cu o intrebare, ca de obicei, nu?.
Ma gandeam sa fac inca o faculta,si ma gandeam la drept sau finante banci.Mi s-a propus sa lucrez la o banca aici si stiu ca as avea mari avantaje sa am una in facultati.Deci mai mult pentru tadula, adica diploma.Ce parere aveti?
Astept sfaturile voastre.
O seara placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dara, lasa ca dna Tache imediat isi mareste turele si cand n-o sa-i mai ajunga pe unde fuge, ajunge si la tine

Olim, nu te prosti, angajarea in banca nu tine de diploma la finante banci. Tu ia jobul in banca si te inscrii la masterat, la finante sau ceva de genul si faci si mai putin si ai si specializarea facuta. E mai interesant un masterat decat o facultate si iaca vei avea si studii postuniversitare. Ce zici?

Simo, te-am sunat azi si nu mi-ai raspuns pe mobil aveam chef de vorba ...

Oana? ce faci?

roxanicea? ce faci? pe unde umbli? Ai mai fost la masaj?

Cristiana lasa mai cum sa superi bunatate de sotior? si-apoi vezi, ca s-a contramandat intalnirea. Ramane pe Luni, ok?

Ce ziceti fetelor de Luni?

va las, dar sunt prin zona, poate mai viu...mi-a fost dor de DC

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hihi am fost recuplata, se pare ca chiar nu mi-am platit factura

gagici da de ce nu va vedeti maine, ca sigur mai apare lumea.asa am facut si eu cu Simo si au venit fetele.pe bune de ce sa tot stam una dupa alta, oricum toate odata disponibile sigur nu vom fi, si cu cat mai multe intalniri cu atat mai bine.really!ia sa va vad la intalneala ca punpe voi

Simona, esti o super dragutza!

Roxa, ne-o fost tare dor de tine.auzi, unde sunt papucii Geox?ups ca nu stiu!

Mariana si Dana tot respectul ptr ambitia voastra.si eu ma dau pe bicicleta da dupa 10 minute cad lata.ma mai dau pe langa Cidy si dvd-ul ei da mai rarutz.
astept sa mi se intoarca maseuza din concediu.

eu in ultimele dupa mese alerg bezmetic intre furnizori de gresie si faianta, parchet, usi, mobila si vopsele.is nauca!!

fie-mea e f bine, papa , doarme, are copilasi pe acolo, pove cu noi la telefon.acuma seara s-a smiorcait cand m-a auzit de o zis Mihai ca sa mergem maine dupa eada mai rezistam umpic!

pe mine ma duce maine la Aroma

va pup, noapte buna

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cristiana, la Others, in Mihai Viteazu! Sunt gen pantof sport, dar sunt frumosi, cu scai, roz, ii vreau dar roz...asa ca mai bine ia-i Theiutei daca-ti plac si tie macar stiu ca are cineva simpatic mie si ma consolez

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

mai fetelor, da kiar se poate?? las' ca ne-om vedea alta data, ca eu nu pot nici cum sapt. care vine... Mariana, asta e....... mie tare mi-ar fi placut...

Draga Criss. , primeste de la noi urarile calde de La Multi Ani!! , sanatate si fericire alaturi de Mihai si scumpa gagalice Thea Dumnezeu sa aiba grija de voi si sa va daruiasca tot ce e mai bun pe lume.

Va las, ca pic lata de oboseala, nici kef de scris si povestit nu am azi... poate maine...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare
Sarumana roxa, dar aici le trebuie una din astea facultati, cel putin sa am un an facut, asa mi s-a comunicat la discutia cu banca.Si eu am pus problema cu masterul, dar eu nu am terminat faculta, pana la anul, iar masterul e doi ani.Asa fac si master de doi ani, si fac si dreptul, care am inteles ca e trei ani, sai le termin oricum pewste trei ani pe toate.
La master ma gandeam sa ma inscriu la mine la faculta:managmentul agriculturii in UE si mai fac si dreptul, sicred ca impusc 2 iepuri dintr-o lovitura.
Ei se bazeaza pe CV din agentii imobiliare si faptul ca aici sunt multi romani care incep sa ia credite pentru case.Eu as putea sa incep lucru, dupa primul semestru la faculta, daca nu nu am sanse.
Si m-am gandit ca la anul am liceenta si am si un an incheiat.
Stiu ca e complicat, dar spaniolul.Nu cred sa pot face master fara liceenta, nu?
O sear placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Cristiana, LA MULTI ANI! Fata frumoasa si buna, inteligenta si cu suflet de aur!
Sa fii fericita alaturi de cei pe care ii iubesti!
Te pupam cu drag!

Dara si Darisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

LA MULTI ANI, CRISTIANA!
Sa fii mereu fericita alaturi de familia ta minunata, sa ai sanatate si sa mai faci un bebe. Din partea mea, un buchet mare de !

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

sunt un ou stricat! jur! vad ca e in 30!

No, vidiazni!

Soro,

Dara, iti tin pumnii ca sa te tina ambitia! Cum a fost aseara la alergat? Cat timp?

Olim, succes cu facultatile; daca te apuci de ele, fa repede pasul, ca dupa ce vine bebe .... adio memorie si timp pt invatat!

Oana, am fost tradate

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

E ziua ta Cristiana? Atunci si de la noi La Multi Ani si multa fericire alaturi de cei dragi.
www.youtube.com/watch?v=hGRT-FGZJ-M" target="_blank">sweet child o'mine

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput