Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Flavia, sa stii ca am scapat de ea (suzi)acum o luna, poate doua... dar nu mai demult. Si Stefania pricepe de mult timp, kiar asta mi-a fost si groaza... ca suferea ingrozitor daca nu o avea la ea...
Mariana draga-sa stii ca si Stef se agita si suspina dupa ea... bine ca a trecut. Mari, de care vichingi si pirati zici?? langa noi este un rest. "Casa piratilor", la aia te referi?? Are si terasa si inauntru, dar banui ca terasa ne-ar interesa

Am o dilema: mergem la un botez duminica, oare se cade sa duc ca si flori, o floare in ghiveci, mai deosebita-offcourse... voi ce ziceti?? Acum tre sa ies sa cumpar cadoul, ca mi-a venit sotu' mai devreme acasa, iar Stefi doarme... sapt. viit. avem tati acasa in concediu... "vorba Roxanei-iconul cu frecatul mainilor"... kit ca atunci nu voi putea intra mai des, ca de- ma vede...

Mai vorbim, ca fug la cumparaturi, pa-pa

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Ralu nu prea as duce la botez floare in ghiveci .io ti-am adus tie ca stiu ca-ti plac si nu am gasit altele da la botez parca nu prea.sper ca nu voiai sa dai ghiveciul de la mine

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Draga Criss., ai mare dreptate, kiar la asta ma gandeam in drum spre magazine... renuntz la acea idee nepotrivita...
apoi sa duc kiar floarea de la tine
Stii ca deja are multe frunze noi???

Va pup, ca iar trebuie sa fac bagajele

minunea vietii mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariana tache

Tocmai vin de la epilat, pensat, manichiura si pedi. Tare bine imi face o chestie dintr-asta.

... si mie imi superincarca tonusul de viata, o kestie dintr-asta...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

ghiciti ce fac eu acum! ... mananc pepene

si noapte buna!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

La ora asta poti sa manaci pepene?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata!

Iar sunt f bine dispusa. Parca nici nu ma mai deranjeaza ca avem nunta de noapte.

Olim, numai la ora aia mananc pepene ; ca-mi place sa fac naveta noaptea la wc

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Vin si eu la prezenta ca azi e mai liniste la job. Dragos sapt asta a servit o viroza cu febta 40 asa ca un pic m-am turat si am fost si in delegatie. Medea in schimb e mai bine cu nasucul curgator dar tipa cu o putere cind ceva nu-i convine de te trec fiori pina in maduva oaselor. Mare santajista.

Pe de alta parte am citit tot retroactiv, incerc si eu sa ajung la intilnire dar nu pot promite nimic ca bunicii sint ocupati cu alti doi nepoti pina marti sau miercuri.

la toate fetele si toti bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sALUTARE
Ce noroc pe tine mariano ca iti place pepenele, ca eu nu pot sa-l vad.Munca usoara pe diseara
Tuchi, multa sanatate la cea mica
O zi frumoasa tuturor.
AZI IMPLINIM UN AN DE LA NUNTA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Va salutam si noi si va dorim un sfarsit de sapt frumos!Eu mi-as fi anuntat cu mare drag prezenta la intalnirea de marti dar din pacate n-am cu cine lasa odrasla
Olim La multi ani !fericiti inainte
pacat ca nu-i si sotul acasa sa sarbatoriti cum se cuvine dar sigur recuperati voi
Poze

Mergi la inceput