Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

am uitat : svety!
este la calatorii, vacantze..etc, un topic despre transfagarasn si balea lac. gasesti acolo ceva referinte de cazare.
eu am stat la valea cu pesti, pe bucata cealalta de drum, dinspre balea lac catre vidraru. peisajul misto dar cazarea cam naspa.

cred ca hotel diana si vila ana care-s recomandate acolo sunt mult mua bune decat acolo unde am stat eu,; si in plus, sunt in jumatatea asta spre fagars-sibiu si nu spre curtea de arges-vidraru...

pupici

noutatifoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi am fost prin oras si m-am cadorisit cu o pereche de cercei si inel asortat din argint cu cristale Swarovsky(cred ca asa se scrie).Imi plac la nebunie .Am mai vazut si o bratara bestiala pe care trebuie sa merg sa o iau.

Aseara am iesit si noi cu niste prieteni foarte draguti la Sinaia din Grigorescu.Din pacate nu aveau vita, ceea ce doream noi sa manacam dar ce am comandat a fost bestial.Faza tare a fost ca am primit din partea casei o crema de ciuperci mortala si la sfarsit o palinca baietii si noi o visinata sa tot bei nu alta.
Iesirea noastra ia priit si lui Razvan care a dormit toata noaptea fara nici un apel pana pe la 8.

Io vin la intalnire marti dar unde?

Era sa uit:

LA MULTI ANI ALEXA-MARIA!

Sa fii fericita alturi de mami si tati.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

M-am distrat copios de voi, dragelor- si de logoreea Marianei!! Bravos!!!!
Daca e de intalneala, sapt. viit. pe marti, imi anuntz si eu prezentza, mai ales ca e tati in concediu... iar joi seara "zburam" spre mare... deci mie imi convine tare-tare marti la ce ora vreti voi
Mariana, Stefanuca (cum ii spun eu uneori), e mai rau decat in cushca acasa, de aceea mergem aproape zilnic de acasa... ba afara, ba la neamuri (a se intzelege-parintzi), iar maine dupa-masa, iar la tzara, de data asta la "tzara socrilor"... important e sa stea afara in curte, ca e tare fericita acolo. Ma bucur mult ca au copiii nostri bunici de care sa se bucure si tzara unde sa copilareasca. (Copilaria mea a fost foarte fericita si linistita in acel mediu) Referitor la "suzi" cum ii ziceam noi, ai fi reushit si tu, dar mie cel putzin- mi-a trebuit o tona de vointza si rabdare... si acum, uneori imi vine sa i-o "bag" in gura, sa taca, in momentele de urlete si isterie...
Svety, mai ales de acum o sa-ti vina sa "mushti" din el, asa de drag iti va fi, cand il vei auzi cum leaga sunetele sa-ti zica ce vrea...... lui Daniboy. Stefania acum leaga si cuvintele, asa stalcite, dar stiu tot ce zice... ieri am fost la ai mei si dupa o bucata de vreme zice: "mamaaa-aide catza noi"...m-am inmuiat toata de dragul ei... si muulte alte asemenea faze...

Flavia, ce fain de voi cu "colindatul" a tot ce se poate... bravo tie!! De suzeta scapi daca ai nervi si inventezi o poveste credibila pt. Sara, pe care o tot repeti la nesfarsit, pana uita de ea... noi asa am facut, dar asta pt. ca ei ii venise ideea s-o dea lui Cora (cateaua unor prieteni), ca sa poata face nani, ca e mica... deci asta a fost povestea noastra. E adevarat ca au fost doua trei zile in care zicea intr-una "poi"-sa i-o dea inapoi, cateva nopti agitate, dar a trecut, iar acum nici nu o mai pomeneste.

Va pup pe toate, si pe cele nementionate mai sus.
Fug sa-mi strang putin prin casa, ca avem musafiri dupa-masa...

aaaa, si inca ceva... Stefanuca adoarme la amiaza singura, isi bea lapticul, il ia pe Bebe in brate, si la somnic... (dar la Cluj, nu mai mult de 2 ore)... la tzara si 4 ore baga fata-mea

maaama, da ce logoreeeeee... pa-pa

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Io nu am chef de scris da v-am citit cu drag. Acu m-am trezit. Noi am adormit de la 1.30, eu m-am trezit pe la 4 fara un'sfert. Dani mai doarme.

Marti va intalniti numai fetele? Vine mama, poate vin si eu. Da tre sa stiu exact ce si cum. Mai vorbim.

Stanca de unde ti-ai luat bijuul? Tre sa vad inelul. Baga o poza.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

De doua saptamani si Clara a scapat de suzi - era rupta de tot, nici in gura n-o mai putea tine, dar ei ii trebuia suzi in fiecare seara s-o tina in mana. Intr-o seara n-am mai gasit-o (pe bune), i-am zis ca nu stiu unde a pus-o, daca vrea s-o caute, daca nu, doarme fara ea. Bine-nteles ca n-a cautat-o, a adormit fara probleme. A doua seara, aceeasi poveste. Ce-i drept, cand am vazut ca n-a facut scandal nici n-am cautat-o, doar ma gandeam nu cumva s-o gaseasca inaintea noastra. A treia zi am gasit-o printre jucarii, am pus-o in sertar si de-atunci sta acolo, iar Clara nici nu mai pomeneste de suzi. Dar cred c-ar fi in culmea fericirii daca i-as da-o.

Fetelor, ma innebuniti cu dusul copilasilor la tara. Chiar am discutat cu sotul c-ar trebui sa-i propun mamei sa se mute la tara , aproape de Cluj. Ce bine le-ar merge piticilor mei! Dar si noua, din cand in cand. Sa vad ce zice si mama...Oare o sa spuna ca sunt si-o sa ma ameninte cu ???

STANCA, sa porti cu placere "achizitiile"!!!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ce liniste pe la voi
Doaman Tache alearga, dar restu unde umblati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Olim, esti figura; tocmai mi-am facut dushuletul de dupa lergat

Fetelor, ramane batut in cuie! Saptamana viitoare, marti - 22.08.2006, ora 18.00 avem intalnire de gagici!
Astept propuneri pt locatie; desi as consuma o mancarica de vinete la orice ora, propun totusi sa nu fie Napoli Centrale si nici Agape. Mergem intr-un local unde nu am mai fost, ok?

Svety, e numai de gagici ; puii raman acasa ; te asteptam.

Raluca, in sfarsit! Nu-mi vine sa cred ca poti si tu!

Stanca, daca zici ca e fain la acel restaurant Sinaia, poate ar trebui sa-l incercam

Tatiana succes la mutatul mamicii .

Fetelor, azi m-am prapadit de ras; m-a sunat Stefan ca sa-mi cante "mi-am pierdut o batistutza" (e nou in repertoriu); a fost teribil; parca l-a zis fara sa respire; a fost adorabil; imi venea sa-l mananc prin telefon.
Simon e fara suzeta, dar zice mama ca e cam suparat dupa ea; cica la adormit se tot agita si ofteaza; sper sa uite odata de ea; este clar ca eu nu reuseam.

Sunt suparat; as manca pepene rosu si nu am; nu merge careva sa-mi cumpere?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

A!

Cristiana, cum mai e Thea cu burtica?

ariadna_s, bine ai venit! mai treci pe la noi? te trec pe listuta? sa stii ca suntem fete faine ; sa ne zici una alta despte tine.

Cum nu s-a oferit nimeni sa-mi cumpere pepene , va de noapte buna.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

mari, terasa sinaia, ca locatie e misto. dar serviciile sunt ....jale. servirea inatrzie si e facuta cu scarba....; e mereu plin de lume si s-ar putea sa asteptam cam multicel dupa mancare sau ce si-or mai comanda fetele.
nu au nimik special si deosebit de mancare. dar locul e dragutz, asa cum ziceam .

daca nu-s si alte propuneri, mergem aici.

pupici tuturor si weeknd minunat!

noutatifoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Hai la mine la pepene, ca am jumate in frigider lasat de sotul, iar mie nu imi place decat miezul.
Sambata avem un an de la nunta, iar eu acasa singurica.
O noapte frumoasa tuturor.

Mergi la inceput