Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

NU Mariano, dar e al doilea lucru pe care-l fac dupa ce ma spal. De cele mai multe ori stau pe WC si ma machiez, altfel ies afara ca dupa baie. Intelesesi?

Dani doarme de vreo 10 minute. Eu ma duc sa-mi strang bufetul de pahare din balcon si sa mai beau restul de cafea.

De cand am inceput sa raresc lapticul, numai de 2 ori ii dau si seara ii dau si lapte de vaca, urla dupa mine "tzi-tzi" si ma trage de bluza in public.

Zice nani cand ii e somn. Is topita de-a dreptul cand il aud.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Auzi aici o veste: am o mama eroina! i-a scos suzeta lui Simon!!! de 2 zile e fara ea si e hotarata sa nu i-o dea in nici o circumstanta; cica azi dimineata s-a trezit tare suparat, plangand cu lacrimi de crocodil; intrebarea se pune: a plans de dorul meu sau de dorul suzetei?
Oricum, eu sunt convinsa ca nu reuseam performanta.

Stanca, Simona, Roxana, Oana, Cristiana, ia mai treceti si voi la apel!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Mariana,ce bine de tine ca te distrezi si te relaxezi,ne mai trebuie si noua mamicilor un pic de vacantza sa ne incarcam bateriile,nu?.Eu numai de 2 saptamani l-am adus pe Alexutz acasa de la bunici ,da asa as mai vrea o vacantza.

Svety,ce dulce e Dany-boy cum mai vrea el tzitzi de la mami,esti o norocoasa ca ai putut sa-l alaptezi pana la 1an,piticul meu de la 4 luni nu a mai vrut sa suga deloc si a trebuit sa-i dau lapte praf.

Va salut si va pup pe toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Mariana ca n-ai vazut ca joc in deplasare la Bucuresti de duminica pana miercurea viitoare, deci sunt motivata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nana_sim

quote:
Originally posted by mariana tache

Mariana ca n-ai vazut ca joc in deplasare la Bucuresti de duminica pana miercurea viitoare, deci sunt motivata!

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

si tine:
... dupa cum vad, si la Bucuresti s-a inventat internetul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fetelor, sunt intr-o dispozitie de zile mari!

Fiti atente aici: saptamana viitoare, joi, 24.08.2006 ora 18.00 avem intalnire!
Sa nu ziceti ca nu v-am spus!
I-a sa vedem cine se inscrie:

1. Mariana
2. Stanca
3. Simona (vezi ca pt tine am pus joi!)
4. Roxa-boxa
5.......... astept inscrieri pe lista!

Iar acum ultima veste:
- iar mi-am cumparat adidasi ; acum 2 sapt si jum, cand am inceput alergatul mi-am cumparat adidasi puma; cu stupoare, cand am alergat prima zi am constatat ca i-am luat prea mici ; am rabdat eu 2 saptamani (mi-am invinetit unghiile si inflamat ligamentele ) dar am zis ca nu mai pot continua; asa ca azi mi-am luat altii care imi sunt ffff buni si deabia astept sa ies la alergat ca sa-i probez!
In consecinta: am de vanzare adidasi puma purtati 2 saptamani (sunt nou-nouti!), forma clasica (buni pt alergat), albi cu rosu si gri; ei au fost 120 ron; ii dau cu 70 ron.
Cine doreste? Cine pofteste?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by roxanicea
adica-te-lea..unde vrei sa spui ca mai calatoresti? iar maipleci pe undeva? ti-ai propus un loc anume sau.....invartiti globul si cu mana la oci, unde atingeti acolo sa fie? sau similar....dar cu sageata aruncata in harta din perete? ce mi-ar placea sportul asta!

ceva musafiri nu ai? nu prea pot sa cred! ce face sara?
ati mai gasit ceva locuinta? in ce stadiu sunteti ?

succes! poate dam cu intalnirea pe saptamana cealalta sau peste 2.

pupici!!!!!!

roxi
noutatifoto

ei, nici chiar asa:) mai stau si pe acasa cate putin. ma gandesc sa mai dau o tura pe la mare cu surorile mele si cu gashca lor de tinerei nebunatici, sa vedem cum ma "invart":)
Si peste vre-o 3 sapt in concediu la munte, ne gandim la Herculane.
In rest prin zona, mai un munte, mai un strand...
Am si musafiri, nu se poate fara, am plecat cu o prietena, m-am intors cu sora-mea, dar de saptamana viitoare incolo sunt singura:)
Ce poze faine ai

Mariana spune si aici o metoda de scapat de suzeta ca suntem si noi in cercetari:)
N-ai spus ce nr sunt adidasii:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna
N-ai spus ce nr sunt adidasii:)

Fla (sotie si mamica fericita)

O! Multumesc pt ca m-ai atentionat ;
ei zic ca-s 37 (eu port 37) dar eu zic ca-s 36.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

merci fla! merci!

legat de intalneala....sper sa pot ajunge si eu...;nu garantez....; voi avem musafiri multicei dar tinem legatura si poate trag o fuga sa va vad.
mari, spor la alergat si sa te tina cat mai mult ambitia !!!!!!!!!!!!

seara placuta tuturor!!!!!!!!!

pupici

noutatifoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Noi ne gandim s-o luam spre transfagarasan si Balea Lac. Sper sa avem loc de cazare.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput