parintii frumosi fac fete

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Recunosc, sunt urata si rea, am doi baieti pe care abia astept sa-i vad insurati cu fete frumoase, educate si bugate

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hahahha, ce subiect.
Sorry, dar nu ma pot abtine sa nu spun ca noi suntem frumosi amandoi ( si modesti) si avem o frumusete de baiat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Haideti mai, doar nu luati in serios asa ceva.
Cate cazuri de parinti frumosi cu copii urati nu am vazut, sau invers.
Nu exista o regula in acest sens, sa fim seriosi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Mie nu mi se pare chiar asa de absurd, dimpotriva, se pare ca studiul a fost facut pe un esantion reprezentativ si respectand regulile stiintifice.
Nu se spune nicaieri ca parintii frumosi fac totdeauna fete si cei urati baieti, se spune doar ca exista o tendinta cu 26% mai mare ca primul nascut sa fie fata, ceea ce e cu totul altceva. Cu alte cuvinte daca sansele fata/baiat sunt in general 50%-50% in cazul anumitor cupluri ele tind sa devina 60%-40% in favoarea fetelor. Nu vad de ce ar fi atat de incredibil. Exemplul cu Brad Pitt a fost dat de jurnalisti pentru a atrage cititorii din publicul larg, e evident.
Mai multe amanunte despre studiul respectiv in www.timesonline.co.uk/article/0,,2087-2291737,00.html" target="_blank">Times sau www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/08/01/AR2006080101142.html" target="_blank">Washington Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

moamaaaaaaa, acum imi realizez ca de fapt am doi parinti frumosi foc si io-s muma padurii, cum de nu seman, habar n-am.

daca ai mei au facut sapte fete, (ihi, sapte, ati citit bine), brad si angelina la cate se vor opri?

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Hahaha Adusca, ce simpatica esti.
Nu te cred deloc ca esti muma padurii asa ca pana nu pui poze nu te credem.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hi hi hi...n-o credeti ma ca e muma padurii...

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

quote:
Initial creeata de Catusha
Primul copil conceput de un cuplu de parinti agresivi, urati va tinde sa apartina sexului masculin, acesta fiind capabil sa-si depaseasca concurentii prin inteligenta si nu prin frumusete cand se va lupta sa-si gaseasca o pereche. Dimpotriva, primul copil conceput de un cuplu de parinti frumosi va tinde sa fie fata, mostenind atractivitatea acestora.

eu sunt prima nascuta a parintilor mei si conform onoratului studiu le-am mostenit atractivitatea.
pe de alta parte, avand in vedere ca am un fiu se pare ca sunt si urata si agresiva.
oare ce zic cercetatorii de aceasta discordanta?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Teo, subscriu! Eu mai am si o sora (deci iti dai seama ce parinti frumosi am avut ), sora care acum e insarcinata. Abia astept sa vad ce va avea si sa vad daca si ea e la fel de urata si agresiva ca mine

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Hihihi si io tot urita si agresiva cu mindrete de baiat acasa. Am avut o colega care avea 8 (opt) surori . Se straduise bietul taica-sau la un baiat da nimic nimic, ce sa-i faci daca se nimerisera asa frumosi.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Cuplurile frumoasa fac fete.
Cuplurile urate fac baieti.
Deci, eu si sotul meu facem gemeni?

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput