parintii frumosi fac fete
Asta ca sa inteleaga toata lumea de ce fac eu doar fete...
"Cuplurile formate din oameni foarte frumosi au cu 36% mai multe sanse ca primul copil conceput sa fie fata si nu baiat, astfel ca femeile, la nivel global, sunt din ce in ce mai atragatoare comparativ cu barbatii, este concluzia unui studiu aparut la Londra. Studiul, publicat de Scoala de stiinte economice din Londra, postuleaza ca primul copil conceput intr-un cuplu va apartine acelui sex care va beneficia cel mai mult de pe urma caracteristicilor parintilor, datorita unor "strategii evolutioniste" de diferentiere. Primul copil conceput de un cuplu de parinti agresivi, urati va tinde sa apartina sexului masculin, acesta fiind capabil sa-si depaseasca concurentii prin inteligenta si nu prin frumusete cand se va lupta sa-si gaseasca o pereche. Dimpotriva, primul copil conceput de un cuplu de parinti frumosi va tinde sa fie fata, mostenind atractivitatea acestora. "Poate suna a stereotip dar este un lucru real", a declarat profesorul psiholog Satoshi Kanazawa, coordonator al acestui studiu. "Am demonstrat ca parintii frumosi au mai multe fete decat cei urati pentru ca atractivitatea fizica este mostenita si pentru ca fetele au mai mult de castigat de pe urma acestei calitati decat baietii", a indicat Kanazawa. Profesorul a realizat o lista de parinti celebri si frumosi pentru a-si demonstra ideea. Printre acestia se numara actorii Brad Pitt si Angelina Jolie, al caror prim nascut este o frumoasa fetita pe nume Shiloh Nouvel si Grace Kelly si printul Rainier de Monaco a caror prim nascuta este frumoasa printesa Caroline. Studiul, publicat in Journal of Theoretical Biology, a fost facut pe o serie de tineri americani, carora li s-a analizat inaltimea, greutatea si varsta aparenta, factori care pot fi utilizati pentru a judeca cu obiectivitate nivelurile de baza ale frumusetii. Numai primii nascuti intr-un cuplu au fost luati in calcul."
Catusha, de 2 X mamica
Raspunsuri
Teodora D. spune:
quote:
Primul copil conceput de un cuplu de parinti agresivi, urati va tinde sa apartina sexului masculin
, mame de baieti, ce parere aveti?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Guestus spune:
Un studiu aprofundat si la obiect. Cred ca sint platiti de Guvernul Romaniei...numai aia ar accepta asa ceva.
"Am demonstrat ca parintii frumosi au mai multe fete decat cei urati pentru ca atractivitatea fizica este mostenita si pentru ca fetele au mai mult de castigat de pe urma acestei calitati decat baietii", a indicat Kanazawa
Catusha spune:
Hei, e rubrica "birfe, mondenitati, cancanuri", putem sa luam lucrurile mai "a la legere"...
Putem de pilda sa venim cu exemple de cupluri celebre de oameni frumosi care au baieti, cum ar fi... mai sa fie dar nu-mi vine nici un nume in minte... de ce oare?
Catusha, de 2 X mamica
aschiutza spune:
Nu stiu ce clasic in viatza sau mort spunea ceva de genul: cu ajutorul statisticii poti dovedii orice. Sincer astfel de studii le gasesc inutile.
----------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
iileana spune:
quote:
Originally posted by Catusha
Putem de pilda sa venim cu exemple de cupluri celebre de oameni frumosi care au baieti, cum ar fi... mai sa fie dar nu-mi vine nici un nume in minte... de ce oare?
...pentru ca io si sotul meu ne ferim de paparazzi...
------------
Florin Piersic + Tatiana Iekel
Adrian Mutu (*) + Alexandra Dinu
*-cetatean frumos conf. parerii publicului larg, pe care eu personal n-o impartasesc
mey ce era sa uit:
Alain Delon + Nathalie Delon
de Claudia Schiffer sa va mai zic ? Sa-i traiasca baietelul!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
marius spune:
Aveti o micuta problema de logica. Un cuplu frumos care concepe fete este format de o EA foarte frumoasa si de un EL foarte frumos. Ceea ce prin puterea textului vor face doar una doau sau mai multe ELE foarte frumoase si nici un El foarte frumos in consecinta in curand o sa avem doar ELE foarte frumoase si Ei foarte urati care nerespectand regula de cuplu "atat Ea cat si El foarte frumosi" vor face doar baieti nu prea frumosi si nu vor face fete asa incat fetele foarte frumoase vor dispare relativ repede dupa baietii foarte frumosi pe pamant ramanand baieti nu tocmai frumosi si fete ioc. Acestia din urma vor disparea si ei in cele din urma fie datorita luptei pt fete foarte frumoase dar din ce in ce mai putine fie datorita lipsei de copiii fie ei si baieti care oricum nu vor fi de dorit pentru ca sunt destui, fete nu sunt.
Huh?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
iren spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Primul copil conceput de un cuplu de parinti agresivi, urati va tinde sa apartina sexului masculin
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Siiigur, shi marmota invelea ciocolata in staniol
Mak sa ma ascund cu barbatu sub plapuma, ca s'tem uritzi rau, noroc cc ca noi nu sintem sperioshi
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Pe mine m-a batut barbatu non stop, vai viata mea, norocul meu e ca am facut baiat ca altfel cine stie
Iren, iti urmez sfatu si marg sa ma ascund sub plapuma cu sot cu tot