SALAJ ( 17 ) .....

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

CE I-AI CUMPARAT LUI cALIN DE ZIUA LUI ???
M-am mai gandit si la un lantzishor de aur sau o bratzara de aur , astea in caz ca nu le are deja . Sau de ce nu sa si le schimbe , poate ????

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna ,intru si eu la raport.
Rebeca doarme,asa ca imi permit o pauza.
Otilia drum bun si distractie placuta.
Adriana se pare ca nu prea aveti sansa sa mergeti in parc azi.
Ioana multa sanatate.
Am pus cateva poze recente aici
la toate si o dupa-amiaza placuta.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Adriana, am reusit sa vad pozele tale, iti multumesc ca m-ai trecut acolo ca sa pot intra.O sa fac si eu acelasi lucru cu id-ul tau de acolo.

Mihaiela, iti multumesc si tie pentru acelasi lucru.

Otilia, ce noroc pe tine! Iti doresc sa ai parte de vreme buna si sa va simtiti bine acolo.Sa ne scrii cind ai ocazia, sa vedem ce mai faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Pupici la toata lumea
N-am prea intrat....ca mi cam stricat calcu....adica Windowsu....si cand mi lumea mai draga se restarteaza din senin... Si cd-ul cu Win mi stricat (asa se intampla daca l-am tot dat ) Dar numa bine....ca asa stau departe de calc... si mai invat....mai fac treaba in casa... daca mi-o trebuit sa ma marit (glumesc... ca-mi place maritata)

Alaltaieri a fost ziua lui iubi meu... si doua zile numai pt asta am umblat... Pe langa ca i-am luat cadou din partea mea.... m-o trimis si maica-mea....si taica-meu...si sora-mea...si parintii lui...
In plus....i-am facut o petrecere surpriza.... si toate a trebuit sa le fac pe ascuns.....sa nu se prinda.... noroc ca stau cu mami in bloc... Saracutul....nu intelegea ce am de facut la maica-mea... si de ce nu ma bucur ca vine mai repede de la servici... si de ce trebuie sa cumparam asa mult suc
Dar a iesit super fain in final... Am invitat pe toata lumea de la ora 8... La 7 am mers cu iubi la biserica... sa aiba timp mami sa pregateasca masa....si baloanele....si fluierele si tunurile de confetti.... si toate cele...

Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by diplodocus
Calin lucreaza de proba la patronul d la Codiflor...Dar e un program de 9 ore zilnic, plus ca lucreaza in fiecare simbata...Pt mine o sa fie foarte greu daca ramine acolo...Iar o sa fiu toata ziua singura, si nici n-o sa mai putem merge nicaieri, nici macar in w-end...iar salarul nu e foarte motivant

Sa stii ca si al meu sot lucreaza de la 6 dimi la 6 seara ... si teoretic o data la 2 sambete....dar practic merge aproape in fiecare sambata... Ii super aiurea...mai ales sambata ca nu prea putem merge nicaieri Iar salaiul... nu-i foarte motivant nici la el

Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Azi ma duc la Zalau, pe la 12...cred ca la ora aia toate o sa fiti pe la serviciu...daca as fi stiut de ieri din timp la ce ora si daca sigur merg, as fi scris...
Asa, pot doar sa o anunt pe Ioana pe telefon, in rest...nu stiu cum sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !!!!
La noi nu a mers net-ul pana acum .
Raportez si eu .
Paula a facut alergie la ceva si i-au iesit cateva bubite , una in frunte , alta pe un degetzel de la manutza , alta pe manutza ... cam atat , deocamdata ... I-am dat sirop aerius ca mi-a fost frica sa o dau cu mixtura mentolata ...
Andreea se reface frumos la dantura , ii vine dintele in locul lui , la normal ...

Noi am inceput deja sa strangem cate una-alta pentru pregatirile de concediu ... chiar am deschis un subiect pe tema : bagajul pentru concediu , la discutii generale .

In rest totul la fel , speram sa revina vremea frumoasa ... in Grecia oricum e cald , am intrat pe net la un site cu vremea si am vazut on-line insula Skiatos unde era cald de numa...

Va tzuc si mai vin ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salut ... suntem bine tot in renovari ... mihaita e la fel de "terorist"

claudia am vazut pozele dragutele

pe toate, sper sa pot intra si maine

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

paula chiar nu inteleg de ce nu poti vedea pozele pentru ca esti trecuta in lista la fiecare album si am verificat adresa ... te rog sa mai incerci si sa-mi spui daca ai reusit, daca nu mai verific o data

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare
ADRIANA-lui Calin i-am luat un DVD cu sistem home cinema...E obsedat de electronice si stiu sigur ca o sa-i placa
CLAUDIA-mama da frumoasa mai e Rebeca...Ma inscriu pe lista de gineri, pt Luca...Nu-i bai ca-i putzin mai tinerel
PAULA-ce faina surpriza...Si eu ma gindesc la asa ceva, dar anul viitor, ca schimba prefixul
ELUTZA-pupici micului terorist...
CAMI-daca poti suna, sper sa aud telefonul...ca astept p cineva sa ne puna parchet laminat in hol, si cred ca o sa faca galagie...
BIANCA,OTILIA,ELVIRA, MIHAELA,

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput