SALAJ ( 17 ) .....

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salutare, ne-am intors si noi acasa de pe ulitele pe unde am umblat

am fost la tara la mama de sambata pana ieri (noi am copt vinete, iar mihai s-a distrat si el de minune, cu cainele, cu puii, la nisip etc.) ... nu am ajuns bine acasa ca ne-a sunat soacra care era la bocsa sa mergem dupa ea, cand am ajuns acolo ea nu era gata si am mai stat doua ore ... asa ca aseara eram franta si nu am mai avut puterea sa intru sa va scriu

mihaita inca doarme, desi cam maraie prin somn ...
a facut progrese mari adica merge bine prin casa nesustinut si a facut si afara primii lui pasi singur ... nu l-am laat decat cativa, ca deocamdata imi e mie frica sa-l las pe afara sa nu se loveasca tare, dar incet incet om merge si pe afara

va pe toate si mai intru eu azi

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutare gasca! Abia am reusit sa citesc din urma toate mesajele voastre. Dupa cum stiti, nu am net acasa, si nu intru pre des pe forum. Da incepe scoala in curand si problema se va remedia. Ce mai faceti voi? Nici nu stiu cu ce sa incep : Paula , cred ca esti deja la Cluj, iti tin pumnii stransi. Si eu am un morcov maaaare de i se vad o tufa de frunze iesite din pantalonii mei, da scap si eu sapt. viitoare de el.Ioana si Adriana sanatate multa atat voua, cat si puilor vostri.Cami, ai ajuns cu bine, unde v-ati stabilit, mai intra si tu pe forum!Pentru restul gastii, si nu numai: Mai trec eu sapt. asta pe la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!
pt tata gasca , si .

adriana ce-ai mancat ieri?sau e de la ?fetele-s bine?ai vb cu Dan? ai rezolvat problema pachetelor.sapt asta sunt 4saptamani de cand le-a pus.poate ai noroc si ajung inainte de a merge voi.

ioana cum e LUCA?a cedat febra?hai ca te asteptam cu vesti bune.

elutza l-am vazut pe mihaitza ( in poza de pe mess) tuns.tare dulcic mai e.a stat cuminte la tuns?bag sama ca ieri ai facut alergie la catifea.

claudia Matei face tare multe nazdravanii.sa-l vezi ce derutat e acuma.i-am luat saltelutza din patutz( acum are doar o paturica si salteaua din dotare a patutzului)si acum nu mai poate sari , dar se chinuie sa-si puna picioru peste laterala ca sa ieasa de acolo.asa ca eu stau cu urechea lipita de usa lui ca sa-l aud cand se trezeste.

otilia io am o groaza de colegi/e si foste colege in simleu( sotii Alina si ionutz Balog, sora lui ionutz -tot alina, dr Radu de la unit militara,luminitza nes, ami simo-si inca , cateva la care spre rusinea mea le-am cam uitat numele).

fetelor da mihaela cand apare?is curioasa cum s-a petrecut.

va tzuc ca aud ceva in camera lui matei.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Feteleeee....plec la Cluj imediat... Am niste morcovi... de' numa'. Offff...de-ar trece toate cu bine Sa-mi tineti pumnii....maine, miercuri si joi... Joi seara vin iar acasa.... daca nu intru pe aici....inseamna ca nu-i de bine...

Va pupacesc! Aveti grija de voi si nu uitati sa tineti Salajul in top

Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

iaca mai vin si eu un pic ca puiutul mic doarme ...

bianca miha a fost foarte cuminte la tuns, nesperat de cuminte
de cateva zile fac o alrgie crunta la catifea, de-mi vine s ama mut la capatul pamantului ... nu de alta, da sa nu stiu ca-i la doi pasi si nu ma pot baya nici 0,00001% pe ea atunci cand am nevoie de ajutor

ioana cum e luca?

paula bafta multa! si sa ne auzim joi cu bine

adriana cum te simti?

cami cum ai ajuns acasa?

pe toate si mai vin

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!

PAULA itzi tzinem pumnii stransi.BAFTA.

elutza pt alergia la catifea este solotzie : da-i ignore sau delete.ai terminat cu amenajatul ap?

adriana pe unde esti? cum te simtzi?

ioana cum e LUCA?

va tzuc si mai vin..........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor, va multumesc ca va ginditi la noi...Luca e bine acum , sper sa nu revina febra...Dar si azinoapte am dormit cu el, l-0am trezit pt tratament, si eram tot cu mina pe el sa vad daca nu face febra...
e cam mirit acum ,dar cred ca e efect colateral
BIANCA-Ce mai face Matei? inca n-a gasit metoda sa evadeze iar din patut?
PAULA-bafta!!!
ELUTZA-mai...alergia se trateaza! La mine vindecarea a fost muuuult usurata de cei 140 km distanta pina la sursa de infectie
OTILIA-ce mai e noi la Simleu?
ADRIANA-te simti mai bine acum? Cum ai rezistat la servici?
CLAUDIA-data viitoare cind vii la Cristina, poti sa intri si la mine, linistita...Ca atita mi-a da draga Rebeca...Ma gindesc ca daca o string mai des in bratze, poate fac si eu o fetita peste 2 ani...La fel de frumoasa

pt restul forumistelor, despre care nu mai stiu nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Buna fetelor!

In sfirsit mi-am pus si eu netul din nou aici(ca fusese deconectat in lipsa noastra)si m-am apucat de citit noutatile, inca mai am de "facut corespondenta", pentru ca nu am prea scris e-mailuri la prieteni sa le povestesc cum am calatorit, cum am ajuns si bla-bla-bla...
Am ajuns cu bine, asta e cel mai important.A fost o calatorie lunga, de vreo 16 ore de la Budapesta pina aici.Ne-au innebunit cu controalele la bagaje, mi-am lasat pe chestia asta toate parfumurile acasa, la sora-mea (care a zis ca ii pare rau pentru mine, dar se bucura tare pentru ea) Nu aveam voie in bagaj cu nici un fel de lichide, creme, geluri, pasta de dinti sau ceva de consistenta asemanatoare. Aici, la sosire, ne-au desfacut o valiza si s-au apucat sa intoarca sosetele, hainele din ea, sa controleze daca nu avem cumva mincare pe-acolo (respectiv, brinza, carne, seminte, etc).
Pe drum, cit a durat zborul de la Frankfurt la Portland, ne-au dat Lufthansa sa mincam de 2 ori, prinzul si cina: prinzul la vreo ora dupa ce am urcat in avion, cina cu vreo ora inainte de a ne da jos, la capatul calatoriei...am facut foamea, in cele vreo 8 ore dintre mese...
Am facut si setea, pentru ca nu ne-au lasat sa urcam in avion cu nici un fel de sticla de apa, iar pe drum aveau niste pahare micute cind tot ceream apa...ca nu mi-a ajuns de nici un fel...imi venea sa le tot strig, sau sa ma duc sa le zic sa imi lase sticla mie.
Scaunele din avion erau foarte incomode, am intepenit pe ele pina ne-am dat jos.
A fost si aer conditionat ...din plin, si ma ustura gitul si in piept din cauza asta...ceva de groaza.Mi s-a uscat si nasul de tot.Combinat cu setea, va dati seama cam cum a fost.Voiam sa maninc guma de mestecat, dar mi se facea simai foame de la ea, si nu am mincat decit o guma...pina ce i-a trecut gustul si am aruncat-o.
De-abia azi, dupa o saptamina, incepe sa mi se desfunde nasul ca lumea, am fost racita de numa'.
Ce sa mai zic altceva...
Am facut niste poze super, si cu o zi inainte de a pleca din budapesta (acolo le-am facut, la budapesta), si in timpul zborului...Cind am vazut muntii pe geam, am ramas cu gura cascata: zici ca ma aflam pe o plaja, undeva la mare, si muntii aceia erau niste movilite de nisip inalte cam pina pe la genunchii mei,sau un pic mai jos de genunchi.Unul dintre ei este vulcanic, si o dira de fum se ridica dinauntrul lui.Fumega si se vedea ca aruncase ceva cenusa pe dinafara, ca zapada era acoperita de un strat gri...
Ne-am obisnuit si cu fusul orar de aici, cam in 3-4 zile, numa asteptam sa fie asa de greu asta, dar am inceput lucrul la o zi dupa ce am ajuns aici si eram dupa programul din Romania...asa ca ma tot trezeam la 3 noaptea fara somn.
Oricum, una peste alta, ne-a ajutat Dumnezeu si am ajuns cu bine, ne-am reluat joburile si eu si sotul meu, ca si cum nimic nu s-a intimplat.
Parca voiam sa mai zic ceva, da nu imi aduc aminte acuma.
O sa scriu cind o sa imi vina in cap.

Mergi la inceput

neata

cami bine ai ajuns acasa, chiar daca drumul a fost plin de peripetii ... ararta-ne si noua pozele faine pe care le-ai facut

ma tem ca mi-a racit puiutul, ieri l-am auzit fornaind nasul de vreo doua ori, aseara nu a vrut sa manance, a baut doar ceai pe care l-a vomat, din fericire si-a baut azi-noapte lapticul fara surprize, dar dimi l-am auzit tusind ... nu stiti d-na Manaila lucreaza sau e inca in concediu sau alt medic bun la care as putea sa-l duc

eu sunt obosita, cred ca ma paste si pe mine o raceala ... ma culc seara bine si ma trezesc infundata si mai obosita decat m-am culcat

si mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare gasca:)
Luca nu a ami facut febra azinoapte, sper sa revenim la normal
CAMI-bine ca ai ajuns cu bine si ca totul e OK la servici
ELUTZA-Manaila e in concediu pina in 1 sau 7 septembrie.La urgenta mi-au spus ca e epidemie in oras de ceva viroza la copii...Poti sa mergi la Condor, am auzit ca e destul de buna

Mergi la inceput