SALAJ ( 17 ) .....

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Adriana nu am reusit nici acum sa vad pozele.Iti trimit adresa mea de email pe PM.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Sa scriu ,deci, sa aiba ce citi Bianca
Tocmai a plecat d la mine o fosta colega de liceu pe care nu am vazut-o de cind am terminat...sunt super incintata, a fost foarte placuta revederea

L-am trimis acum pe Calin afara cu Luca( sper sa doarma mai bine asa)...Luca, nu Calin

De la noi , pentru toate formistele din Salaj , NOAPTE BUNA si PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Acum am ajuns si noi de afara . Paula a fost iarasi azi reeeaaaaa de numa . S-a crizat in parc de se uita toata lumea la noi. Am venit inspre casa dar s-a oprit la amfiteatru sa se mai joace un pic , apoi am mers sa culegem prune din parc . Acolo , pe aleile pietruite a cazut si s-a julit la barba , iar in interior si-a spart buzica . `
Acum ma duc sa-i pregatesc lapticul si apoi la nani... ca suntem zombi aman2 .

Claudia aceeasi adresa o am adaugata in listutza . Oare nu trebuie sa te loghezi tu mai intai si apoi sa vizualizezi albumele noastre ? Intreb si eu ca nu ma prea pricep . Poate iti mai dau fetele o idee cum sa incerci sa vezi albumele , daca nu le scot de pe rppivat 1-2 zile pana le vezi , apoi le parolez din bou .
Va doresc tuturor noapte buna !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

liniste in zona .... ati plecat deja in week-end ????

Eu merg sa fac papitza , pentru azi mi-am propus sa fac un ciolan afumat la cuptor cu cartofi si salata de sezon ...

Voi ce gatiti azi ???

Astept rpd raportul vostru ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!!!!!!!!

adriana grea intrebare.io astept sa se trezeasca Tudor si sa vad ce vrea el sa-i gatesc.

va tzuc si mai vin.......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare
Am fost cu Luca la urgenta ca azinoapte a facut temperatura(dar nu s-a trezit decit sa manince asa ca nu i-am putut-o masura)iar la 8:30 avea 38 cu 7...I-am dat eu Nurofen, dar m-am gindit sa-l vada tottusi un medic sa vedem d la ce e temperatura
M-am dus cu inima cit un purece, ca data trecuta la urgenta a fost fooooarte neplacut
Norocul meu ca acum era de garda Condor, si pe ea o cunosc, asa ca a fost f dragutza...Luca are o angina usoara, nepurulenta si mi-a zis sa continui cu Nurofen...Saracutzul...de aceea nu a mincat mai nimic ieri...

Calin e la servici( urasca simbetele in care nu e acasa si nu putem merge nicaieri)

Sa vedeti cum mi s-a remontat ieri moralul ...Prietena mea din Oradea e asistenta la un cabinet stomatologic si lucreaza de la 9 dimineata pina la 8-9 seara( cu pauza de 1 ora jumate pt masa la amiaza).Orele suplimentare i le plateste angajatorul...
Ei bine in lunile "bune " in care are muuuulte ore suplimentare ajunge la maxim 5 mil jumate
Nu mi-a venit sa cred...Aveam impresia ca la Oradea se cistiga mai bine, totusi
Gata, nu mai fac nazuri ca are salar mic Calin...vad ca se poate si mai rau...

VA las ca doarme Luca si merg sa pregatesc ceva mincare...Habar n-am ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Paula mai incearca sa vezi daca totusi nu poti sa vezi pozele !
Adresa ta de mail e adaugata in listutza .

Tot nu le vad nici eu... Doar vreo 4 albume vad....cele cu mancare si inca vreo 2... Ai trecut adresa mea de mail la toate? Sau numai la cele pe care le vad?

Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by diplodocus

Calin e la servici( urasca simbetele in care nu e acasa si nu putem merge nicaieri)

Mda... deja a 5-a sambata de felu asta... cand teoretic ar trebui sa lucreze a data la doua sambete... deja-i a 5-a sambata consecutiva care lucreaza... Mare noroc ca eu invatz....si oricum n-am fi mers nicaieri... Dar de sambata viitoare incepand...cred ca o sa urasc si mai tare sambetele in care lucreaza

Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Ioana imi pare rau de Luca . Sper sa-si revina rpd.
Si Paula a inceput de dimineatza cu voma , are pe picior si manutza 2 bube enorme si tari ... e tot agitata de cand s-a trezit . Pe mine ma doare foarte rau capul si ochii . Vreau sa va spun ca daca ma doare capul e ceva in neregula pentru ca pe mine foarte rar ma doare , maxim de 2 ori / an .

Ce sa va mai zic ... Paula adresa ta , ca si a celorlate fete , e adaugata la friends , cele care le vezi sunt la public .
Imi pare rau ca nu reusesti , dar o sa le pun odata pe public si ultimele poze , numai sa va intelegeti , tu cu Claudia , ca sa stiu ziua ...

Va salut si ami vin ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ceao fetelor. Ieri ne-am intors de la mare! A fost super calda apa. Si soare am avut tot timpul. Ce mai, Andrei a fost in culmea fericirii. A stat in apa mai tot timpul, s-a balacit cat pentru un an intreg.Ioana imi pare rau pt. Luca, dar ia in calcul si eventualitatea ca fiul tau sa fi contactat vreo infectie daca zici ca a bagat in gura ceva pe afara. Cel mai bine ar fi sa-i faci o recoltare de urina, caci si eu am patit-o cu Andrei anul trecut de 3 ori. (pana nu am facut urocultura nu am putut scapa de febra care trecea de 39 )Sper sa fie ceva usor si sa scapati repede.Adriana si pentru Paula imi pare rau, iar daca zici ca nu te doare capul prea des, inseamna ca acum e ceva mai grav. Eu tot timpul sunt cu algocalminul in geanta, caci ma doare capul aproape in fiecare zi.Va pup, si mai intru eu sa mai vad ce faceti zilele astea.

Mergi la inceput