Mesajele lui Iisus

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by crinuta
Hehehe, daca asa zici tu, eu te las, ca nu vreau sa ne certam.

Bine. Da' de ce esti pārācioasä ?

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hehehe, nu-ti scapa nimic, dar subiectul acela il aveam in minte de cateva luni.
Oricum, m-am razgandit, nu are sens, as vorbi singura.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

hallooo...crinuta si xeno, am senzatia ca sinteti cumva offtopic si ca puteti continua dialogul si pe privata

Nu sint insa foarte sigura de offtopicism, pentru ca sincer, nici acum nu-mi dau seama ce doreste sa discute crinuta aici; sa comenteze linkul ori sa propuna o idee din link...nu-s ce sa zic Da' mai am nitica rabdare

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Asa e, eram off topic.
Una peste alta, am dat un link, mesajele din pacate sunt doar in engleza, iar de tradus ar fi mult.
Ma gandeam ca sunt si altii care stiu despre ce e vorba. Vassula primeste mesaje din '86, asa ca nu era exclus sa se fi aflat de ea, asa cum am aflat eu, ani buni in urma.

Nu pot propune un singur subiect de disctutie, deoarece este foarte complex.
Deocamdata vreau ca oamenii sa afle despre asta, sa isi gaseasca timp sa rasfoiasca virtual vorbind, si apoi sa isi exprime parerile.

Degeaba vin eu cu diverse citate traduse, nu acopera tot.

Mie personal aceasta carte, aceste mesaje mi-au raspuns la majoritatea framantarilor, pe care banuiesc ca orice om le are.

Daca insa e musai sa traduc din mesaje, (ca rezumat nu pot face, sa fim seriosi, nu e roman), pot incerca, dar imi va luat mult timp.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Uite, ma gandesc ce cel mai bine ar fi sa dau zilnic 1-2 mesaje. Evident, le voi traduce in romana.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

quote:
Initial creeata de crinuta

Ce inseamna a intelege Scriptura:

...

Crinuta !

Te intzeleg sa sti ca tu apreciezi/iubesti foarte tare cartea persoanei shi poate chiar pe ea...asha ca probabil-precis n-o sa-tzi prea vie la socoteala (nici tzie!) ce am a scrie-comenta fatza de ce ai pus aici...da asta e, acuma io ce sa fac? sa tac?? mai bine nu te supara shi ignora decat sa te aprinzi ...ca nu s-ar merita!(dupa mine.)

Despre persoana asta n-am mai auzit, azi e prima data aici shi acum cand aflu despre ea...de la tine prin intermediul !
(am mai luat la cunoshtintza insa despre asemenea lucruri shi despre lucruri asemenea !!)

Am parcurs unul dintre "mesaje",cel numit "Urmeaza semnele sangelui meu Adevarul este Dragostea".
In ce ma priveshte pe mine, eu am intzeles suficient de clar despre cam ce ar fi vorba, n-am nevoie sa citesc chiar toata cartea/toate "mesajele" (nici eu), dar nici pe departe de mine s-o asemui unui "ou stricat"! (ca unele persoane ce parca adora amendarea calatoarelor prinse fara bilet in mijloacele de transport in c/forum!!!)

Ashadar, eu nu pun la indoiala autenticitatea/sinceritatea marturisirilor persoanei sau a "mesajelor" aduse in fatza de/prin ea, nici utilitatea sau valoarea cartzii n-o contest deloc... atata doar ca "ceva nu suna"...la urechea mea adika caci pentru mine cuvintele respective NU sunt emise de la CEL pe CARE IL cunosc!
De ce? simplu:
1. prea multa "vorbareala"!
2. + cateva mici detalii ce iar se potrivesc cu altele care le stiu, dar care nu se potrivesc cu alte "altele" care le stiu.(nu le numesc pe astea. ma crezi sau nu, e treaba ta!)

Totushi, asha cum tu ai spus-o, la fel spun shi eu ca poate fi o lectura utila, iar daca nu faci ceea ce chiar ea condamna in "mesajul" acela al ei, adica daca nu ajungi pana la vreo forma de iolatrizare a cuvintelor acestora sau a ei, atunci nu ar fi nici o problema ca-tzi place shi itzi foloseshte, caci cu masura potrivita,aproape orice aduce folos,cashtig, nu paguba!

"pareria mia"

Mergi la inceput

Ei uite asa mai merge parca.
Deci, nu vad de ce m-ar deranja ca-ti spui parerea, sau ca parerea ta ar fi diferita de a mea. Asta nu-mi schimba cu nimic convingerile, dar eu astept discutii constructive, pe baza de argumente solide, ca in rest, toti putem sa venim sa ne dam cu presupusul.

Nu uitati ca Vaticanul analizeaza astfel de cazuri zeci de ani si pana se pronunta asupra autenticitatii unor mesaje sau " profeti" sau " mesagerI" dureaza foarte mult.

Evident ca apar multi profeti falsi. Stim, am fost avertizati, deci un anumit grad de scepticism este normal sa existe.
Nu pot crede insa ca se poate contura/forma o parere bine definita, inainte de a citit si aprofunda+ compara orice carte.

Pe Vassula nu am de ce sa o plac, ea este un simplu mesager, care pana la aparitia ingerului ei nu era deloc o practicanta religiei.
Pe mine ma intereseaza strict continutul mesajelor, mesaje care nu contrazic deloc Scriptura, din contra, o explica si mai bine, asta, ca sa nu putem veni mai tarziu si spune ca nu am inteles.

Mesajele sunt un semnal de alarma la adresa omenirii, pentru modul in care am ajuns sa traim: banul si doar banul conteaza, suntem cresitin doar cu numele, traim intr-o promiscuitate cum nu a mai cunosct omenirea pana acum si tot asa.

Ca e multa vorbarie? Nu mi-as permite sa formulez vroedata asa.
Este o chemare a oamenilor de a-L intelege pe Dumnezeu, de a intelege ca fara sa urmam cea mai mare porunca a lui Dumnezeu, aceea de a-L iubi si de a ne iubi fratii, semenii nu ne putem mantui.
Se explica de ce e atat de importanta iubirea, si nu ma refer la sentimentalisme ieftine demne de telenovele, ci la Dumnezeu Tatal care " atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat l-a trimis pe Unicul Fiu....".
Sunt condamnati preotii care resping pacatosii, sau invata oamenii ca nu sunt vrednici de Dumnezeu. Mi se pare un lucru extrem de important, deoarece multi nu mai intra in Biserica, sau nu se mai roaga, considerand ca oricum sunt prea murdari, pacatosi si nevrednici de iubirea lui Dumnezeu.

Suntem invitati sa traim o viata cat mai curata, sa acceptam Crucea, deoarece asta e singura cale spre Mantuire.

Daca tu ai gasit ceva care contrazice Poruncile lui Dumnezeu, te rog sa imi semnalezi, deoarece aici discutam, sau asta doresc eu sa facem.
Nu suport ironii, nu le suport in general, daramite cand vorbesc despre Dumnezeu.
Cine are ochi sa vada, cine are urechi sa asculte.
E simplu.

Eu sunt socata de cat de multe justificari se gasesc pacatelor capitale, cum ne place sa interpretam Biblia si poruncile dupa bunul plac, cum le adaptam nevoilor noastre incercand sa negociem cu Dumnezeu.
Ei tocmai asta combate Iisus in aceste mesaje si eu sa pun la indoiala autenticitatea lor?
Pana in acest moment nu am gasit nimic care sa ma puna macar un pic pe ganduri, dar sunt deschisa la discutii.

Cea mai importanta idee este aceea ca pentru a intelege Scriptura, nu este suficient sa citim, invatam pe dinafara, etc, si fara ajutorului Duhului Sfant nu vom intelege nimic.
In acelasi timp, pentru a-l putea primi pe Duhul Sfant, trebuie sa fim curati, in consecinta, orice atitudine de mandrie, orgoliu nu are ce cauta in credinta.
Se stie ca diavolul a fost alungat din Rai din cauza mandriei si este un pacat capital.

Ma rog, este mult spus si o voi face daca am cu cine.
Acum timpul nu-mi permite sa scriu mai multe, dar poate revin mai tarziu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Aparitii sunt multe. Banuiesc lumea le cunoaste pe cele de la Fatima, Lourdes, Medjugorje ( am fost in toate cele 3 locuri), Guadalupe, Garabandal, iar mesajele au acelasi continut.

Uitati cum ii vorbeste Iisus Vassulei despre alte aparitii care au fost ignorate:" Vassula, Creatia Mea trebuie sa fie avertizata pentru ca erorile deja comise sa nu se mai repete.
Cand le-am acordat marele Meu miracol la Fatima, am avertizat Creatia Mea, dar ei au acosat prea putina atentie Avertismentului Meu. Si-au pierdut mai degrama timpul cu indoieli, cu argumentari si n-au difuzat asa cum se cuvinea Cuvintele Mamei Mele ( pentru cine nu stie, la Fatima a aparut Fecioara Maria), astfel incat doar putini au fost pusi la curent cu urgenta mesajului...." si mesajul continua cu detalii despre ce se va intampla.

O las putin pe Vassula si imi indrept atentia spre Conchita, vizionara din satul Garabandal, Spania, care reda continutul mesajului privitor la ce se va intampla.
" Avertismentul vine direct de la Dumnezeu. Este ca o pedeapsa data tuturor, celor buni si celor rai, pentru a-i avertiza. Dumnezeu vrea ca tocmai datorita acestui avertisment noi sa ne indreptam, sa nu mai pcacatuim impotriva LUI.
El va fi vizibil pentru toti oamenii, indiferent in ce loc ar fi acestia. Va fi ca o revelatie interioara a pacatelor noastre. Vom vedea binele si raul pe care l-am comis, binele pe care l-am fi putut face dar nu lk-am facut; va fi ca o agonie...
Credinciosii si oamenii din orice regiune iol vor vedea si il vor simti.
Va fi ca un foc. Nu ne va arde carnea dar il vom simti corporal si interior. Toate natiunile si toate persoanele il vor simti la fel. Nimeni nu va scapa. Chiar si necredinciosii vor simti frica de Dumnezeu.
Sfanta Fecioara a spus ca Avertismentul si miracolul vor fi ultimele avertizari sau manifestari spectaculare pe care ni le va da Dumnezeu".

Jacinta, o alta viziorara afirma: "Avertismentul este ceva care intai este vazut in aer peste tot in lume si imediat transmis in interiorul sufletului. El va dura foarte putin timp dar ni se va parea ca dureaza foarte mult, din cauza efectului sau in launtrul nostru. El va fi pentru binele sufletelor noastre pentru a vedea in interiorul constiintei noaste binele si raul pe care l-am facut.
Si atunci vom simti o mare iubire pentru Parintii nostri din Cer ( Dumnezeu si Fecioara Maria) si vom cere iertare pentru toate ofensele noastre.
Avertismentul este pentru toti, pentru ca Dumnezeu vrea salvarea noastra. El are ca scop sa ne apropie de El si sa ne mareasca credinta.
In consecinta trebuie sa ne pregatim pentru ziua aceea, dar sa n-o asteptam cu teama, ci Dumnezeu nu trimite astfel de lucruri pentru a ne speria, ci cu iubire si dreptate. El o face pentru binele tuturor copiilor Lui, astfel incat ei sa se bucure de fericirea vesnica si sa nu se piarda".

In ceea ce priveste modul in care trebuie sa ne pregatim pentru acest moment, ni se recomanda penitenta, sacrificii, citirea zilnica a Rozariului, Spovada si Impartasanie.

Toate aceste informatii date de vizionarele de la Garabandal i-au fost confirmate si precizate Vassulei la 15 sept. 1991.
Avertismentul va fi asemanator cu ceea ce este judecata particulara a sufletului imediat dupa intoarcerea la Tatal.
El va consta dintr-o revelatie personala in 3 faze:
1- prin intermediul unei teofanii, Lumina lui Dumnezeu patrunzand in sufletul nostru, ne va dezvalui universul ceresc, realitatea supranaturala in toata maretia ei si simultan, ea va produce in noi o constientizare a pacatelor noastre si a gravitatii lor.

2- vom fi cufundati progresiv in Lumina pana la viziunea lui Dumnezeu insusi prin Cristos glorificat. Ceea ce va provoca o constientizare a pacatelor si o cainta desavarsita.
3- Toate blasfemiile ne vor fi dezvaluite prin diferite secvente ale vietii noastre si se va infaptui dreapta judecata.

Despre aceste 3 faze, pe larg, mai tarziu, e foarte mult de scris.

Po

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Aparitii sunt multe. Banuiesc lumea le cunoaste pe cele de la Fatima, Lourdes, Medjugorje ( am fost in toate cele 3 locuri), Guadalupe, Garabandal, iar mesajele au acelasi continut.

Il uitasi pe Petrache Lupu de la Maglavit

quote:

O las putin pe Vassula si imi indrept atentia spre Conchita

Aci' imi statu inima in loc

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

Hai mai Xenocid, nu te poti abtine?

Te rog eu frumos.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput