ma ajuta cineva cu un dictionar on line ,,,, linkuri,,, sau poate ati vazut prin librarii ,,, dictionar tehnic maritim engl/rom si invers?m-ar interesa in special pt termenii folositi de ofiterii mecanici din marina.am cautat in toate librariile din constanta insa nici o sansa!pupici
Exista un dictionar tehnic englez-roman/roman-englez, noi il avem, gasesti si termenii specific marinaresti doar ca are vreo 5 kg. Nu poate fi carat in voiaje de ex.
De curand am vazut un dictionar mai mic, scos de o editura din Constanta, dar mi s-a parut"subtire" si cam scump; si nici nu mai stiu unde l-am vazut
Oricum, daca treci prin anticariate ai sanse sa gasesti. Este batranelul ala simpatic in fata Teatrului de Balet, mai e un anticariat pe Tomis, in zona Capitol, si s-a deschis unul in Dorally, la etaj, in aripa unde-i si locul de joaca pt copii.
pisici si floricele
babyyy - caut eu ca parca parca sa zic ca am unul.nu promit doar trebuie sa caut prin cd-uri.
(dar cel mai usor ar fi sa dai fuguta la UMC si sa cauti acolo un student la mecanica din anii mai mari si sigur el are dat de rpofesorul de engleza, cumnatul meu avea dar acum efectiv nu stiu pe unde poate fi varianta tiparita)
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"