40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 8
lu.more spune:
Soni, ce ti s-a intamplat?
Da, Nema, mi se taie sosul, ca ma ambitionez sa iasa gros ca o maioneza. Si iese, pana la un punct.
Si apropo de salata de fasule verde a Adriennei, eu o mananc (fasolea) ca atare : jumatate cat e inca in cutie si cealalta jumatate presarata cu sare si ulei de masline.
Ma bucur ca va cafeluirati parca va vad pe toate mancand porcu impreuna. Sa va ganditi si la mine, ca crez ca nici la iarna nu calc Romania.
Nema sa mor de ras cu ciobanii tai. Pacat ca nu-i pot traduce asta sotului meu. Pe ala cu vaginul si ligheanul i l-am spus, nu se mai oprea!!!
Iar pe ala pentru matematicieni, n-are nimic, tineti-l pentru voi, ca eu am casa-n deal (bine, ma lansez, da sa nu radeti: era 10 fara 10 minute sau cam asa ceva, ca nu-mi mai aduc aminte numerele?)
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
adrienne12 spune:
Nema da vreau reteta de supa de avocado ca n-=o mai am. Saru-mina.Ce mi-ai facut pofta. Eu jinduiesc la un capucino asa cum l-am baut la o terasa in Ro, pe apucate, intre doua intlniri cu fosti colegi de fac. pe care nu i-am vazut de 'jde ani.
Mik spune:
Soni, puicutza, ce-i cu tine ? cine te-a necajit ?
Adrienne, ai facut deja toate borsurile acre (adica acrite cu bors sau zeama de lamiie sau cu otet sau cu sare de lamiie) posibile si imaginabile, numai cu legume : cartofi sau fasole uscata sau fasole verde sau conopida ?
Alta idee (dar nu am reteta) : supa ungureasca de rosii (dulce si racoritoare). (Nomi, nu da cu chietre, am mincat asa ceva in 2 rinduri la Tg Mures).
Uite si o reteta ultra-rapida si mai exotica :
http://www.saveursdumonde.net/ency_3/tomate/gaspacho.htm
Nema, protestez : io nu sunt matematician (poate cu sufletul), ci informatician !
Banc (de informaticieni):
Cum se face un ceai ?
Un fizician : luam ceainicul din dulap, il umplem cu apa, fierbem apa la 100°C si apoi infuzam 5 minute.
Un informatician : deosebim 2 cazuri :
1. ceainicul e in dulap => facem precum fizicianul
2. ceainicul e pe masa => il punem in dulap si executam punctul 1.
Mik.
ana_maria222 spune:
Luai si avertisment..asta e...
Unii isi pot bate joc de ce scrii tu..dar daca le raspunzi...tot tu esti oaia neagra!!
Pozeeee
Mancarica
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Mik
Da' ce facusi, fata babei ?
Mik.
eh...iti povestesc eu pe PM...oricum apar greu raspunsurile ca-s moderata!
Pozeeee
Mancarica
nematics spune:
Adrienne, uite aici - am rebotezat-o din greseala supa de avocado, ea cica e de broccoli, dar avocado e baza:
Supa de broccoli:
1-2 florete de broccoli
1 avocado mare sau 2 mai mici
1 castravete de sera de 20 cm sau 2-3 castraveti de gradina mari si zemosi, curatati de coaja
- zeama de la o lamiie mare sau 2 mai mici
1 legatura de patrunjel
1 lingura sos soia
1 lingura ulei masline (optional)
Se mixeaza toate ingredientele in blender, inclusiv patrunjelul, cu exceptia broccoli, pina se face o crema pufoasa. Se adauga broccoli taiat foarte marunt, se amesteca putin, se presara un pic de frunze de patrunjel tocate si se da la rece.
parpalak spune:
adrienne:
1. faci supa
2. o pui in frigider
Eu m-am apucat de facut visinata, dupa reteta:
1. cumparat visine
2. hazbandu zice: "mai fa si tu ceva cu visinele alea"
E vie. Vine dupa mine. Io'nteleg ca fermenteaza, da' nu ca-si dubleaza volumul...
Acuma ce fac? Stau cu ochii pe ea sa nu dea p-afara?????? Help!!!!!!
Varianta la bancul cu taranii bilingvi: la fel, toata lumea era la invatat engleza.. pai si cine culege recolta? I don't know, maybe the students..
Edit: m-am enervat ca mi-am facut casa in Sims, si costa mult mai putin decit a noastra..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
adrienne12 spune:
Mik cita dreptate ai ca si eu tot pe acolo. Deci daca oala de supa e pe masa procedez cum au zis fetele, daca nu scot intii oala si dupa aia cum au zis fetele. Saru-mina. O sa le fac pe toate ca eram in criza de inspiratie rau de tot.Aia mica linisteste-te mey. Las ca trece ca si fotbalistii iau cartonase.
nematics spune:
Parpalak
daca da pe-afara, nu prea mai iese visinata din ea
cel mult vin de visine
sao otzet de visine
sau ...bleah... de visine (scuze)
ideal ar fi sa vezi daca mai e vreun pic dulce si daca da sa-i pui zahar sa-i taie fermentatia si apoi alcool de 90 sau votca, sa opreaqsca fermentatia de tot
daca are deja gust acrisor dar inca nu miroase a otzet, mai pune-i un pic de zahar, acoper-o cu o cirpa sau ceva care sa-i lase un pic sa rasufle si cind se opreste din fermentat si s-a asezat trage-o-n sticle si pune-o la rece in camara, pina la iarna se face vin.
Daca miroase deja a otzet - cum eu n-am auzit inca de otzet de visine, mai bine o dai la ghena