40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 19
soni spune:
da 22 de ani portar.dar am prins Nazionala Italiei cu care am facut preliminarii pt Mondiale , si cu echipa in care am juact 8 ani am invins cupa Italiei : Am si poze da likul ala nu vrea sa mi le dea.Sau nu stiu eu unde sa apas . Am pus si mita da nu iese! In pozitie sexi! anticonformista ca padroana ei! hai la mame.Aici se da mult cortizon la artrita polireumatoida dar umfla si deregleaza subrenalele care il secreta. dar scoate durerea temporan.
Naomi stii de ce merge mama ta pe o parte ? simplu : indoindu-se departeaza vertebrele si nu pisca nervul. De aia i-ti ziceam sa incerci sa-i inalti calciiul. Cit despre medic (cu toata stima pt prietenul vostru ,) du-o la ORTOPEDIE. Acolo dupa radiografii trebuie sa merga la fisioterapie ,recuperare spuneti-i cum vreti . Pe mama acolo am trimis-o si e mai bine .Pacat ca eu am un laser scanner care sta nefolosit (dupa accident ) si care ar pune pe picioare zeci de oameni. Apoi masaje si muuuulta gimnastica medicala.Stiu ca in tara este o grota salina .Nu ajuta oasele ci muschii care le sustin . Tre sa ma uit prin cartuliile mele si i-ti spun unde este . Dac ma lasati, va fac lectii pina miine dimineata . Intotdeauna mi-a placut ,in cuvinte simple sa explic oamenilor de ce ii doare si ce face fisioterapia . (am luat-o de la sefu')Si cind inteleg ,nu se asteapta la rezultate imediate dar dupa sint. Aici se spune : Stiu ca ma artroza dar daca fac terapii ma lasa in pace ". da voi stiti ce e artroza? daca vreti va spun.
noemi marian spune:
Soni,multumesc mult.
Ehe!Aici pb e un pic mai complicata.Deci:maman are o dr care e f buna in domeniu da' nu comunica nik.Asta a mea nu-i o tuta de felul ei,dar e tuta dr.Genul 'tu fa cum zic io ca stiu mai bine,ce ma tot intrebi?'
De biata mama nici nu indrazneste sa zica mai nik decit 'bine d-na dr' de teama ca aia sa nu fie intr-o pasa proasta si sa nu-i trinteasca usa in nas pe veci. Mie imi vine sa ma duc la aia si s-o iau de ciuf dar..hai ca mai vb
Ciuss
lu.more spune:
Fetele, va pup tare, o sa-mi fie dor de voi!
Plecam maine dis de dimineata, banuiesc ca nu voi mai avea timp sa trec pe la voi.
M-am oprit nu de mult din facut bagaje, aranjat putin casa (ca era ca dupa razboi de cand cu fetele), am dezghetat + sters frigiderul, ca obosise rau de cand cu caldura asta, am pus aspiratorul, o tura de spalat + terminat de calcat.
Aranjat in valiza.... Uf!
Merg sa fac un dus si plecam la spital la socru-meu.
Sa va gasesc cu bine, va strang tare in brate, va iubesc, nu-mi vine sa plec de langa voi, ne vedem peste 10 zile!!!!!!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
cius22 spune:
Lu-DRUM BUN,DISTRACTIR PLACUTA!
te asteptam cu drag inapoi! cu multe povesti si poze!
Polux-mey-chiar,daca ne-am cunoscut? tu n-ai cunoscut pe nimeni de la Biosinteze?In primul an am stat si eu in caminul biosintezei apoi m-am mutat in blocul de garsoniere din spatele lui(intre cele 2 era un fel de pietzuca)...cat de aproape am fost...Tin minte ca aveam o colega inginera care s-a mutat la liceu sa predea chimia...nu mai stiu cum o chema,era grasutza...
Va pup !
KUKI spune:
Am fost cu niste colegi sa mancam pe o terasa pe malul Dunarii si din senin, de nicaieri, nu stiu cum sa zic s-a starnit o furtuna cum n-am vazut in viata mea, un cer negru, aproape ca se intunecase afara si un vant de credeam ca ne ia pe sus cu tot cu masini. Nu mai stiam cum sa fugim mai repede spre case, am plecat fara sa platim si nici macar nu ne-am dat seama, n-am avut timp sa ne gandim la asta.
Acum s-a intors un coleg sa plateasca consumatia. Ce chestie ! Si pana la urma, din toata sperietura nici macar nu ne-am ales cu un pic de ploaie sa ne mai racorim. E din nou soare si cald de mori si ne-a stricat si ziua.
Asa ca Soni, darga, sa stii ca n-am mancat mult, nu de alta, dar n-am mai apucat
Lu, sanatate socrului tau si voua o vacanta de vis.
Liliana, creatura pufoasa se numeste Max si e o scumpete de catel. E nascut de ziua mea si intr-o imprejurare pe care nu vreau sa mi-o amintesc, fara nici o exagerare mi-a salvat viata, istorie in urma careia el a ramas pentru totdeauna cu o tija metalica in piciorusul din spate si va schiopata mereu. E copilul meu mai mic, membru cu drepturi depline si cel mai rasfatat din familie.
Soni scumpa, si fiul meu e portar la handbal la o echipa de juniori deocamdata, dar speram sa ajungem mai departe...Abia astept sa-i spun ca am cunoscut portarul nationalei Italiei. Wow !!!
Sper sa reusesc sa trimit mesajul, tot pica net-ul. Din cauza furtunii o fi ?
soni spune:
fetelor cine ne-a pus 5 stelute si trei voturi la intrare? si ce inseamna!!!???? Ca sintem durere de haioase???Urrrraaaa!!!
gabitzam spune:
Oricare din fete poate vota aici, mai putin eu care am deschis subiectul. Cred ca este o facilitate noua a forumului. Vedeti ca a aparut in stinga sus locul de votat.
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica
cius22 spune:
Gabitzam-am vazut poze cu Stefan! Sa-ti traiasca puiul mic! ai un dulce de copil de-ti vine tot sa pupi la el!
gabitzam spune:
Cius, pai asta fac si eu tot timpul, il pup de-l zapacesc Azi am inaugurat tricicleta noua, si am facut in parc niste www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060805" target="_blank">poze si filmulete.
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica
polux spune:
Buna seara fetelor frumoase. Vad ca am primit stelute la subiectul nostru. Ce sunt acestea?
Cicina drum bun si vacanta placuta.
Simona parca spuneai ca Victoras are 2 ani, cand e nascut, caci si maimuta mea tot "doua"(aratand doua degete) are.
Lu drum bun si distractie placuta porumbeilor. Si sa fiti cuminti, sa nu va faceti de cap pe acolo.
Simona...cum e viata asta de ciudata...ne aduce aproape in diferite momente ale vietii, si noi trecem unii pe langa altii fara sa ne bagam in seama.
Gabitzam vazut Andrei, mai dar tare frumos copil ai.Pup la el, hai ca sa nu plangi si la mami.
Simona am cunoscut mai multe persoane de la Biosinteza...dar acum parca sunt batuta in cap, nu-mi amintesc decat o fata Adriana.Din pacate ptr mine nu am avut prea multi prieteni acolo, caci nu prea aveam timp liber...aveam meditatii non stop. Am impresia ca tot Calafatul abia astepta sa ajung acolo...cand am plecat au continuat sa vina si la craiova dupa mine ani buni.Dar sunt mandra ca proportia de reusita la facultate este de 100%.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi