40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 17
polux spune:
Hehehe..Iuliana asa era iubita...parul apasa.
Lu gata serviciul?Hai ca acum esti in vacanta, asa ca uita de ziua asta groaznica.
Nomi ce are mama ta? Sper ca este okay acum...nu ar trebui sa mearga la un medic. Spune stan patitu, ca stiti ca mama mea a stat 2 saptamani in spital.
Gabita tu vrei canicula, ia de aici de la mama, caci eu vreau frig.
Adrienne distractie placuta. si spui ca biciclu te ajuta sa dai jos ceva...pe mine nu.Si merg cam 20 mile sau mai mult in fiecare weekend.
Oho asa deci Iulia, asta era ceea ce te macina...lipsa de decizie. Ma bucur ca in sfarsit ai luat taurul de coarne. si ai dreptate o relatie trebuie sa o simti altfel decat cu ratiunea...chiar daca nu mai simti fluturasi in stomac...tot trebuie sa miste ceva la nivelul inimii, asa ca mai bine dorul decat grija.
Sanatate copiilor bolnaviori , alias Mik junior si Simona junior.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Soni ca mi-ai amintit un banc...cu de unde incepem, de fapt cand incepem.
Cica un betivan e dus la sectia de politie si-l intraba politaiul daca stie de ce e acolo. Hic, sughite betivul,nop. Pai pentru bautura, hic...si cand incepem raspunde betivul.
Asa si cu mine hic (da la visinata lui parpalak si zmeurata lui Mik, caci de palinca lui Nomi nu ma ating) cand incepi?
Lu mama parca ma vad pe mine...si noi tot porumbei, eu la calculator in dinning room, el la film in dormitor.Si ne vedem doar cand vine la bucatarie sa-si ia ceva de baut, sau cand merg la nani si vine el pe computer.Sanatate multa socrelului.
Iuliana abia astept sa-mi tina cineva de urat...singura parte proasta este ca incep scoala si nu mai am asa mult timp liber...asa ca acum am nevoie de tompanie.
A si te astept la Chicago, cu o visinata de la mama ei de acasa...facuta de sot in Romania si adusa cu emotii aici.
Iulia mai dar frumoasa mai esti, sincer te-am admirat si pe tine si pe ficiorul tau cel mandru. Si am mai admirat pe cineva...nu stiu cum il cheama dar de el chiar m-am indragostit...cutulache cel pufos. Am si eu unul care a ramas in Ramania si care ma iubeste la nebunie.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
cicina spune:
Soni, nu stiu ce poze ai vazut.
Cius, plecam duminica, nu stiu cand trecem dar daca imi lasi un cel. te sun de pe drum.
Noemi cum fac de niste palinka si slana ca tare esti departe.
Porumbel, incurajeaza in continuare pe fii-tu, si indruma-l catre o scoala de arta. Cu acele desene, se poate inventa o noua moda in tesaturi, cum a fost acum cativa ani( optical), imprimeriile au nevoie de noi talente. Zic eu, o solutie.
Kuki, am inteles eu de la inceput ca nu te tragea ata sa mergi la Brasov din cauza partenerului.
Gabi si pe aici e frig, dar sper sa tina timpul asa pana ajung in Ro.
cicina
soni spune:
Salut . nu-mi lipsesc nici cuvintele nici ideile da am pus mina pe mobil si am tel in Romania sa stiu ce e cu Denis(micutul din Germania trinùmis acsa cu 2-6 luni viata ) Unchiul mi-a zis ca el si mama bb in trei zile sint la Padova unde treb sa vb cu niste medici. pe mail am trimis nr-le mele de tel . Poate da domnul sfint sa nu fie cum zic cei din Hamburg. iar m-am bagat ....dar nu puteam sa stau indiferenta .Eu sper ca ingerii sa-l ocroteasca pe sufletelul asta care a inghitit zeci de kg de citostatice si lupta inca cu viata.
Hai luati-ma la,faceti-mida-ti cu da ce sa fac asta sint. Nu mai am somn . care e pe linee sa dea un bip sa mai ciorovaim .
soni spune:
Care din voi are che sa vb cu mine pe mess?? Daca am ajuns aici e ca simt nevoia sa vb cu cineva .E careva treaza?
polux spune:
Soni ti-am scris pe PM daca mai esti, ca stiu ca la tine e tare tarziu. Uff sufletel chinuit, hai capul sus, caci din pacate nu putem sa schimbam noi lumea, dar putem incerca sa nu o facem mai urata.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
KUKI spune:
Buna dimineata si de la mine
Gabi multam pentru ceai, poate mai la iarna, acu vreau o cafea maaaare.
Soni, draga mea, imi pare rau ca n-am fost pe-aproape. Tare bine mi-ar fi prins sa vorbesc cu tine. Capul sus, Soni, sunt oameni a caror menire este sa-i aline pe ceilalti si tu esti unul dintre ei. Tocmai de aceea nu trebuie sa lasi tristetea si deznadejdea sa te copleseasca. Lumea are nevoie de tine puternica, vesela, tonica, optimista, mergend mereu inainte. Pup
cicina spune:
Soni, sant intr-o situatie ca nu stiu ce sa fac. M-am trezit azi, si am citi mesajul tau despre copilul care trebuie sa vina la Padova. Stiam ca aici sant medici foarte competenti.
Eu am deja bagajele facute in mijlocul casei, doar sa vina al meu de la munca sa incarcam masina. Deci sant pe picior de plecare, cum pot sa ajut eu. Doar daca da D sa mai fie nevoie, la intoarcere cu mare placere ma ocup de situatia asta, fiind aici langa mine.
cicina