Manele ! (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

cine-mi face si mie niste muraturi?

scolaritelor !!!!!!! bafta multa

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

am deschis un nou capitol , sper sa va placa , cautati "CLUBUL MANELISTELOR"

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!Fetelor ...problema baiatului de sanatate depinde de noi toti...ia uitati-va aici: http://ajutatilpedan.uv.ro
Maine dimineata la cafeluta!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

jesia...sunt la ASE si am vreo 91 credite si nu stiu cate imi trebuiesc ori 95 ori 90....incerc sa mai sun la aia la secretariat pana ma ajuta cu o informatie....eu sper sa trec anul 3 ...dar nu stiu....si facultatea banuiesc ca nu ai mai continuat sau ai dat la alta? apropo cu ce te ocupi?
ma bucur ca te-a ajutat reteta de muraturi...spor la treaba....

Poze

Iubita mea sa o luam cu inceputul.......acum vreo 3 ani m-am inscris la ase la contabilitate la distanta ca sa pot si lucra intre timp ,am facut 2 ani am ramas cu ceva restante si am facut anul 2 suplimentar in care trebuia sa acumulez 100 de credite ca sa trec in anul 3...eu am acumulat decat 97 deci intr-un fel am ramas "repetenta".Si azi am fost sa-mi iau situatia scolara (un fel de adeverinta care spune cate exam am luat) cu care ma pot reinmatricula la anul la ase in anul 2 de studiu, sau ma pot duce la alta facultate (asta ca sa nu o iau de la 0) Eu mai sunt la bioterra anul 2 deci pt. o perioada o sa o las mai moale cu ase-ul macar sa o termin pe asta. De lucrat lucrez la o firma de investitii(si programul meu "dragut" 9-18 nu prea imi da voie sa ma duc la scoala)
sper ca nu te-am zapacit mai rau..........nu?

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

jesia...e bine totusi ca poti sa te reinmatriculezi sa zic asa....si ca mai esti la bioterra...eu ma chinui acuma ca saptamana viitoare cand am re-examinarile...sa platesc taxa aia si sa iau un examen sau doua....acuma vreau sa ma si angajez...sa vedem cum merge si cu facultatea...eu vreau sa fac cele 95 credite care imi trebuiesc eu avand doar 91....adica cu un examen luat as trece in anul 3....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

jesia...e bine totusi ca poti sa te reinmatriculezi sa zic asa....si ca mai esti la bioterra...eu ma chinui acuma ca saptamana viitoare cand am re-examinarile...sa platesc taxa aia si sa iau un examen sau doua....acuma vreau sa ma si angajez...sa vedem cum merge si cu facultatea...eu vreau sa fac cele 95 credite care imi trebuiesc eu avand doar 91....adica cu un examen luat as trece in anul 3....

Poze

Iti tin pumnii si multa bafta...........

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

meersi jesia...dar hai pe clubul amnelistelor....ca s-a deschis alt capitol sa nu se supere nanami...te pup....

Poze

Mergi la inceput