Manele ! (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Hai ca nu ma las nici eu mai prejos ca doara HIRO va fi sarbatoritul zilei de maineeeeeee !!!
LA MULTI ANI
din tot sufletul iti doresc sa cresti mare , sa ai parte de multe bucurii iar viata intreaga sa-ti fie presarata cu petale de trandafiri din cei mai frumosi si cu frunze de trifoi cu 4 foi (scuze dar n-am gasit decat asa trifoiul ) care sa-ti aduca mereu NOROC in tot ceea ce vei dori sa ti se realizeze ! S-aduci multe bucurii parintilorr tai dragi ! Te scumpete mica si-ti doresc o zi EXTRAORDINARAAAAAAAAAAAA sa profiti din plin ca e doar a ta !!!! Iti mai doresc sa ai parte de cele mai frumoase cadouri , stiu ca le asteptai de mult cu nerabdare , iar rabdarea ta va fii rasplatita , vei vedea
Nanami draga bineinteles ca vom sarbatori si mai cuuuuuuum ? Ia uite eu am si inceput ! Bineinteles ca noi vom tine ziua pe 20.09.06 dupa amiaza , dupa 14h00 pana pe la 17h00 , o sa am destule de strans , dar nici o grija sunt o meseriasa ! In sfarsit m-am hotarat sa-l facem acasa , nu de alta , doar ptr faptul ca se poate sta mai mult , ca la Mc Donald , 1h30 , nu mai mult ! Si decat sa fie asa pe....rapid , mai bine ma-ntind eu cu piticii (invitatii de seama al lui Alexandre) si o facem lata ca de obicei , ca sa se simta c-a fost un CHEEEEEF dom'le de nimeni nu va uita-n curand de ea !
Scuze , am uitat sa-ti raspund la intrebarea cu majoratul iubita , aici e la 18 ani ca peste tot , nu-i asa ? Iar scoala nu se termina niciodata sunt atatea feluri de specializari si fel si fel de diplome incat n-as putea spune mai multe decat la momentul...oportun , adica atunci cand vom fi si noi mai maricei ! Te si-ti doresc sa fii cea mai fericita mamicuta , maine de ziua feciorasului tau drag !
Niponel , mi-ai uns sufletelul cu melodia aceea "am si eu un baietel" am de bucurie sa-l aud si sa-l vad ; uite un cu mult drag SMAAAAAAAK special ! Sa fii iubita !
Fetelor va pe toate si va doresc din suflet o seara minunata si o saptamana cat mai frumoasa din toate puncetele de vedere , voi incerca sa intru daca voi reusi , ptr ca pregatesc si eu ziua lui Alexandre si in acelasi timp plecarea mamei mele dragi , care este pe 23.09.06 din pacate , timpul a trecut , ea se va intoarce-n cuibul ei departe de sufletul meu !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

NEATAAAAAAAA.La multi ani HIROOOOOOOOOOO Nanami numai bine feciorasului tau drag si un pupic de la mine .Aileene ma bucur mult ca ti-a placut maneluta cu - Am si eu un baietel .V-a pupacesc pe toate dulce si o zi buna si sa ciocnim pentru sarbatoritul nostru HIROOOOOOOOOOOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

HIRO "La multi ani"sa cresti mare-mare si frumos,iti doresc multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor tale
aileene,nanami si toate fetele din acest club va multumesc mult si va iubesc multsunteti fete "adevarate",imi place f. mult de voi
Am scapat de raceala si am dat peste o alta problema mult mai mare si mai grea decat raceala,prombleme de familie cu cumnata mea,a inceput sa-si bage coada in familia mea,lasa ca o prind eu pe ea la coltz,si i arat eu cat de adracului e gaijina cand se enerveaza
Deaceea nu am mai intrat pe pc,nu am vrut sa va stric buna dispozitie cu problemele mele
Hiro inca odata iti urez "la multi ani"si multa- multa fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Voicu am vazut pozele de la nunta,ai fost o miresica foarte frumoasa,felicitari iti doresc multa fericire si multa iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Fetele mele frumoase , ce surpriza , multumesc din suflet

m-am speriat cand am deschis pagina , vai , ce satr e hiro ,,,, f. mult mi-a placut , va pup dulce si va iubesc mult

pt. fetele mele cele dragi

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ma primiti si pe mine? ca imi plac manelele la greu!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele...ce faceti...ce sarbatorit avem azi....Hito La Multi ani ! Sa fii un copilas cuminte si ascultator...si nanami....sa-ti traiasca copilasul...sa aiba parte de fericire si implinirea tuturor dorintelor....
doinabita...bine ai venit la maneliste....da-ne detalii despre tine...aici noi suntem ca intr-o familie si mai si....
va pup...si inca o data nanami...sa-ti traiasca copilul....si sa mancati din tort si pt mine....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Doinabita bine ai venit in clubuletul nostru de maneliste .Sedere placuta si cat mai lunga Paula_mea mult succes sa fii tare .Vin si eu sa te ajut Numai bine iti doresc si sa scapi usor de problemele care le ai cu cumnata .

Nanami cum a fost azi la ziua lui
HIRO ? O seara placuta scumpele mele si v-a transmit cate un dulce la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariucha spune:

La multi ani ! sa cresti mare si frumos !

Fetele imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn
Niponel ,am ascultat dedicatia de la tine ,mi ai facut o mare bucurie pt ca imi place tare mult cum cinta Costi .multumesc.
Nanami astazi trebuie sa fie petrecere mare la tine ca doar ai baiat mare,nu i asa? Distractie placuta! Citi anisori implineste?
Doinabita bine ai venit si distractie placuta .
Acum sunt pe fuga ca trbuie sa fac mincare asa ca va pe toate fetele maneliste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

La multi ani Hiro!!!!!!!!!!!

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput