Cleopatra Stratan-o minune de fetita
Raspunsuri - Pagina 8
andora spune:
Eu am o nelamurire. La Diverta Plaza cica bilete mai sunt la concer, cu 180 mii. Ce fel de bilete sunt acestea? Fiindca initial stiam de 305.
Copiloi, ce frumos, eu i tin pumnii sa intre in Cartea Recordurilor fiindca merita. Chiar ieri i-am trimis melodia unui australian si era sigur ca vocea-i "aranjata" pe computer cand a auzit ca fetita are doar trei anisori. Si spunea ca ii suna super chiar daca nu auzise romana in viata lui
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
dania.nicol spune:
Si noi ascultam "Ghita" de cateva ori pe zi. Ne place mult. Si baietelului meu de 1 an ii place si cand aude melodia ridica manutele in sus si topaie prin casa
O minune de fetita. Ne place accentul ei de moldoveanca in glasul de copil "nu ma nerva" "nu vini cu mana goala" etc.
frumos BRAVO
Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
alayna spune:
Si eu sunt fan Cleopatra
Nu e zi in care sa nu-i ascult melodia cu Ghita.Alte melodii nu stiu.
E o fetita superba si talentata
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
hapipapi spune:
si noua ne place, baietelul meu de 1,4 ani o asculta toattttttaaaaaaa ziua...abia astept si alte videoclipuri...
merge cineva la concert...as merge si eu cu piticu' meu numai ca nu cred ca ar sta o secunda locului...
roxana1974 spune:
uau! concert?! 2 ore? 28 de piese?!
imi place mult pitica, dar tot efortul ala il privesc cu o usoara strangere de inima, e atat de mica, vorba aia in loc sa doarma de-amiaza ea canta... oh myy...bine ca-i place
No, vidiazni!
papadie spune:
http://www.evz.ro/article.php?artid=269371
Peste poate de dragalasa!
Deh, ce naste din Stratan cantece mananca :-)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
fetitie spune:
Mie nu imi place toate povestea asta cu fetita lui Stratan. iar faza cu concertul mi s-a parut de-a dreptul o exagerare. Ce repertoriu are un copil de TREI ANI incat sa poate canta atata timp?
Ma intreb daca s-ar fi facut aceeasi valva daca ar fi cantat copilul oricareia dintre noi. o fi avand talent copila dar am convingerea ca numele tatalui spune multe in acest caz.
chiquitita spune:
Uite ca la anisorii ei a cantat 2 ore live!!!!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...