Cleopatra Stratan-o minune de fetita

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

crinuta, eu nu m-am referit strict la tine in raspunsul meu.am citit toate paginile de la acest subiect si au fost destule mesaje in care se spunea ca tatal ei o obliga sa cinte pentru bani sau ca nu cinta prea bine sau mai stiu eu ce.eu la acele mesaje ma refeream.
iti inteleg punctul de vedere referitor la muzica clasica ( ca nu e promovata in Romania) dar de ce e de vina Cleopatra pentru asta??
iar referitor ca noi suntem mai cu mot ,nu cred si nici nu am afirmat asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

uite speed despre ce e vorba(presupun ca la mine te referi)
Cleopatra stratan ar trebui educata la un alt nivel dpdv muzical pt ca, multi parinti de copii talentati vor crede ca asta e calea pe care trebuie sa mearga numai ca au vazut la TV o fetita de 4 ani cantand melodii absolut nepotrivite pt varsta ei.
Mie una mi se pare absolut horror sa pui un copil talentat sa cante muzica usoara, in loc sa-l inveti muzica clasica.
Si da, sunt partinitoare, si n-am sa-mi schimb opinia ,pt ca nu pot exista argumente valabile care sa ma convinga de beneficiile muzicii usoare fata de cea clasica.....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ma alatur si eu celor carora le place Cleopatra.E un copil deosebit, cu parinti extraordinari...iar Pavel stratan face foarte bine sa ii cultive dragostea pentru muzica.
Ma bucur din suflet ca cea mica a reusit sa ia un premiu la Gala Premiilor MTV. E un inceput promitator! Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

faza cu "absolut horror" este "absolut" exagerata... no ofense!

Mergi la inceput

ba e absolut horror sa ii cultivi unui copil care se naste talentat, frumos si pur, gusturi indoielnice....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Absolut horror - exagerare... Nici chiar asa...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=X9BWpJUW_TU&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=PzWABsbzI_A&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=RbbJSHD-ue8

http://www.youtube.com/watch?v=djCGhS555_I

Este un copil deosebit!
Imi pare rau ca exista oameni care nu vad lucrul acesta si vorbesc cu rautate... din pura invidie.

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

nu inteleg care e rautatea si invidia din ce spun eu.
E pur si simplu o amara parere de rau ca fetita asta talentata trebuie sa cante prostiile astea de muzici.
e ca si cum beethoven ar fi ramas doar sa cante valsuri ca pianist la petreceri, daca imi permiteti o comparatie exagerata de dragul demonstratiei.

Mergi la inceput

si oricum, e simptomatic pt societatea in care traim.
Cumparam cel mai bun pt copii nostri, cele mai scumpe jucarii, cele mai bune carucioare etcetcetc.... dar ii crestem cu Atomic TV.

sincer, e absolut horror ca s-a decazut intr-atata.Nu am nici cea mai mica rautate cand spun asta...dar ganditi-va bine ce degradare inseamna prostiile astea de muzici usoare pe langa muzica adevarata.
sunt f f trista ca nu se intelege lucrul asta :(
si voi eu nevoita sa scad stacheta cu copiii mei, ca sa nu se simta exclusi.Cand ar trebui sa fie exact invers!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

M-am gandit mult daca sa scriu sau nu... Caci acum pot vorbi din experienta proprie...

Si eu am un copil talentat...Am incercat sa-i "dau" clasica, dar nu a mers.
La insistentele lui am mers intr-un studio sa-i fac doua cantece... plecasem cu ideea de trei, dar... Ei asta a fost chiar horror... Daca stiam ce inseamna nu ma mai bagam... Adica pentru 8 minute de cantat a durat doua ore, in conditiile in care copilul talentat stia foarte bine cantecele. Imaginativa un copil de 6 ani care a stat doua ore pe un scaun in fata unui microfon si caruia i se cerea sa repete un anumit vers si sa intre de la un anumit vers... ii dadusera lacrimile la un moment dat, iar eu daca nu-mi era rusine de omul care facea inregistrarea il luam si plecam acasa. Dar respectivul isi facuse program special pentru noi.
Oricum ma gandisem eu ca nu am de gand sa castig bani de pe urma lui si am refuzat invitatiile la diverse televiziuni, dar acum m-am convins. Mi-a fost mila de Adi si apoi m-am gandit la copii aia de la "Vreau sa fiu mare vedeta" sau de Cleopatra... mi-am dat seama cat de mult muncesc si nu stiu daca merita. Poate la Cleopatra merita, pentru ca avandu-l pe tatal sau in spate asta va face si in viitor. Dar copilaria lor unde este?
Mi-am dat seama ca una este faptul ca Adi canta toata ziua prin casa de la 2 ani, ca 80% din timp o petrece cu muzica pentru ca asa vrea el, sa mearga la canto si pian pentru ca-i place si alta sa-l pui sa faca inregistrari, sa iesi cu el pe piata...iar eu nu doresc asta cu Adi oricat de mult ar putea castiga.

Sabina, nu toti oamenii au pregatirea ta, deci nu poti cere tuturor sa se ridice la nivelul tau...Apoi poate ca este mai bine cu muzica usoara decat sa stea la desene sau sa nu se implice in nimic.

Mergi la inceput