Scandinavii stiu DC (121)
Raspunsuri - Pagina 29
Rayuela spune:
naseara!
Lilutz,ciudat rau sitemul danez.Eu stiu ca in Suiden poti sa faci in acelasi timp nu doo invataturi,ci chiar 14 ,daca ai chef!Muta-ti domiciliul:))
Bestiale pozele Mihaelei,iar Freya e delicioasa,mie imi aduce aminte dewww.olsson-jacobsen.se/images/pippi.jpg" target="_blank"> Pippi Långstrump:)),personaj adorat de copii suedezi,o fetita nazdravana si puternica!
In alta ordine de idei,iaca am pus si io niscaipoze de la Romanika.Sint cu preteni,cu bunica mea de 95 de ani pe care o ador,si evident cu Bubu nazdravana si cu Rayu prin circiumi:))Si basca citeva de la intilneala de la Busteni.Enjoy!
P.S.-iacaBubu si Lilu sau cum isi pune pile mamarayu la moderatori:))
lena spune:
lil eu as alege moda, ca sincer mi se pare ca te pricepi fff bine si poate poti face ceva mai constructiv pe chestia asta si sa le combini mai tarziu si cu ceva cursuri de care vrei.
rayu sunt geloasa
moamaaaaa ce pleata are bubu
si e mai mica decat fii mea, vad ca si tu i-ai facut breton, probabil nu sta nici ea cu clame si agrafe in par, nooooo:))??
eu lucrez momentan pe pr, e domeniu nou pentru mine, dar e clar ca e creativ, e de media, de marketing, bine ca sunt juma de zi in training, ba acasa(unde isi mai baga si fii mea cate o paine cu unt prin ditamai cartoaiele care nici ale mele personale practic nu sunt, dar la holandika merge=copilul e sfant acilea, mai rau ca la chinezi
)ba la firma, care fiind un holding are de toate de la companie de constructii la publishng house...anyway e cool ca e munca juma de zi la birou, juma de teren, si intalniri!!
mamalui bubu fetitzul ciorapi lungi e fff iubita si-n olanda
!!
Lena si t-rex Freya
lilanda spune:
quote:
Originally posted by lena
moamaaaaa ce pleata are bubu!!
Si ce tunsoooare
...nimic??? :-))lena si masteru' e tot constructiv (design interactiv cu parte de branding-advertising..si acilea am ceva experienta in cimpia muncii). Problema e ca-mi plac amindoua!!
Da' vorba lu' mama Rayu: ciudati rau danejii astia, in conditiile in care tineretu' lor nu-i studios si nu se omoara cu facultatile!!!Cit despre jobu' tau suna biiiine

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
am vazut fetize frumoase si bretonate si fete frumoase si bronzate
doruletz o apreciat libanezu cadoul? vo servit cu meze?
gashca 
mihaela_s spune:
rayu, poza asta e bestiala!!!!
Ce momeala a avut?
lil' asadar maltezii sunt mai rau?
Nu ca as fi avut planuri, dar nu se stie niciodata, e bine de ocolit?
lena, freya e o frumoasa,
dulci, aici imi place tare mult!
Te-ai intalnit cu dorulets?
am vazut si partea de spanie nevizitata de noi, din pozele irimell-ului
...chiar asa, tie cum ti-a placut in spania? Poate ca ai mai spus, dar eu n-am mai apucat sa citesc in urma, sorry daca te repeti. 
pupi
!!
ECSZ ultima perla a Silviei: la Barcelona am vizitat "Sarmala" Familia, da? ![]()
Si ca sa-i spun Sabinei ca Silvia ma mai intreaba daca imi amintesc de Sofia...
Mihaela si fetele mele
doruletz spune:
trec si io in viteza ca iar s-a facut tarziu sa spui ca vizionai pozele, super-vacanta Mihaelei, manechinul Freya in gradinile lui Le Notre si pe domnisoara Boubou cu plete in vant . 
adeluci, pe 31 e ziua libanezului, ii comandaram DVD-ul pe internet cu livrare direct la el acasa, sper sa-i ajunga la timp ca din cate vazui pe site erau in ruptura de stoc!? Ultima oara cand vorbii Alain cu el era foarte ocupat sa faca arborele genealogic al candidatilor la alegerile de la anu', sa nu cumva sa voteze cu vreunu care a avut stramosi evrei, fie ei si de a saptea spita, muhahahaha, lume nacajita,o sa aiba ceva de munca pana la anu! Asa cevaaa
(apropos: hai sa traiesti vara-mea portocalie
)
mai viu io
sinzi_ana spune:
Rayu, ce dulce e fetita ta!!! Imi aduce aminte de o pustoaica super dulce de la mine de la gradi din Romania...ah ce dulceata era!!!!
Noi ne pregatim de vizita lu domnu www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/08/28/AR2006082801146.html" target="_blank"> Ernesto ...scolile sunt inchise in cinstea lui, magazinele goale (lumea se pregateste de party!!!)...si speram sa scapam nemurati!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
lilanda spune:
Buna dimineata ...pe-aci e-o vremeee, de aia clasica de vorba lu' Bubu
Din pacate, tre' sa ma duc sa-mi rezolv prublemele!!!
sinzi, aveti grija mai cu domnu' ala Ernest ...
Oare si yank s-o fi pus la adapost??? Just asking ![]()
Va pup si vin mai incolo.
P.S. Daca depasiti cumva cu scrisul, astea dooj' de pagini, sa desschideti subiect nou, bre ![]()
PPS. miha, nu ma provoca ccc ca iar incep cu reclama pentru matlezi !!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Pegasis spune:
Pina apuc io sa va mai scriu, trece anu'... nu capitolu'...
Cre' ca la sfirsitu' lu septembrie cind ne da guvernul voie sa sedem acasa pe motiv de summit de francofonie
...
doru, scuze pt aseara. ma culcai, ca nu se mai putea...
mara03 spune:
salutari de la capatu' lumii!
eu sunt intr-o perioada cam agitata, cu tudor care tre' sa mearga la gradinitza, cu o gramada de lucru la serviciu, cu ionu care vrea sa-si schimbe locul de munca...sunt cam
vorba lu' itsme-utza. ![]()
va pupez pe toti, special pe domana chip, poate-nchiriem ceva daca tot a dat pe la noi...![]()
rayu, a fost cartarescu
la cafeneaua lu' cumnatzica, n-am apucat sa vorbesc ccc cu ioana lui dar ionu' zicea ca va veni in viitorul apropiat in suedia. daca vrei nr. de telefon al ioanei ti-l dau pe PM.
ps: m-a atins la coarda sensibila ultima carte a ioanei nicolaie, cerul din burta. a citit-o cineva? as vrea pareri, pentru ca m-a mirat foarte tare impactul pe care l-a avut cartea asupra mea. cand a citit ioana anumite pasaje mi-au dat lacrimile...
va pupez si mai viu io! sa nu ma uitati!