Scandinavii stiu DC (121)
Raspunsuri - Pagina 26
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by iren
www.gandul.info/articol_12645/viitorul_securitatii_aeriene_scanarea_simultana_a_sute_de_pasageri.html" target="_blank">Viitorul securitatzii aeriene
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Oh!!! Va fi un adevarat stres sa mergi cu avionul!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloagavarsta David

poze David

Adela99 spune:
xeno, inseamna ca Pluto, Ceres, Charon si UB313 vor fi "plutonian objects" ? ca mai deunazi se discuta ca in loc s-o descalifice pe Pluto ca planeta sa le avanseze pe celelalte trei ... trebe musai delegate atributiile lu' Pluto ca se ocupa de chestii foooarte importante ca organele sexuale (si sistemul de reproducere), nu-i de gluma, ca nu vor fi afectati doar scorpionii ci si cei ce traiesc prin preajma lor. propun ca Marte sa-si asume raspunderea ca doar avea grija de scorpioni inainte de uite Pluto - nu e Pluto, ca sa putem sa ne vedem mai departe de treburi
magga spune:
bonjur la tot lumeul...scandinav(-ofil :D)
vazind ca ati trecut la duelul cu brinzuri si Barenboim hai si noroc cu un pahar de rosu sau macar www.mulhaupt.fr/criolos/index.htm" target="_blank">o bere din boabe de cacao. 
cu divanul ei doruletz mi-a trezit amintiri dintr-un
www.filmfestivals.com/cannes/_solereg.htm" target="_blank">film in care maia morgenstern se plimba cu harvey ketel printr-o ceata groasa la sarajevo in timp ce o orchestra ultramixta se jaleste de mama focului. inspirat cadou :D
Sabina, sotron-eala placuta si multe felicitari si tie si mamicii rayuela pt frumusetze de ploade si foto. :)
ceea ce-mi aminteste cu un oaresce regret ca rabla mea de canon si-a cam dat obstescul sfirsit:).
trade fashion, lil? asa m-as mai scolari si copilari ei eu o leaca...
p.s. iri lazareanu rulz
p.s./2 Lil, www.cnn.com/2006/TECH/science/08/23/aztecs.cannibals.reut/index.html" target="_blank">ziceai ceva de caliban?
Digitale Dissidenz
Adela99 spune:
no, sa va dau si io de www.neystadt.org/john/album/yllas-copenhagen-prague/czech-beer.jpg" target="_blank">beut
ca altfel nu prea treceti p-aici aveti grija sa nu va-necati cu covrigeii :-)
gasii de lucru pe un an, nu-s foarte incantata de slujba si nici de salariu (nu io l-am cerut/cautat, fortele de munca m-au recomandat si tot am sperat ca aia or alege pe altcineva ca stiam ca n-am voie sa refuz - edit: aveam voie sa refuz, da' ma taiau de la somaj pe o perioada, deci practic n-aveam voie - si nici o sansa de negociere) da' un an trece el cumva ... asa ca de-aia beu bere care de fapt nu-mi place ... ma mai pedepsesc si singura 
lilanda spune:
Adeluctz, daca-i mai mare salariu ca A kasse, tot ii bine...daca nu, macar sa aiba aia Internet!!
Oricum felicitari ca fusei aleasa 
Si a propos scolareala mea, tocmai ce citesc neste carti interesante despre comunicarea multiculturala. Hai sa vedeti cum sint vazuti romani de, Richard D Lewis, in cartea "When cultures collide". Cica:
- avem obsesia supravietuirii
- sintem oportunisti
- apostazici
...asta nu-s de unde-a scos-o!!
- impredictibili
- avem tendinta de a-i blama pe altii
- aplicam tehnici evazive de actiune
- sintem mindri ca sintem altfel de balcanici
- avem coruptie sociala
- nepotism
- dam dovada de slef-importance (asta suna prea bine pe engleza, ca sa traduc
)
- avem simtul ridicolului, siiii
- avem umor negru ![]()
Mai scria acolo ca in procesul de comunicare, atunci cind ascultam pe cineva parem sincer interesati, daaar tare susceptibili, iar in ceea ce priveste increderea, mai degraba, ne-am da pe mina strainilor decit pe-a'lor nostri.
Concluzia: asta parca s-ar fi nascut n Romania!!! 
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:

Rayu is back in poienitza!
Io ,ca Adelutz,am inceput serviciul,desi nu vroiam.(emoticon cu mutra acra,plictisita.Am tot starea aia de sictir total).De citit am citit ce s-a mai intimplat,am retinut ceva gravidutze,felicitari vikinga,lirisu,pentru burtica frumoasa,am vazut poze cu cupii deliciosi,si simt ca am cam pierdut filmul,de cind am plecat in Romanika.
Nu'sh ce sa zic.
Mai bine pun de o bere,cum ne shade noua bine acilea,in poiana!
doruletz spune:
nseara
adelucci, merci de bere si bafta la job! lasa bre ca un an trece repede si pe urma nu stii niciodata, daca totusi o sa-ti placa?
sabina, frumoase poze mai faci. Nu stiu de concertul de la Paris da' poate om gasi unul la Bucuresti ca vrem sa mai dam o tura p'acolo pe la inceputu lu octombrie
lilanda, asa e, are dreptate omu', io as mai fi adaugat ca barbatii autohtoni au tendinta sa spuie "da, stiu" chiar inainte de a afla despre ce e vorba ![]()
Rayu, bine ai revenit! cum bre nu stii ce sa spui, dupe o luna de vacanta! nici o isprava bubuleasca nu ai ca sa ne mai amuzam si noi?
Te intorsesi la scoala aia de nebune sau ai gasit altele?
Citii un www.ziua.net/display.php?id=206016&data=2006-08-25" target="_blank">articol interesant . Mi se pare realist ce spune asta, probabil ca e adevarat in mare parte. E cel putin ciudat cum Putin omoara nestingherit ceceni musulmani dar organizatiile islamiste se fac ca nu baga de seama si cheama in continuare la distrugerea lumii occidentale ostile neamintind insa niciodata si de fratii rusi ca de eventuali 'dusmani'. Si cred ca are dreptate cand spune ca ar trebui sa li se cam taie macaroana si sa li se spuna ca daca vor sa intre in organizatiile mondiale trebuie sa o lasa mai moale cu finantarea teroristilor. Da' cine are curaj s-o faca?
poate mai viu io
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/photo/553394814/2168021830087737923tefcYN
copilasii frumosi!!!
(si sunt ai mei toti
)
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
varsta David
poze David
lilanda spune:
'Neatza!!
Rayu, hai ... ca incet-incet iti intri-n forma-n poeienita!!!
Asa-i cind vii din vacanta, stiu!! Ai acelasi job pe care-l aveai anul trecut???
doruletz, pai mai crincen ca razboiu' rece, n-a fost nici unu'!! Si americanii si rusii s-au folosit de lumea araba ca de cremene; fiecare are bubele lui. Chiar daca n-are legatura (decit din avion) cu subiectu'
, mi-am amintit c-am vazut zilele trecute pe-aici, un reportaj despre razbunarea Mossadului dupa masacrul olimpic de la Munchen din '72, care m-a socat. Evreii aveau informatii cum ca ccc creierul actiunii ar fi fost doi indivizi din gasca de aparare a lui Arafat si le-au luat urma in Norvegia. Au fost trimisi acolo doi agenti Mossad care au impuscat unul dintre suspecti. Pur si simplu au tras in el, in paracarea unui bloc de locuinte - ala era la volanul unei masini in care se mai afla o femeie - . Dupa citeva zile s-a aflat ca impuscatu' era un imigrant arab, fara nici o legatura cu teroristii, casatorit cu o norvegianca (femeia din masina), care in plus, era si insarcinata. Dupa alte vreo citeva zile, cei doi agenti fura prinsi de norvegieni. Sefu' Mossadului din vremea aia spunea ca actiunea fu' un mare esec: pe linga faptul ca au incurcat tinta, agentii mai si fura prinsi!! 
sinzi, tare frumusei cupii mai ai
V-ar placea sa luati masa la toaleta???
Cica asta e ultima moda in Shenzen...scaunele sint de toaleta, iar masa e in forma de pisoar!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
neatza!
doruletule,pai daca incep sa povestesc de Romania pic iar in deprimare mai:)A fost superb,ne-am simtit grozav,numa Bubu a fost teroare,ne-a mincat sufletelul.Razgaiata de familioanele reunite,rude,prieteni,am scapat-o definitiv de sub control,drept care toata bruma de educatie s-a dus pe apa simbetei.Imi aduc aminte ca la reunirea de la Busteni,dumneaei a fost in top la capitolul salbaticie,era sa darime vreo 2 ospatari cu farfurii a alergat ca scapata din lantz,noroc ca i-a tinut isonul si Sofia:)In schimb,ceilalti pui scandinavi,au fost in adevarata putere a cuvintului "scandinavi",adica civilizati si cuminti.
Din lipsa de copilasi de gradi,Bubu le-a altoit pe bunicutze,fara discriminare,la Bucuresti pe mama si la Brasov pe mama lu Cata.Mai rau a fost cu bunica de la Brasov,pe care nu o cunostea prea bine,drept care in prima zi i-a umflat nasu cu un pumn bine centrat
Noi am umblat prin restaurante seara,eu m-am reunit cu doua prietene bune,una din ele locuieste in Franta si ne-am "nimerit" simultan in Romania(nu ne mai vazusem de vreo 5 ani).Circiuma preferata a fost una de linga Ateneu,mobilata si decorata in stilul interbelic,cu mincarica buna ,atmosfera excelenta.
O sa pun si ceva poze curind.
Articolul pus de tine(na ca sar din lac in putz) imi pare pertinent si interesant.Pacat ca se uita usor cine sta in spatele cortinei si unde sint "radacinile" terorismului actual.
sinziana,si eu am vreo 10 copii:))Lucrez la o gradinitza actualmente,nu am mai lucrat pina acum cu copilasi atit de mici(au 4-5 ani)si imi este destul de greu sa ma adaptez.Cu cei mai maricei imi pare mai usor,ii poti "directiona" din discutii si explicatii.Am fost surprinsa sa vad ca in Suedia se aplica totusi metode destul de dure,pentru copii "neascultatori".Cei care nu stau potoliti sint inhatzati de educatoare,destul de brutal(parerea mea) si aruncati in holul gradinitei,unde stau pe o bancutza singurei
si pling,pina le trec dracusorii.Io-s mai miloasa de fel si cred ca total lipsita de profesionalism,pentru ca imi vine si mie sa pling si sa-i iau in brate si sa-i consolez:(
Si o intrebare pentru lilutz:(stii ca am o damla cu vopselele:)).Poci io oare sa-mi vopsesc niste blugi albastri,sa-i fac negri?Cum se procedeaza?Nu cred ca e asa de complicat,cum a fost cu pantofii aia de satin:))Ma inveti?