Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

bombi ce dragutza esti :-) auzi la ea, am analizat un caz particular ... eram convinsa ca am dreptate :-)) decapitata ma trezeam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

uitati si solutia (c) lilanda

quote:
io zic ca-i neagra, fiindca daca aia din fata lui ar fi avut caciuli albe el ar fi stiut ca a lui e neagra si zicea primul. Asa ca aia doi ori doua negre, ori unu alba si altul neagra. Acu' al doilea daca ar fi vazut in fata lui alb si stiind ca ala din spate nu stie, ar fi spus neagra...deci prima caciula nu poate fi decit neagra!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by voljena

va scrie bionic woman din pat de spital harley street londra central :D ei - asta da dependenta, ma chiorasc pe un pda ;) si perfuzia e in mana; m-au dopuit, maine ma trimit acasa la laptop si cand ma mai dreg la desktop.

Mergi la inceput

'neatza!

m-am trezit cu noaptea-n cap si-mi beau cafeaua p-aici.

Witchie, nu-s oprite zborurile spre Londra?
aici se recomanda sa stai p-acasa sau daca chiar vrei sa zbori sa n-o faci spre Londra. daca totusi te pui la drum, zbor linistit si fara peripetii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Adela, ultimele vesti de aseara erau ca zborul lui Witchie de la ora 10 (Ro) e valabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Bonjour, mes amis! (doruletz, sa nu te prinz ca te rizi de mine ) Care mai esti neamule luni in Buc, sa ne vedem cu Rayu? Io revin duminica seara, asa ca daca-s doritori, scrieti p'acilea.

Un pup dulce si sanatate maxima pt. voljena

Sabinu ? Bustenesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

multumim cu multumiri de urari... m-au lasat la vatra, cam tarziu ca nu mergea printerul (bine ca alte alea pe la laboratorul de cateterism merg )... sunt cam asa ca dupa vreo 2 pahare de vin din cel mai bun... acu' intru in convalescenta pana o sa mai am chef de smotru

miercuri abia am ajuns la spital ocolind de-am ametit ca erau inchise o gramada de strazi in jurul moscheei la regent's park, politie inarmata pana in dinti si la radio anuntau ca-s probleme de trafic din cauza unei scurgeri de gaz... ahaha... io i-am zis la al meu ca mie nu-mi miroase a gaz ci a bombe...

uici sper ca ai ajuns ca si io de la stiri am inteles ca-s afectate mai ales zboruri transatlantice... baga aci nr sa ne auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naziua!

voljena, ma bucur si io ca esti ok si ca a trecut cu bine totul. ai grija de tine

am reusit sa deschid si io tesut cu broscutze de la mine de-acasa si l-am facut in mai putin de-un minut. da' cand am vrut sa-l refac n-am mai reusit si gata. nici in trei minute n-am mai reusit sa-l fac odata. asta ce-nseamna? imi interpretati si mie?

bombi, asta cu caciulile a fost bestiala. am inchis calculatoru' inainte de-a da solutia si in pat numa' caciuli am inversat si-am aranjat.

...sper ca witchie a ajuns cu bine la destinatie...

mai viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bravo vlojena, refacere grabnica, incepusi bine cu vinul ala, hai noroc
azi sunt si io p'aci ca-s in vacanta pana miercuri (marti fiind sarbatoare, zi libera, sfanta Maria cica). Da' mai odihnitor era la servici decat acasa, acuma pot sa o afirm categoric!

carmen, nu rad bre, zisesi foarte bine . Io vreau sa vin la sfarsitu lui septembrie p'acolo prin Ro (mi s-a facut pofta de must proaspat cu gratare de pastrama de oaie), poate ne vedem atuncea.

Chiar asa, Sabinelu unde e?

La caciuli nu ma bagai ca stiam mai demult problema si nu vrusei sa trisez

adelucci, da' de ce sa nu zboare Wici bre? Din cauza mormonilor alora de vrusera sa se arunce in aer la Londra? nooo, sunt zvonuri diversioniste, nu-i nici un pericol, englejii sunt o societate multiculturala si i-au integrat perfect, nu se intampla asa ceva p'acolo. In plus, mormonii sunt adeptii religiei pacii, nu d'astia care omoara asa din senin. Avusera ei un motiv, probabil ca isi aparau nevoile si neamu.
Apropos, citii acu ca cica musulmanii din Londra se tem acus de reactiile concetatenilor, cica se uita lumea cu teama la barbosi si la fomeile invaluite. Ce surpriza, oare de ce, ce-or avea cu ei? I-a apucat si pe londonezi asa din senin, li se puse pata pe bietii oameni!? tztztztz

Mergi la inceput

doruletz io nu i-am zis lu' Witchie sa nu zboare la Londra ci am intrebat daca nu-s oprite zborurile si ca aici se recomanda sa eviti zvorurile spre si din Londra. si nu stiu daca inteleg bine, dar mi se pare ca ai impresia ca io agreez teroristii si probabil asta s-a inteles gresit din postarile mele. daca asa s-a inteles, e vina mea ca nu stiu sa explic in asa fel incat cei ce citesc sa inteleaga ce vreau io de fapt sa spun. sau poate am citit io gresit printre randuri. orice e posibil. chiar si sa ne exprimam parerile. si io si tu si altii.

Mergi la inceput