In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Si eu pe fuga pe aici ..miine va voi plictisi mai mult
Angi mic si dragalas ... ia sa iesi tu din galeata cu melancolie ca nu e cazul. Iti spun secretul meu, cum vin din vacanta eu incep sa ma gindesc la urmatoarea .. si uite asa sar eu din Paste in vacanta de vara, acum ca a trecut ma gindesc la Craciun si Revelion,apoi iar la Paste si uite asa nu mai ramine timp de melancolie...
Acum ma uit la poze .. sunt minunate!! Ce valuri...ce apa ... nici nu se compara cu cea din Corsica ... na ca m-a luat si pe mine melancolia dupa Sardegna .
I-am aratat si lui F. poza cu elefantu' ... si l-am "tras de urechi" ca pe mine nu m-a dus sa il vad , cica data viitoare ca nu era in drumul nostru ..
Sa iti faci timp sa scrii in dreptul pozelor 2 vorbe .. asta pt tine in viitor, acum iti amintesti ca e totul proaspat dar la anul si mai la batrinete cind le vei admira cu nepotii nu stiu cit iti vei mai amintii ..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola fetelor!
Am venit si noi din vacanta si tare triste suntem ca s-a terminat. Mai ales ca aici e un timp gri de toamna .
Noi ne-am simtit bine cu ai mei, insa nu am putut sa facem baie in mare pt ca a fost invazie de meduze, iar dupa o furtuna mare care a poluat apa au interzis intratul in mare. Deh, ghinion, ca am auzit ca de maine totul reintra in normal.
Hai ca in rest nu am noutati, osa incerc sa va citesc un pic.
Pa

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata!
Īncep cu motivarea absentelor de ieri & alaltaieri: am zacut cu febra-n pat, urīt de tot.
Dar sa va povestesc mai bine despre petrecere:
Piersicuta s-a distrat de minune, īn sensul ca a papat ca. 60 de min, timp de vreo 20 si-a facut digestia, dupa care a trebuit s-o schimbam complet si sa plecam repede acasa ca sa-i facem baie. Īnainte sa īnceapa distractia am apucat sa deschid bufetul, ma veti īntelege daca aruncati un ochi pe blog.
http://www.deneske.blogspot.com
Ma duc acum sa vad pozele lui Angi, sa-mi clatesc un pic ochii dupa gri-ul de afara.
Va pup,
E.
P.S. Fericita de Iri e la Mongiove?

Mergi la inceput

'neatza - 'neatza la toata lumea ....

Alina bine te-ai intors !! Nebunia meduzelor a fost si aici.. dar vad ca la voi a tinut mult .. pacat!!

Enn tu ai avut febra sau cei mici ?? oricum sanatate multa !! ca e rau si intr-un caz si in altul... Super poza cu picioarele desculte ale lui Denes ( oare ii citea dsi Dorei sau numai pt el ??).
Da.. Irinuca e la "locuinta de la mare" asa zicea...

Nico era vreuna dintre paginile alea cea pe care o cautai ( cu versuri)??

Vremea la noi nu e chiar gri, e soare dar e usor racoare. Eu sunt tare fericita, sa fie soare si cald la mare pe mine sa ma lase in pace... abia astept sa vina toamna ( asta de aici .. sa nu intelegti ca mi-e dor de cea din Ro cu ploi si frig ...).

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Enn, felicitari pentru prima petrecere si la mai multe! Pai fata s-a purtat foarte bine, a stat cat s-a simtit bine. M-am uitat si eu pe poze, mmm ce ma trec poftele! Mai ales ca eu prefer chestiile de patiserie, foietajele (oare cum se scrie?).
Angi, m-am uitat pe pozele tale, ai fost o mireasa tare scumpica si eleganta. Nu te mai lasa cuprinsa de melancolie, ai avut o nunta frumoasa si o vacanta la fel, hai, capul sus, ca acum esti familie, maine-poimaine ne anunti ca astepti un ingeras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, eu am fost (si mai sunt) cea suferinda. Copiilor li s-au īnfundat un pic nasucurile, dar pe mine m-a darīmat virusul asta
Dénes īsi citeste singur, dupa ce a fost nevoit sa ma cedeze Dorei pt. alaptat.
Angi, sunt absolut superbe pozele. Ce culori! Si am vazut eu bine ca se preumbla un pui de mistret pe plaja?
Unde o fi Dragos? Probabil sta īn ambuteiaje, dupa ce a desconspirat orarele starurilor

Mergi la inceput

Enn naspa .. asta iti lipsea virus... banuiesc ca nici nu poti lua nimic ca dehh alaptezi.. Poti insa sa bei limonada si/sau suc de portocale ? sau e prea acid? daca poti da-i bataie ca sucul de citrice tine virusii departe ( cel putin in cazul meu)..

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Da, Cri, multumesc, am gasit versurile pe care le cautam. A inceput sa-mi placa Gianna, am ascultat mai multe melodii de-ale ei pe youtube si vroiam sa le vad si versurile ca mi se parea ca nu inteleg bine. De fapt intelegeam bine, dar asa sunt cantecele, mai lipsite de sens. Dar nu-i nimic, melodiile sunt frumoase. Am inteles ca si tie iti place, adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

Iata-ma! Ma bucur ca v-a fost dor de mine!
Din fericire azi cred ca am stabilit un nou record de timp.Ploiesti-Buc 48 min.
Am trecut pe verde la toate semafoarele. Cand am iesit din masina , sa innebunesc-cald aprox 30 grade la 9.30!!!
Exagerat!
In weekend am fost la munte!Pe Valea Dofftanei au fost 38 grade si totusi eintre munti la o altitudine rezonabila de 800m.
Au anuntat ca se mai duce din caldura. Sper sa fie asa cum zic ei!!!!
Nasol sa racesti vara!Sper sa te faci bine cat mai repede ENN!

Mergi la inceput

Nico ...asa e imi place sa o ascult .. are o voce deosebita, o recunosti dintr-o 1000 ...

Cristina

Mergi la inceput