Lucru manual - arts & crafts
Raspunsuri - Pagina 18
Vianne spune:
Dana, minunate creatiile tale BRAVOOOOO! Esti f talentata!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
felicia74 spune:
Dana mi-ai dat o idee minunata cu www.sireneanee.3x.ro/images/IM001152.JPG" target="_blank">tabloul marin. E super!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
DanaD29 spune:
ma bucur mult asta era si ideea -sursa de inspiratie- de materie prima facem rost cumva,ce nu se gaseste se poate improviza si in rest trebuie un strop de talent si multa perseverenta ehh uite ca aproape ca am dat si reteta "succesului" mi-ar place tare mult sa vad si ce ati facut voi fetelor,cateva poze am vazut care sunt postate pe aici dar astept si restul
ppisic spune:
Dana, ai drepatate ca unele piese se pot improviza, doar ca eu am intrebat de materie prima din simplul motiv ca am vazut fete din romania interesate de o sursa buna cu lucruri de genul asta si nu prea gaseau. Merceriile nu sunt la fel de bine aprovizionate ca un magazin specializat pe art& craft din alte tari. Stiind acest lucru ( si pe propria mea experienta din Ro) si observand ca totusi tu folosesti accesorii care nu se gasesc chiar asa usor in tara, mi-am permis sa intreb! Mai ales ca ma vazut ca esti din Constanta, si chiar initiatoarea subiectului e tot de acolo, si intreba de surse de aprovizionare, care,sincer, te ajuta sa-ti pui in practica ideile.
Cat despre poze, orice link spre pozele postate de mine te duce spre albumul meu, unde am poze la diferite obiecte facute mai recent, cele mai vechi ori le-am desfacut(mai am si nedesfacute, dar pe care le asteapta asta) sau sunt prin Ro
Hai sa va povestesc despre primul meu colier, in scoala primara, l-am facut din niste bobite de la un copac (habar nu am ce specie), erau verzi cand le-am pus pe ata, si s-au uscat intr-un bej -maro super fain. Mai putin placuta a fost reactia invatatoarei cand l-am asortat la cravata de pioner innodata pt ca pierdusem pentru a 100-a oara inelul ala transparent culmea este ca mie inca mi se pare ca bobitele alea arata super pe un sirag, dar inca nu am gasit copacul in Holandia... si cred ca nici nu as indrazni sa ma apuc sa le culeg
V-am plictisit destul pe seara asta, mai revin Data viitoare va povestesc de urmatorul 'colier' purtat si creat de mine!
-------------------
Diana
DanaD29 spune:
buna Diana,pozele tale le vazusem dar nu am apucat sa te felicit sunt extraordinare si lucrarile tale ,si intradevar conteaza foarte mult si materia prima folosita.
Asa cum am mai spus eu nu prea am timp sa colind prin magazine de specialitate ,care de fapt nici nu prea sunt asa cum sunt in alte tari ,dar incerc sa ma aprovizionez mai mult de pe net.Nu stiu daca am voie sa postez aici linkuri ca eu tot am postat dar sper sa nu fiu rau inteleasa .
Sunt mai multe siteuri din Ro care vand margele si accesorii online ,eu de ex am luat cateva accesorii si de la http://www.allex.ro/ ,dar am vazut ca cineva a spus tot despre acest site ca are preturi cam maricele ..hmm ce sa zic,mi-e mi-au trimis o oferta de preturi la tot ce au ei si nu este pus pe site si intredevar unele preturi sunt mari dar altele sunt chiar acceptabile si daca nu avem alta sursa asta e ...arta cere sacrificii
Cat despre improvizat ma refeream mai mult la restul produselor facute de mine ,era vb de acel tablou marin ...caci la bijuuri se poate improviza dar daca nu avem elementele de baza e mai dificil
DanaD29 spune:
revin sa va spun ca am facut o descoperire senzationalahttp://www.coliere.ro/index.html acum ma chinuie talentul artistic sa fac si eu dar din margelute perfect rotunde din pietre semipretioase ( nu imi place sa folosesc plasticul),spor la munca fetelor ca surse de inspiratie avem acum
Vianne spune:
Fetelor, eu tot in faza "posete" sunt Am mai facut una
http://good-times.webshots.com/photo/2906833210080163766RFvWIb
E captusita cu in de culoare verde mar si are un buzunar interior. Si e vesela... ca mine.
pentru voi
Alina
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
felicia74 spune:
Vianne f.frumoasa! E de vara. Ai facut-o din bucatele de material, nu?
DanaD29 ce fel de material imi trebuie pentru tabloul marin? Ca sa stiu ce sa cer la magazin.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
DanaD29 spune:
Felicia nu cred ca gasesti prin magazin pt ca e o panza de sac ,ii zice sac de iuta sau cel putin asa stiu eu ,incearca pe la magazinele de metalo-chimice cum le zicea o data dar sunt putine sanse ,eu am avut sacul din prumbarul lui tataia si mai sunt sanse pe la morile care macina grau porumb etc dar banuiesc ca nu se gasesc mori prin mijlocul orasului :))
Am mai vazut intr-o crama facut un decor dintr-o panza asemanatoare numai ca era ceva mai subtire si mai rara ,era o bucata mare pusa in stil de draperie pe un perete de caramida si ma cam mancau degetutele cand am vazut-o ca tare mi-ar fi trebuit dar pana la urma nu m-am lasat si am intrebat toti angajatii pana am ajuns la patron de unde a procurat "faimoasa" panza ...raspunsul mi-a venit sec din gura unui burtos "dintr-un en-gross din Buc" si asta a fost cam tot ce am putut afla ....de parca i-as fi mancat panza daca-mi zicea si mie
Mai mult nici eu nu stiu sa-ti zic sper sa gasesti totusi macar ceva asemanator,e foarte buna si ietamina pe care coseam noi muste o data la lucru manual ,dar trebuie sa o inchizi la culoare cu ceai (o fierbi in ceai concentrat) si o apretezi putin sa stea mai tzeapana:)
Acestea fiind spuse va uram pofta buna....ufffpardon asta era in alt context aici trebuia sa spun SPOR LA LUCRU !!!
DanaD29 spune:
revin ca am uitat sa o felicit pe Viannept posetuta ,e super!!! nu stiu cand o sa am timp o sa va arat si eu o "posetoaie" care mi-am faut-o in primavara si toata vara nu m-ai m-am dezlipit de ea,am prins asa drag ca nu am mai vrut sa o las si mai ales ca se asorta la aproape orice imbracam dar cel mai important e ca-mi incape foaaaarte multe in ea .
E de culoare crem (a fost alba panza dar am fiert-o in ceai:)) si are cusute mai multe margelute de lemn si snururi si seminte uscate ...gata m-am lautat destul