Mamici casnice (62)
Raspunsuri - Pagina 22

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Neatza.
Mai e cafea?
Dana banana welcome back.
Fetelor fazele astea sunt trecatoare.Am patit-o si io cu maimuta mea (care , apropos, azi face 2 ani jumate ).Am fata mare... ce mai...
).Am fata mare... ce mai...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania  POZE

andora spune:
andora spune:
 Georgi sa-ti traiasca printesa cea mare si frumoasa 

, sa fie sanatoasa si ea si mami si tati si bunica
, sa fie sanatoasa si ea si mami si tati si bunica 
Mai aici ba ploua ba sta, acum parca iese soarel , o tulim cred afara, va pupam!
, o tulim cred afara, va pupam! 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

diadaniela spune:
diadaniela spune:
 bey ,da' putine sunteti pe aici!
acus va pun poze.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana 

diadaniela spune:
diadaniela spune:
 v-am pus pozele .
stiti unde le gasiti.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana 

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Care sunt?Ca io nu le vad 
Vad doar 12 albume.
Bine... nu mai spun ca am uitat userul si parola  .Fie-va mila si dati-mi si mie un PM cu ele.
.Fie-va mila si dati-mi si mie un PM cu ele.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
  POZE

mariussimiuc spune:
mariussimiuc spune:
 Io acu ma duc sa ma uit la poze si p-aia revin! 
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

alexa si mami spune:
alexa si mami spune:

ce zi capricioasa! da' nu ne-a oprit in casa,tot i-am cumparat alexei de incaltat.
dana, ce pozeeeee frumoaseeee! cred ca a fost f misto, ce vad eu din peisaje si dupa fetele voastre zimbarete asteptam detalii...
 asteptam detalii...
alexa 

mariussimiuc spune:
mariussimiuc spune:
 Dana banana,bine ai revenit! Frumoase poze! Si viata! 
Dana,daca am inceput sa dau bani de luni si voi da toata saptamana inseamna ca am de unde sa dau,deci tot e bine! Daca ar fi asa macar! 
Andreea,netu' mamii lui dara,eu te dadusem disparuta!  Credeam ca esti pe la niste probe pe undeva!
 Credeam ca esti pe la niste probe pe undeva! 
Nico,si Robert la fel la fel face.Totul trebuie sa stea pe jos nicidecum in sertare sau rafturi.Dar eu am renuntat demult la lupta asta,la munca in zadar.M-am obisnuit sa fac slalom printre masinute,camioane,piese de lego si alte prostioare.Le strang cand treba devine prea groasa si seara la culcare.La mine in casa e ordine si disciplina atata timp cat doarme copilul,p-aia... 

Cat despre faza cu gunoiul...La noi oricat i-am explicat si frumos si cu ton ridicat,chiar rastit cateodata,n-a priceput ca nu e voie.Sau n-a vrut sa priceapa.Ma privea gales in ochi si cu mana pe la spate scotocea in gunoi.  Asta pana intr-o zi cand m-am enervat si l-am lasat sa bage mana in gunoi si sa scotoceasca pe acolo.S-a lamurit ce si cum si de atunci nu mai avem treaba.
 Asta pana intr-o zi cand m-am enervat si l-am lasat sa bage mana in gunoi si sa scotoceasca pe acolo.S-a lamurit ce si cum si de atunci nu mai avem treaba.  Sunt curiosi si daca le interzici sa faca ceva mai de-al naibii vor s-o faca.Trebuie satisfacuta cumva nevoia asta de cunostere.Gasesti tu o metoda!
 Sunt curiosi si daca le interzici sa faca ceva mai de-al naibii vor s-o faca.Trebuie satisfacuta cumva nevoia asta de cunostere.Gasesti tu o metoda! 
M-am intins cat o zi de post!
Va pup pe toate
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

andora spune:
andora spune:
 Danuto offf mai fatuto mai ce dor mi-ai facut tu mie de mare...... ptiu ma exprim groaznic dar intelegi ce vreau sa zic. Super si printesa ta cea cuajoasa dar mai ale cockteilul de la sfarsit.. sau ce era? 
Miha nevoie de cunoastere? Iii dau eu ei  Multumesc ca mi-ai dus dorul.... sunt flatata
 Multumesc ca mi-ai dus dorul.... sunt flatata 

cuscra
 cuscra   Unde umbla Danelutza, in vaacanta?
 Unde umbla Danelutza, in vaacanta? 
Alinuta sa poarte Alexuta sanatoasa noile incaltari! Si noi am fost destul pe=afara prin parc, a construit gogo si ma-sa un ditai castelul cu pista pt masini de venisera toti baieteii in jurul meu
Hai ca va pup sa vb cu o prietena pe mess va pup!! 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Miha si Andreea  si multam fain.
 si multam fain.
Fug s-o vad pe Dana banana la costum (de baie of course)
EDIT: Vazui bozeleeee...
Bananutzo super peisajul si conditiile...da' sa stii ca te raportez la moderator ca nu vazui costumul bine.
Georgiana-mami de Stefania[/url]
  POZE