Mamici casnice (62)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
Cuscra,te-am intebat cand vii in Romania? Nu ma bagi in seama,ai? sau vrei sa-mi faci un surpraiz si sa vii taman de ziua mea,ca sa am cu cine bea? ![]()
Lucia,nu te mai enerva pe fumatoare.Asta e! Oricat ai incerca nu poti schimba lumea! Daca iti spun ca am mai tras si eu cate o tigara din cand in cand,dupa ce m-am certat cu mamaie
,ma mai iubesti? 
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
Danelutza spune:
![]()
![]()
in septembrie cind e ziua lui Dana banana, dar o sa bem in cinstea ta si a ei, doar sintetzi fecioare nu ? sau am gresit, atzi fost ![]()

Dana_ch spune:
miha aha deci a fost sotul incantat de freza?
imi pare rau,dar lasa ca-ti gasesti yu un job mai bun
danelutza asta-i numai inceputul,asa ca vorba ta tre' sa avem mare grija ce facem in prezenta copiilor ca ne copiaza.iti trimit de la mine o raza de soare ca pe laa noi e cald si ziceau astia de la vreme ca ploua pe la sibiu,dar ciuciu nu la noi.
mmiha repede la pozat,pai sa nu-i faci tu poze fetei? pai se poate?
mai bine ca nu le-a placut nimic,mai ales daca tu platesti asa ca fa cumva si dute sa-ti iei ce-ti trebuie tie,sper ca nu am fost rautacioasa.
fla asa fii hotarata fa acum cand e timpul inca un bb
condoleante,Dumnezeu sa-l ierte!
luna poti sa stii bine ca ai reusit sa o tunzi.
mirela din pacate nu am mai adormit la loc si acum sunt rupta de oboseala.
lucia,andora.alina
oare am uitat pe cineva?
pe toate
Poze cu
Lucas
poze noi
alexa si mami spune:
am intrat sa semnez condica la insomniace, da' nu stau mult ca mi-e un soooomn...
toate gagicile
ascult melodia aia ca nebuna, sunt obsedata de ea
alexa 
mariussimiuc spune:
Bey,m-ai innebunit cu melodia aia!
Ia baga si aici la noi ca vrem si noi sa dansam! 
Cuscra,io m-is (v-am mai spus,dar va repet,a se citi miss
) fecioara pan' la moarte! ![]()
Ma'c la culcare!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
CRISMIR spune:
Hai ca va salut si eu...am citit tot,ce mult ati scris
FLAVIA condoleante!..imi pare rau sa aud vesti triste!
...
voua si sa auzim de bine cand va intoarceti!
Nimic nou de la noi azi.
Va doresc un weekend placut si distractie placuta celor care pleaca in concedii!(hai ca m-am "placut" la repetat
)
la toata lumea!
PS.Mi-am bagat si eu pozele la casuta...hihihi...buna ideea asta
Danelutza
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
impreuna spune:
Pentru ca tot sunt prima, si plec, azi, va servesc eu
de dimineata.
Va multumesc tuturor pt gandurile bune si sper sa ne "revedem" cu bine peste o saptamana, aveti grija de voi si de pitici.
multi
de la mine.
Fla (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Flaviuta mi-o luasi inainte! Ha.... saruaman pt casuta, drum bun si putere la inimioara 
Lucia da ma in Australia.. la sydney? ca parca citii eu ceva odata p-acilea...sau nu era aici?
E super acolo, am un pretin virtual la Melbourne si mi se pare alta lume, el e vietnamez si a reusit sa se decurce binisor acolo, mie cred ca mi-ar palcea clima, dar e departeeeeeeeee 
Ma cu fumatul hahaha sa-ti zic, nascusem si eram in spital, aveau bebeii din salon 1-2 zilisoare si una cicaa 'bai io ma duc sa fumez uitati-va si voi la copil"
. Evident ca alapta. Eu cu chiu cu vai m-am dus insangerata si amarata la sala de vizite ca era carantina si rtebuia sa te misti mort-copt si acolo aia fuma de zor. Am stat si eu in fumul ei, dar i-a zis cineva ceva? Doar o asistenta care a simtit miros in baia salonului
si tot n-a recunoscut, ba e mai uita si lamine, oi fi avut io ten de fumatoare cine stie 
In rest ce mai, fiecare cu mintea lui, sunt fumatoare inraite pt chiar e o problema sa se lase... eu am pus in gura cateva tigari pe la facultate asa de fite dar in rest nu am gasit placerea in a fuma si am renuntat, nici in piept nu trageam.
Ha, a propos de subiecte, ati vazut-o pe fata care spune ca de la un an jumate-doi copilul ei stia sa deschida folderele preferate si csa caute pe net jocuri? 
.
Danelutza, io zisei cum cred io ca e legea evident ca pt noi e la fel desfiintarea postului cu concediatul... bafta Miha
Tu, Mmiha ce mai faci mai cauti job?Ai bagat siviuri?
Alinuta nu mai mereti al o padurice ceva? ![]()
Fac pauza ca ma apucai sa caut la subiectul cu amway pastilele mele ca nu inteleg ceva
Va pup si o zi super 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
u too Alinuta!!!
Mai fetelor, help, am si eu o dilema existentiala, mi-a zis cineva cum ca sferele aparute in fotografii ar fi ingerasi, spirite bune, vreau sa-mi spuneti daca si voi aveti in fotografii sfere gen asa (nu radeti, aparatul nu era murdar si nici lumina nu se reflecta)
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea