Mamici casnice (62)
Raspunsuri - Pagina 11

mariussimiuc spune:
mariussimiuc spune:
 Flavia,vezi ca si Dana banana e Fecioara (sau trebuia cu f mic?  ) de-a noastra.Tre sa facem sapaturi sa vedem cand si cum!
 ) de-a noastra.Tre sa facem sapaturi sa vedem cand si cum! 
Fetelor,eu sunt suparata rau,dar o sa-mi treaca.Sper! Am luat-o in freza de nu m-am vazut! Din toamna cand mi se termina CIC nu mai am loc de munca.Cica s-a desfiintat postul meu!  Trebuie sa-mi caut servici! Ceapa ma-sii de treaba! Asta e! Un sut in
 Trebuie sa-mi caut servici! Ceapa ma-sii de treaba! Asta e! Un sut in  un pas inainte. Oare?
 un pas inainte. Oare? 
va pup
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

light spune:
light spune:
Da Miha, si io la fel zic, un pas inainte un sut in fund. Nu dispera, trbuie sa fie mai bine. Bafta mare!
fara drept de semnatura

alexa si mami spune:
alexa si mami spune:
 saluty gagici!
azi am avut program de dezmat cu o prietena buna la cumparaturi , fara cupii, normal:)
, fara cupii, normal:)
cine ma poate ajuta, ca io ori sunt , ori... caut si eu sa-mi descarc noua melodie de la mandinga - gochii. o are cineva?
, ori... caut si eu sa-mi descarc noua melodie de la mandinga - gochii. o are cineva? dau o bere
 dau o bere
alexa 

andora spune:
andora spune:
 Lucia ce rumos, inseamna ca meritati!  Mai culmea si eu m-am rugat sa fie lei taica-sau intr-o poza a lui de la gradinita, si e mai mult decat leita, numai ca nu e baiat e fata
 Mai culmea si eu m-am rugat sa fie lei taica-sau intr-o poza a lui de la gradinita, si e mai mult decat leita, numai ca nu e baiat e fata 
Miha nu te surmena, e naspa acum dar nimic nu e intamplator, o sa vezi ca to raul spre bine! E greu sa gasesti ceva in domeniul tau? Multi pupici si fruntea sus 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

lunna27 spune:
lunna27 spune:
 Andora hai ca m-ai prins,recunosc.....am o gramada de treaba dar acum doarme Ana si mai somez un pic pe aici.Inca nu-mi vine sa cred ca WE-ul asta o sa fim la mare  ,dupa cum vedeti eu deja visez
,dupa cum vedeti eu deja visez 
Miha curaj...aunt sigura ca ai sa gasesti tu ceva 
Dana

alexa si mami spune:
alexa si mami spune:
 miha, stai calma ca nu e  asa negru.
 asa negru.
o prietena de a mea a patit acelasi lucru cind baietelul ei avea 1,3 luni. practic mai avea 9luni de CIC si a zis sa se apuce sa caute ca sa nu stea pina'n ultimul momen si in 2 sapt era la noul job, mai bine de cit cel pierdut. asa ca DD ajuta!
alexa 

andora spune:
andora spune:
 Lunna bagajul e gata? ehehe, unde veti fi voi sambata la ora asta 

?
?
Alinuta wow, supr bravo voua  va facurati deci de caaappp.. Mai ce melodie e asta? Eu tocmai descarcai un folder cu mandinga si n-o gasesc...
 va facurati deci de caaappp.. Mai ce melodie e asta? Eu tocmai descarcai un folder cu mandinga si n-o gasesc... 
Danelutza stai ca acum m-am prins, ma nu e nevoie sa intri la pag personala (caer nu mere) doar in profil e la inceput o rubricuta unde treci homepage-ul si-ti apare casoaia. 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

maria2mami spune:
maria2mami spune:

"Maria2mami eu zic sa acoperi usha de la socroshenie cu un zid  , iote asha ca sa nu se auda zgomote de la ea
, iote asha ca sa nu se auda zgomote de la ea  , iar dupa... pe perete pui un tablou frumos sexy-nud
, iar dupa... pe perete pui un tablou frumos sexy-nud  cu un tip beton "
 cu un tip beton "
Danelutza
 ....gand la gand cu bucurieeeeee.
....gand la gand cu bucurieeeeee.
Bey socrosenia e de coma....eu i-am zis initial sa scot tocul de la usa si sa facem zid...da ea a zis ca:
".... NU!....pe lumea aialalta....o sa ma ziditi  ca pe Ana lu' Manole ....".....si daca ne convine sa o astupam cu un dulap.
Apoi i-am explicat filosoafei adevarata poveste cu Ana lu' Manole
E panicoasa rau, noaptea doarme cu lumina aprinsa in camera ...daca va vine sa credeti, si cand se duce la WC il trezeste pe Mister Socru' sa mearga cu ea
...daca va vine sa credeti, si cand se duce la WC il trezeste pe Mister Socru' sa mearga cu ea
Lucia ...nu avea mey fustita, bagheta sii coronita.....da' mai avea putin si-mi pupa si manutzele mele de prinsssesa
...nu avea mey fustita, bagheta sii coronita.....da' mai avea putin si-mi pupa si manutzele mele de prinsssesa
Sefa bananelor ziceti ca tre sa dea de baut...luna asta?
Hmmmm, pai la ce primire o sa-i facem 

....
....

PS   oare v-am zis ca ma duc la mare la hotelul unde sat Base si consoarta ....deci sunt VIP-a?
....deci sunt VIP-a?
Bey gasesc io acolo un net caffe?
Just..... Maria

alexa si mami spune:
alexa si mami spune:
 andreea, e noua melodie, cred ca prima fara elena. pliiiiiiz, cine o are? multam ,anticipat :)
alexa 

lunna27 spune:
lunna27 spune:
 Alina de ce nu cauti pe ODC sau DC+ ,sigur o gasesti 
Andora,bagajul nu e gata  dar mai am timp zic io'...Sambata la ora asta???Nici eu nu stiu ca cica se schimba vremea
 dar mai am timp zic io'...Sambata la ora asta???Nici eu nu stiu ca cica se schimba vremea  ,sau poate pe plaja va fi ok
,sau poate pe plaja va fi ok 
Dana