Cazare la mare pentru 2 nopti
Fetelor ajutati-ma si pe mine as vrea si eu sa merg la mare peste 2 saptamani in weekend- noi si finii nostrii. avem un buget de maxim 1,5 mil/noapte si am vrea sa gasim o camera curata cu baie proprie. am cautat pe la pensiuni in Vama Veche, 2 Mai si costinesti dar as - sunt - chiar si la 900,000 /noapte dar minim 5 nopti. Daca vreuna dintre voi a fost la pensiuni din astea va rog sa-mi recomandati si mie si sa-mi dati si mie nr. de telefon.
Multumesc anticipat!
Raspunsuri
catrinik spune:
Noi am fost chiar sapt trecuta la Vama Veche si am stat la gazda. Era frumusel, dragut, dar avea 2 bai comune pe hol. Dar era curat. Iar pretul era de 800.000 lei/noapte. Dar cred ca mai gasesti. Noi am mai intrebat si era si 900 sau 1.100.000 lei. Casa Gabriela, fam Leca 0721.41.26.89.
Mai era si un site unde am gasit informatii despre pensiuni, dar nu mai stiu care. Da o cautare pe google.
mmc_nd spune:
Noi tocmai am fost la 2 Mai in week-end si am stat la gazda. Camera cu baie proprie, curat, la 7 min. de mers pe jos pana la plaja, 50 roni, familia Dima 0724 115 750.
Miramar spune:
Multumesc mult. Intre timp am gasit la Vama Veche la Club Dor - arata foarte bine pe internet. Este un complex privat cu vilute fiecare avand cate 4 camere cu baie propire si tot in complex este un restaurant si o terasa-bar. E ca la hotel. Pretul e un pic mai mare dar daca e cum arata pozele eu una zic ca merita - 1.320.000 camera dubla pe noapte, cu mic dejun inclus
bibyrox spune:
Si eu vreau la mareeeeeeeee Vrem sa plecam pe 24.08 si sa stam pana pe 27. Dar noi mergem numai in Eforie Nord. E statiunea noastra de suflet.
Stiti vreo pensiune ceva in Eforie?
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
oanab spune:
Va recomand Hotel Genius din Eforie Sud (www.hotelgenius.ro - daca se considera reclama si nu e ok, imi cer scuze si ros moderatorii sa inlature raspunsul)
E hotel nou, deschis in 2005, totul curat facut cu o sponsorizare de la guvern (dealtfel mai prin camera sunt niste etichete care spun asta). Patronii sunt programatori, oameni de treaba si amabili.
Eu am gasit hotelul intamplator tot cautand pe net. Daca nu tineti musai la o anumita statiune si e ok Eforie Sud, cred ca veti fi multumite.
carmenz spune:
Pentru cazare in Eforie Nord accesati www.vileeforie.ro. Veti gasi o multime de vile.
Concediu placut!
oanaDo spune:
La Mamaia nu stiti vreo vila de 2** cu cazare doar 2 nopti?
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
grati.ela spune:
Noi suntem de vineri in Ef.Nord si suntem cazati la Vila Angely. Suntem multumiti de cazare (cam mare, tv, ac, frigider, bucatarie pentru turisti, parcare pazita). Oferta este f.bogata. In zona Steaua de Mare sunt multe vile noi, minihoteluri cu preturi de la 1mil camera dubla/noapte. In we insa preturile sunt cu 50% mai mari daca nu se face rezervare din timp.