Nerespectare contract-unde sa se adreseze?

Nerespectare contract-unde sa se adreseze? | Autor: giulia71

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata,
Va rog frumos indrumati-ma cum sa rezolv urmatoarea problema.
Pe scurt: mama si-a pus acoperisul la casa cu o firma de constructii prin contract.
Lucrarea au finalizat-o la sfarsitul lunii iunie a.c. iar acum dupa furtunile astea zdravene a vazut ca ploua in pod!
L-a sunat pe patronul firmei cu care are contractul si asta le-a trimis la plimbare ca nu-l intereseaza ca ploua in pod...
Inginerul care s-a ocupat de constructia acoperisului la fel, zicandu-i arogant mamei" ca poate sa faca si dus in pod daca vrea".
Fratilor mi se pare inadmisibil, sa ai totusi un contract si sa fi tratat asa, va rog ajutati-ma unde sa ma adresez ca vreau sa rezolv intr-un fel lucrurile .
Va multumesc!

Sa auzim de bine ;)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

la protectia consumatorului

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Da, OPC, clar, dar depinde mult de contractul pe care l-a semnat....daca poate fi atacat.
Dar e singurul for unde ar putea avea vreo sansa...

Asa e in tara noastra....

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

La Inspectoratul Teritorial in Constructii!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

La OPC. Poti trimite o petitie si on-line. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

inainte de a face o reclamatie ,uita-te pe contract si vezi daca nu e stipulata vreo clauza prin care nu-si asuma raspunderea!ca la cat de tupeisti sunt sigur e ceva...

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Revin cu multumiri pentru raspunsurile date!!!
Am facut plangere la OPC si spun ca nu pot sa faca mai nimik decat sa-i de-a o amenda???!!!
Ne-au zis ca singura modalitate de a rezolva problema e sa dam firma in judecata.
Dar mama saraca e o femeie pasnica si nu vrea sa ajunga prin tribunale.
Doreste pur si simplu ca firma care i-a construit acoperisul sa vina si sa-i predea lucrarea in conditii optime de functionare, respectiv sa nu mai ploua in pod!

V-as ruga, mai dati-mi sfaturi unde sa se adresese, imi e mila de mama ca nu are cine sa o ajute , iar eu sunt aici la mama ...naibii!
Mi se pare de neconceput sa faci o lucrare cu o firma in baza unui contract si firma sa-ti predea lucrarea fara receptie, cu o garantie de un an si sa mai fie si inutilizabila (acoperisul daca l-au pus nu foloseste la nimic, caci tot ploua in casa).

A fost si la Inspectoratul TeritoriaL de Constructii si astia mai, mai sa-i dea amenda mamei ca nu a avut santier deschis!!!
Pai, de unde sa stie biata mama ca trebuia deschis si santier, trebuie sa fi expert in juridice in tara asta ca sa iti pui un acoperis fratilor?
Zau, sunt suparata rau, m-a dat rau peste cap tampenia asta, va rog ajutati-ma!
Multumesc!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Din pacate mama ta cam trebuie sa se lupte cu morile de vint.
Sa-i reclame la Garda Financiara, Politia Economica.
Dar ma surprinde reactia celor de la Disciplina in Constructii ,pai daca nici ei nu fac nimic ,atunci ce rost mai au ei ca institutie.

Bafta!

Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput