Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata!

Laura bine te-ai intors.multumesc

Eu am intreat sa va salut inainte sa plec la serviciu.Mai vorbim cand ma intorc

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Si eu trebuie sa plec, azi am ore dupa-amiaza!
Mai stau putin la calc, fiindca am treaba cu niste planificari!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ce liniste!
Fetelor pe unde sunteti?

Lunna
cum se simte mama ta?

Ionela nu te-ai intors?Cum a fost la Alex?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Neeeeeeata dragelor!

Ne-am strans si noi de pe drumuri si... bine v-am regsit ca tare dor mi-a fost de voi!

Lunna, ma bucur din toata inima ca operatia mamei tale a decurs bine! Multa sanatate din partea noastra si recuperare usoara!

Pisicuta - FELICITARI! esti cea mai tare! Sa vezi ce bine va fi! Mult succes si asteptam impresii despre prima zi de munca!

Mira_m felicitari pt inscrierea la masterat! Si pe mine ma batea gandul insa, cu atatea cheltuieli se pare ca trebuie sa mai aman un an!

Ana, in leg cu intarcatul, la noi a fost simplu ca l-am intarcat brusc, atunci cand l-am dus la mama. Deja rarisem de cateva saptamani mesele la san, din cauza ca am inceput serviciul si nu a fost chiar asa de greu. Mai greu a fost pana a plecat pt ca atunci cand ma vedea ca ma asocia cu "papa"

Laura, bine ati revenit! Va pupam dulce si va asteptam cu noutati despre nazdravanii bronzati!

Va doresc o zi excelenta si va pup ca tre sa fug la munca!

Editez ca n-am scris de ce era mai important! ALEX este... o minune de copil, l-am gasit atat de vesel si de fericit!... Va pup dulce pe toate si revin diseara cu poze!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!!

Pisicuta impresii ceva de la noul job ?!!!
Mama e bine,multumesc!!

Ionela ma bucur ca a fost bine la Alex,cand vreti sa-l luati in Bucuresti?

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Buna! Ma scuzati ca dau buzna asa, dar am o rugaminte pentru fetele din Piatra Neamt, daca se poate. Am o cunostinta care vrea sa faca nunta in Piatra Neamt la anul, ea locuieste in Cluj de cativa ani si nu prea mai e la curent cu noutatile de acolo. Imi puteti recomanda si mie un restaurant mai select potrivit pentru o nunta de 90-100 de persoane?
Multumesc frumos si scuze inca o data ca am indraznit sa apelez la voi, dar altfel nu stiu cum as putea s-o ajut.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Pai unul select e 'Union'(e in cartierul Maratei),la Hotelul Ceahlau,chiar si la Central cred ca e frumos,la Gospodinele.....poate isi mai dau si celelalte fete cu parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Scriu pe fuga ca sunt intre preparatul pranzului la copii si un interviu cu o bona.
Multumesc mult pentru pt primirea calduroasa .
Nu am apucat sa pun poze, dar ma straduiesc.

Un local fain, zic eu, pt o nunta asa, nu f. mare, e Troian, inspre Bicaz. Acolo mi-am facut eu nunta acu 5 ani si a fost super-super. Si acum sunt persoane care pomenesc ce nunta frumoasa a fost la noi.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Da,e frumos si acolo(chiar am fost acum vreo 2-3 luni acolo) numai ca nu stiu daca e asa de select precum vrea cunostinta Alynutzei,parca totul e facut din lemn e ceva spre rustic...gresesc Laura sau confund eu locul??Are si etaj,nu??

Ia zi-mi si mie ,de unde ai facut rost de bona?Cum merg preturile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura bine ai revenit. Cum este cu bona?Iti place?
Pisicutza cum este din nou la servici?
Lunna localul Troian este intradevar rustic si are si etaj.
Alt local ar mai fi Nefertiti(nu stiu daca am scris coret) - tot la iesirea spre Bicaz. Tot pe acolo este si Belvedere(este si cu motel).
Duminica am fost la iarba verde la Ardeluta si acolo a mancat foarte bine Casandra. Dar eu am impresia ca mananca doar cand vrea ea, ca ieri si azi a facut pauza.
Ionella eu cred ca voi avea mai mult de furca cu intarcatul.

Mergi la inceput