Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)
Raspunsuri - Pagina 12
lunna27 spune:
Si mie imi place Pisicuta!Oare Laura s-a intors?
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)
mira_m spune:
Pai, piscoata mea va sta cu buni, desi eu as vrea sa o dau la camin! (insa lucrul acesta nu e prea posibil, din pacate))
Mi-a fost dor de voi!!!! Ma bucur ca m-am strans pe-acasa si mai putem vorbi. Sper sa-mi fac timp si dupa ce incepe anul scolar, sa mai scriu cate ceva, printre planificari, proiecte si completarea catalogului!![]()
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
pisicuta si matei spune:
Mira dar de ce nu este posibil sa mearga la camin?Din cauza varstei sau vreo alta problema?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mira_m spune:
Nu, draga mea, insa nu am reusit sa ne imprietenim cu olita!!!! Spune cand face dar nu vrea sa stea pe ea nicicum.
Eu nu mai pot de nervi si decat sa murez toata casa ii pun pampi!
Ideea e ca spune .....si fuge sa faca pe unde vrea ea
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
ionella3003 spune:
fetelor, bine ati revenit!! Ce bine ca se reintregeste gasca!!!!
pisicuta, multi ani fericiti si plini de dragoste inainte (scuze pt intarziere!)
felicitari, mira_m!!!!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ana1980 spune:
Chiar ca e bine cand suntem mai multe.
Azi Casandra a descoperit ca poate sa se rdice singura in picioare fara sprijin si a repetat pana m-am plictisit eu...
Era cand in genunchi, cand in picioare, mai facea 2 pasi si iar de la capat. Iar la capitolul mancare vrea sa manance singura.....si desi ii dau si ei linguritza si o las sa manance si ea, nu vrea sa manance ce-i dau eu. Sper ca asta-i doar o faza trecatoare.
Bine ai revenit mira_m.O asteptam si pe Laura.
lunna27 spune:
Mey Casandra,dar facem progrese mari
!!!Eu totusi vreau sa aud cand papa supita!! ![]()
pisicuta si matei spune:
Ionela multumim mult
Mira si nu o primesc la camin asa?Ce mare scofala sa ii schimbe un pampers?Si oricum eu cred ca fiind in colectivitate si vazandu-i pe ceilalti copii ca faca pipi la olita in scurt timp o sa faca si ea.
Succes!
Ana felicitari Casandrei.Pe la varsta asta incepe sa vrea sa manace singua.Psihologii recomada sa ii lasa pe copii,ba chiar sa ii incurajam.Si Matei tot asa facea,incerca sa manance singur si apoi nu mai vroia de la mine,ba mai si plangea daca incercam sa ii iau lingurita.Acum mamanca ce mamaca singur si cand se plictiseste ma lasa pe mine sa ii dau.Dar eu incerc sa il conving sa mance singur totul ca eu zic ca e deja mare si am citit ca daca trece de varsta pe care o are nu o sa mai vrea sa manance singur si o sa astepte sa ii dau eu.Asa ca eu zic ca sa o lasi si pe ea,sa iti faci rabdare.Ca si eu ma chinui,ii si spuneai Ionelei ca ma enervez si ca sa am rabdare ii dau castronelul si lingurita si doar stau langa el si ma uit,la altfel nu am rabdare sa il vad cu se face ca un purcelus.
Am pus niste poze noi si niste filmulete
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mira_m spune:
Bravo Casandra, mami pote fi mandra de tine! Tine-o tot asa!
Multumesc, Ionela!
Nu stiu daca o primesc Pisicuta, am auzit ca nu prea se incurca ele cu schimbatul scutecelor. Chestia e ca daca o trece pisu se tine pana ii pun scutecul, nu vrea defel sa faca fara el.
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
lunna27 spune:
Salut!
M-am pus si eu sa dorm un pic langa Ana(nu se intampla f des),chiar atipisem si numai aud ca suna telefonul 
...s-a dus somnul meu
.Cica am dormit 10 min 
Mey,netul asta ma omoara,in fiecare zi incepand de pe la amiaza imi face figuri de-mi vine sa urlu
,adica de pe la 14 cand pot sa stau si eu linistita,atunci nu merge
....ma mir cum de functioneaza acum 
Mira a mea face la olita,numai ca si la pisu zice tot kk
,insa sotul meu nu vrea sa o dam la cresa pt ca se teme de diverse boli.....aaaa si inca ceva,la amiaza o culc numai leganata pe picioare,asa am invatat-o
Avem niste prieteni care au o fetita de aproape 3 ani si vreau sa zic ca face tot in pampers....nici nu vrea sa auda de oala ...deci depinde de copil