Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari gagici.
Veste bunaaa: maine iese mama din spital si ma car la taraaaa
Trebuie sa facem rosii pt iarna, plus ca mai sunt gramada de vinete si fasolica.Da' nu-i bai.Le fac eu incetisor, numai mama sa fie bine.

Fannna de ce n-ai voie la muraturi? Spor la trebi in week-end.

Teodora e bine ca e aproape.O vezi cand vrei tu. pe amandoua.

Anaaaa wake up! Si pana vine Daneza eteeee ...

Corina spor la cumparaturi si la facut mancarica.

Hai pupi dulci si racorosi.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

georgi nu am vie sa mananc sarat,gras,dulce,etc...am fost la un control ginecologic si urmez un tratament...de fapt in afara de legume,fructe carne de pasare si peste nu prea am voie nimik...era mai simplu sa-mi spuna ce am voie...pestele eu nu-l suport asa ca iese din schema.DEOCAMDATA AM RENUNTAT LA SARAT...in rest ma chinui dar cand nu am voie as papa de toate...am rarit dulciurile...la taieturi mie greu sa renunt, porc am mai papat cate un gratarel...ce sa fac...nu ma pot abtine si cica tre sa ma las de fumat...dar asta chiar n-o fac...dr meu vrea sa ma faca gazelutza cred...

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Salutare zabaucelor!
Gata , am aparut.Sunt la servici,am venit direct de la Bacau, azi dimineata !La nunta a fost tare frumos, am dansat , drept pt. care acum ma doare un genunchi .....In rest, am fost si la mosie, am fost si pe la manastiri, deci a fost un mic concediu ....poate in avanpremiera.Poze am sa va arat , cand le primesc , ca eu mi-am uitat aparatul acasa ...
Va doresc o zi buna !
Revin mai inkolo!

Fanna, am trecut pe langa tine!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

bUn venit Danezooo
Ooofff...ce bine ca ai venit...Ca nu aveam la cine sa ma stramb.

Fannna daca asa a zis nenea doctoru', n-ai decat sa respecti ce zice.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Fanna, am trecut pe langa tine!

beeeei ai avut noroc ca nu am fost in oras!!!...
hai ca mi-o ciuda de mor ca ai fost in bacau si nu ne-am intalnit,tu cu nunta eu cu praznicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Neatzaaaaaaaaaaaa!!!!!

Hai sa va dau eu un suc ca vad ca danutza v-a lasat pe uscat !!
Ah! ce bun ar fi un pepsi receeeee.....dar incerc sa ma las.......

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

uite ca se trezii si ana....hai ia de-aici o sa nu zici ca-s fata rea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

salutare la opti!

eu sunt "ingropata" in hartii, nici nu mai stiu de caul meu. si cand ma gandesc ca peste 18 zile mai am si nunta... ma apuca disperarea! parca nu mai am timp de nimic, ma sufoc.

promit sa revin, desi mai rarutz in perioada asta.

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Slaba activitate...
Hai salutari.

Addinelu la tine vreau sa-mi cer scuze.Nu eram pe mess.Se juca maimutica de nepoata-mea si nu mi-a zis ca m-ai atacat.Pe urma a aparut sor'mea disperata sa intre pe mess sa vb cu nu stiu cine.Si cand am vrut sa ies sa se logheze ea...am vazut mesajul tau.De-asta nu am putut sta ca sor'mea e tare ciufuta si nu mai aveam chef de discutii cu ea.
Si-a cumparat si ea calculator, i-am facut comanda pe net de un cablu de date... sa scap odata de ea...Sa-l zapaceasca pe-al ei...Hai ca m-am intins....
Spor la trebi si lasa ca le rezolvi tu pe toate.Macar in ultima saptamana incearca sa te relaxezi si tu putin. Cum fu la mare?Ai pozici? Te pup duuulce

Ana mersi de pepsi.
Vazusi ca Daneza nu a dat?S-a facut zgarcitaaaaa.

Altceva?Nici o barfa...nik?Ma duc sa mai dau ture pe-aci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Haloooooooooo zabauce!!!! ce e linistea asta aici mancati-as.....nici un fursec nimic? asa zgarcite sunteti toate? georgi tu zici de danutza....dar tu ce dai???????????????????????????????????????

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput