Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)
Raspunsuri - Pagina 29

teodora35 spune:
teodora35 spune:
 neata la optimiste va doresc o saptamana cat mai placuta si nu foarte calduroasa.
Am fost ieri la padure a fost wsuper pt ca era si apa mai bine zis am fost pe arges la cornetu m-am si bronzat am luat-o pe urmele lui adinel mai mult pe fata ca pe spate nu prea am apucat.pe mine ma cam prinde soarele instantaneu cand vrea el.deci in concluzie dupa 2 sapt de munca la renovarea camerei iesirea a fost o placere.
acum va dau o  

ca sa incepeti bine saptamana si sucul pe care il dadea daniela
 ca sa incepeti bine saptamana si sucul pe care il dadea daniela  

apropo daniela sper sa ai timp frumos acolo unde mergi in concediu
 apropo daniela sper sa ai timp frumos acolo unde mergi in concediu
Ana la multi ani tatalui tau
 familia mea de-ale croitoriei animalutze

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 neatza opti!!!
am vazut fotoasele ana ...fff frumoase...scuze dar a fost ziua ta?...nu e in sept?
teo multam de cafea si de suc..
sper sa auzim vesti azi de la krelia, sun,trendulici si plici...tare-s curioasa cum a fost...of...se vede ca-s fomeie...ne omoara curiozitatea..of of...maai maaai
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.  
Gabriel José García Márquez  

ana_maria222 spune:
ana_maria222 spune:
 buna fetele......eu sunt extra obosita dar inca emotionanta. a fost superb la biserica.....ieri am realizat inca o data ce frumoasa e mamica mea cea draga si ce mult o iubesc.
la petrecere le-am dedicat cate o melodie si au fost extrem de emotionati(mama si tata).......
au fost relativ multe persoane 50 si ceva...aproape 60....nebunie mare...multa pregatire...dar superb totul........
o sa va pun si poze maine-poimaine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fannna....a fost ziua de nume...pe 15 august!
Pozeeee 
Mancarica 

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 scuze ana...la noi in moldova se sarbatoreste cea din septembrie...si am uitat 
fetele

e de voi si daca ma supar scot si
e de voi si daca ma supar scot si 
si ca sa va mai indulcesc...un pupic de la daneza....care e "libera la maree"

addinel spune:
addinel spune:
 buna la opti!
gata, se duse si nunta. pot sa mai fac una?  ce sa va zic, asa pe scurt, totul a fost superb! cei de la restaurant s-au comportat ireprosabil, toti invitatii au admiat profesionalismul lor. s-a dansat non-stop (eu am inca o durere groaznica de picioare), noi ne-am simtit minunat, la fel si invitatii. soacra-mea a mai carcotit ea una-alta, dar asta sa-mi fie mie baiul. acum asteptam cu nerabdare luna de miere.
 ce sa va zic, asa pe scurt, totul a fost superb! cei de la restaurant s-au comportat ireprosabil, toti invitatii au admiat profesionalismul lor. s-a dansat non-stop (eu am inca o durere groaznica de picioare), noi ne-am simtit minunat, la fel si invitatii. soacra-mea a mai carcotit ea una-alta, dar asta sa-mi fie mie baiul. acum asteptam cu nerabdare luna de miere.
pupici pe botici
 "Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi  si in cele rele...cand vin nechemati."  

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 felicitari addinel...gata cu nunta...mai dansam la cea de argint...asteptam poze si "o luna de miere perfecta"!!!

teodora35 spune:
teodora35 spune:
 addinel asteptam pozici si o luna de miere asa cum iti doresti.
Sun,krelia cum a fost petrecerea burlacelor?
sun am citit acum din urma si am vazut ca m-ai intrebat de varul meu,este in germania la fraiburg face un tratament de 6 sapt iar doctorii i-au garantat vindecare 99% de operat nu se poate opera

krelia spune:
krelia spune:
 Dragele mele,
Viena a fost, intr-un cuvant, superba!!
Am plecat cu gandul de distractie si distractie a fost!!
Am ajuns dupa-amiaza tarziu si pana am iesit din aeroport, pana am ajuns la hotel, pana ne-am dezmeticit sa ne uitam la ceas, se apropia de ora 19 cand ne-am decis sa “survolam” imprejurimile…
A doua zi am pierdut o zi intreaga pe celebra strada Mariahilferstraße – lunga de 4km si „plina“ numai cu magazine de tot felul, de la tzoale, genti, pantofaraie, briz-brizuri, pana la farmacii, celebrele covrigarii “Bäckerei” si librarii...cofetarii, cafeterii…parfumerii...din care am iesit “imputite” de mirosuri….am stat o groaza..ne-am stricat de ras…probam la parfumuri..nici nu le mai simteam mirosul, nici nu mai stiam cu ce ne dadeam...electronice, magazine pt calculatoare...coaforuri, fast-food-uri 1000 pe mp  ...mirosuri de iti era tot timpul foame, supermarketuri…haine si iar haine
 ...mirosuri de iti era tot timpul foame, supermarketuri…haine si iar haine  ...H&M, pt cine il cunoaste...Esprit, “batranul” Mango...am vazut pana si magazinul de unde a “plecat” rochita mea...agentii de turism, restaurante….supermarketuri (Billa), bijuterii, ceasornicarii, tot ce vrei si ce nu vrei..,,pana si magazin din ala..deochiat...am ajuns acasa frante…dar tot am gasit putere sa iesim la o bere...ah doamne, ce bere!!!...Heffe Wieß sa traiasca! Ca tare-i buna! si la un snitel kilometric, celebrul snitel vienez, cu pommes frites si cu salata..si strudelul cu mere..!!
 ...H&M, pt cine il cunoaste...Esprit, “batranul” Mango...am vazut pana si magazinul de unde a “plecat” rochita mea...agentii de turism, restaurante….supermarketuri (Billa), bijuterii, ceasornicarii, tot ce vrei si ce nu vrei..,,pana si magazin din ala..deochiat...am ajuns acasa frante…dar tot am gasit putere sa iesim la o bere...ah doamne, ce bere!!!...Heffe Wieß sa traiasca! Ca tare-i buna! si la un snitel kilometric, celebrul snitel vienez, cu pommes frites si cu salata..si strudelul cu mere..!!
Am cazut ca piesele de domino, seara tarziu.., cu gandul ca a 2 a zi sa ne inarmam cu forte proaspete pentru arhi-cunoscutul Prater!!!!
Si dupa ce am savurat micul dejun, super satios, cu cascaval, cu salam de sibiu, cu vreo 3 tipuri de sunca-cotlet, cu ousoare, cu costita, cu miere, cu iaurt cu müsli, cu vreo 3-4 feluri de paine...suuuuper bune chiflutele lor de dimineata!!!, cu pepeni, cu struguri, cu apfelsaft-ul lor suuuper bun si revigorant, tocmai bun de dimineata! - ne-am luat talpasita inspre parcul de distractii, unde am mai pierdut iar vreo juma de zi, iar da-i cu shnitel si cu cartofi prajiti, dai cu salata..da-i cu bere (iam-iam) si fuga la hotel sa ne facem bagajele pentru plecare...sa ne mai tragem putin sufletul si sa ne bucuram de ultimile momente petrecute in Viena...
Nu a fost o petrecere in adevaratul sens al cuvantului….insa am petrecut noi 4, pe strada, impreuna, in magazine, la terase, in parc...si in hotel  – cu berica, cu tigarushe si cu austriecii din televizor drept acompaniament
 – cu berica, cu tigarushe si cu austriecii din televizor drept acompaniament  !
!
Ma dureau duminica picioarele ingrozitor de cat am mers...musai sa ma refac pana sambata, ca altfel, in papuci ma paste nunta  ..dar, am fost doar noi 4, am ras ca nebunele, ne-am facut de cap (in limita legii
..dar, am fost doar noi 4, am ras ca nebunele, ne-am facut de cap (in limita legii  )..ne-am deconectat si m-au deconectat putin de la stresul ultimei sute de metri
)..ne-am deconectat si m-au deconectat putin de la stresul ultimei sute de metri  ....in tot timpul asta camera a stat atarnata de gatul coanei SunSmile
....in tot timpul asta camera a stat atarnata de gatul coanei SunSmile  , de o doare si acum
, de o doare si acum  ....dar, totusi, ne-am invrednicit sa facem niste poze la opera si la dom-ul Sf. Stefan...ca, vorba aia, nu esti turist macar 1 data daca nu te-ai dus la acestea doua "puncte" reprezentative
....dar, totusi, ne-am invrednicit sa facem niste poze la opera si la dom-ul Sf. Stefan...ca, vorba aia, nu esti turist macar 1 data daca nu te-ai dus la acestea doua "puncte" reprezentative 
SUNULE, multam ca m-ai anuntat din timp...a fost super bine ca am avut o cunostiinta din Germania, cel care de altfel ne-a ajutat cu rochita  , care a fost super de treaba si a putut veni pentru noi in Viena, special sa ne fie ghid...asa, nu am avut nici un stress sa retinem strazi, nume, numere, preturi, sa ma kinui eu sa-mi aduc aminte de cele uitate in germana...nimic
, care a fost super de treaba si a putut veni pentru noi in Viena, special sa ne fie ghid...asa, nu am avut nici un stress sa retinem strazi, nume, numere, preturi, sa ma kinui eu sa-mi aduc aminte de cele uitate in germana...nimic  ...parca eram 4 albinutze pe o floricica straina si pluteam....a fost extraordinar...fetele, facem repetir?
...parca eram 4 albinutze pe o floricica straina si pluteam....a fost extraordinar...fetele, facem repetir?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006

teodora35 spune:
teodora35 spune:
 neata la zabauce va doresc o zi cat mai placuta va ofer o  ]
] 
  si un
 si un  

asta pana vine daniela ca ea se ocupa cu sucul
 asta pana vine daniela ca ea se ocupa cu sucul
Krelia din ce povestesti parca ma si vedeam si eu pe la viena pe strada aia lunga la colindat magazine.Ma bucur tare mult ca v-ati distrat

SunSmile spune:
SunSmile spune:
 Hielouuu,
Miss u!
Un pupic si o zi frumoasa!
p.s. la nunta facem repetir cu "ciorditu" miresei ...si apoi in gasca de 8 luati cate 2!
...si apoi in gasca de 8 luati cate 2!
The future belongs to those who believe in their dreams.