Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (33)
Raspunsuri - Pagina 20

Himmelsduft spune:
Himmelsduft spune:
 Hallo fetelor,
am intrat scurt sa va salut. Azi am avut o zi incarcata, de abia astept sa vina weekend-ul.
Georgi, sper ca ti-ai revenit. Multa sanatate mamei tale. la toate,
 la toate,
Him

daniela_daneza spune:
daniela_daneza spune:
 Buna seara !
Si pe mine m-a prins ploaia si m-a facut fleasca , dar nu-i bai , era plakut si m-a prins aproape de casa ! 
Georgiana , imi pare rau de mama ta ! Multa sanatate si poate totusi nu va fi cazul de operatie ! Doamne ajuta! Spor la treburi ! Ce tel. ti-ai luat , mobil sau fix? Pupici !
Krelia , acuma  gata nu ami plange! Dragostea = casatoria cica cere sacrificii! De nasa mea SUN  ce stii ?
De nasa mea SUN  ce stii ? 
Him , nu esti singura care asteapta wk-endul! Si eu , mai ales ca sambata seara ma destrabalez !
Maine trebuie sa merg neaparat sa caut planta , pt. cadou!
Teodora  , stai linistita ca ai dat super bine pe mobila.Sincer la mine cred ca era mai mult, plus ca nu era gata asa repede ! Sa o stapaneasca sanatoasa fata ta !
Va pupacesc pe toate !

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Telefon mobil soro. Samsung X660V.Cu camera.Ca m-am saturat sa le dau la altii bani la fotografii.Asa iau un cablu de date si le descarc eu frumos in calculator.
 Samsung X660V.Cu camera.Ca m-am saturat sa le dau la altii bani la fotografii.Asa iau un cablu de date si le descarc eu frumos in calculator.
Mai fetelor...ca tot vorbiti de mobila.Dati-mi niste idei.Io am mobila de dormitor pe albastru inchis.Culoarea astuia care da cu capul in zid  . Ce culoare sa fac peretii?Aici aveam un bleu.Dar parca nu as mai vrea sa fac la fel in partea cealalta.Vreau sa zic ca acum e un o culoare ca a astuia
. Ce culoare sa fac peretii?Aici aveam un bleu.Dar parca nu as mai vrea sa fac la fel in partea cealalta.Vreau sa zic ca acum e un o culoare ca a astuia  .si va dati seama ca trebuie sa o schimb.Sau o da bine albastrul ala cu rozul ala?
.si va dati seama ca trebuie sa o schimb.Sau o da bine albastrul ala cu rozul ala?
Nu stiu.Please...idei.Voi cum ati face? 
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
  POZE

teodora35 spune:
teodora35 spune:
 neata la fetele zabauce va invit la o  

si va doresc o zi cat mai buna.
 si va doresc o zi cat mai buna.
danielate 
Georgi in primul rand sanatate multa mamei tale si sa dea dumnezeu sa nu fie nevoie de operatie,sa stapanesti sanatoasa mobilul si sa te bucuri de el cat mai mult timp ,iar cu culoarea camerei la noi decide fata ca este dormitorul ei ai sa vezi si tu peste cativa ani cum o sa fie,mobila tot ea si-a ales-o este un albastru arin care de fapt este un bleo iar peretii ii vrea tot bleo dar mai inchis decat am facut noi in sufragerie asa ca iti urez succes la renovari.
 familia mea de-ale croitoriei animalutze

daniela_daneza spune:
daniela_daneza spune:
 Neatza! 
Si eu care credeam ca sunt prima, azi!TEO,  ai fost mai iute de mna.De trezit m-am trezit pe la 5.00 , dar nu am deschis calc, am stat in pat sa incerc sa adorm, dar puaza1
Multam de cafea !
Georgiana , sa stapanesti sanatoasa telefonul ! Sac -sac si eu am tot Samsung, dar nu chiar ca al tau, un pic mai slabutz!O sa ma gandesc la combinatia de culori !
Ce fac eu pana la 10.00 cand tre sa plek la servici ?
Dany

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 neatza si de la mine!
multam de cafea teo...am intrat si eu...vad ca e slaba activitatea...
intre noi fie vorba...tocmai ce m-a certat daneza ca azi nu am intrat...bravo danezo...zic merci ca n-ai pus biciul...
hai fetele...vine wk...o petrecere ceva?
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.  
Gabriel José García Márquez  

Himmelsduft spune:
Himmelsduft spune:
 Va doresc la toate Weekend placut si sa aveti vreme buna. 
Sper sa tina vremea si cu noi ca mergem azi si maine la distractie, apoi duminica ne odihnim sa fim iar proaspati ptr luni. la optimistele zabauce,
 la optimistele zabauce,
Him
Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)  

daniela_daneza spune:
daniela_daneza spune:
 Alo ! Alo! Ce se intampla , surorilor ? Chiar asa , nu mai da-ti nici un semn de viata ? Gata , am hotarat , scot biciul 
 , poate singurele care sunt scuzate sunt " miresicile " , atat!
, poate singurele care sunt scuzate sunt " miresicile " , atat!
Georgica  , matalutza acum de cand esti proprietara cu acte in regula  si mai si si tel. de fite , te  da-i rotunda da ? Unde umbli? Treci la raport!
 si mai si si tel. de fite , te  da-i rotunda da ? Unde umbli? Treci la raport!  Ai fost la mama ta la spital ? Cum e ?
 Ai fost la mama ta la spital ? Cum e ? 
Him  , pe ultima suta de metri te-ai salvat ! Petrecere frumoasa in wk-end! 
Dany

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Sunt pe-aci dar nu prea am chef de scris.
Rezultatele mamei au confirmat ca pe-acolo se pierde sange.Ca atare azi am externat-o si saptamana viitoare mergem la Craiova pentru o colonoscopie si o endoscopie.Se face si la noi in oras dar dr care are aparatura necesara e plecat in strainatate si nu mai vreau sa astept.Luni primim raspunsul cu data cand mergem.
Cam asta e, asa ca va rog sa-mi intelegeti starea si sa-mi scuzati absentza.Va citesc tot timpul dar de scris... nu prea imi vine.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
  POZE

daniela_daneza spune:
daniela_daneza spune:
 GEORGICA  , iti inteleg perfect starea .Fii optimista ca va fi bine pana la urma ! Ai sa vezi ! Sunt alaturi de tine! Te pup !
Dany