Iasule, mandra cetate! (38)
Raspunsuri - Pagina 14

gabiarama spune:
gabiarama spune:
 Buna dimineata !
Va citesc din umbra , dar mesajele voastre care se refereau la masaj si maseuri mi-au rascolit sufletul si mi s-a facut un dor nebun de fratele meu . 

Simbata se implinesc 2 saptamini de cind am primit vestea tragica a disparitiei lui intr-un tragic accident .Lucra de 2 luni ca maseur la mare si dupa o zi super incarcata a facut o baie in apa agitata , ultima baie de altfel .Trupul lui a fosat inghitit de apa marii .
 .Prietenii lui l-au anuntat pe celalalt frate care lucreaza tot la Constanta .45 de minute l-au cautat salvamarii , dar nu l-au gasit .Abia dupa 2 ore valurile l-au adus la mal .
.Prietenii lui l-au anuntat pe celalalt frate care lucreaza tot la Constanta .45 de minute l-au cautat salvamarii , dar nu l-au gasit .Abia dupa 2 ore valurile l-au adus la mal .
Era tinar ,29 ani , si abia isi facea planuri de casatorie .Am trecut pina acum prin stari diferite si mi-am pus nenumarate intrebari .Nu pot intelege totusi cum de s-a aventurat tocmai el ,cel care era atit de calculat ?
D-zeu sa il odihneasca in pace !
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze

lacrabaciu spune:
lacrabaciu spune:
 Doamne, Gabi, Doamne ... nu vreau sa fiu ipocrita si sa afirm ca inteleg prin ce treci; stiu doar ca si sotul meu a trecut printr-o durere asemanatoare la moartea surorii, nu de mult ... sunt sigura ca e mai presus de noi ... si ca e intelept sa ne straduim din rasputeri sa ne adunam celulele organismului (care ai senzatia ca o iau razna in asemenea momente) si sa depasim, sa fim tari pentru copii si pentru parinti, in cazul tau); e clar ca a trebuit sa se intample asta, daca tu spui ca era o persoana precauta ... toti facem greseli si nu platim cu aceeasi moneda ... sincere condoleante tie si intregii familii

l_carmen2003 spune:
l_carmen2003 spune:
 Gabi, Dumnezeu sa il ierte si voua condoleante... E de necrezut! Am citit de doua ori pt ca nu imi venea a crede. Eram la mare atunci si stiu ca a fost o zi cu vant si erau valuri... 
Inca o data, Dumenzeu sa il ierte. Iar voua putere...

adi69 spune:
adi69 spune:
 Gabi,sincere condoleante!
Am trait recent spaima de a o vedea pe sora mea paralizata-la un pas de moarte- si tot nu pot decat sa-mi inchipui prin ce treci tu acum.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Adriana
papa-bun

adi69 spune:
adi69 spune:
quote:
Originally posted by lacrabaciu
Adi69 imi cer un milion de scuze ca tu esti necajita cu spitalele, stiu perfect cum e (toata familia mea e cardiaca in afara de mine; am dormit multe muuuuuuuulte nopti pe scaune langa paturi de spital, vorba vine dormit)dar toate vor trece;
Intrebarea mea era: ti-a adus basarabeanca cu care ai vorbit lapte condensat indulcit despre care vorbeste Natalia in topicul de bucatarie? Sunt curioasa daca da si la cat! Merci mult! (as vrea si eu)
Cel mai mare bine pe care il poate face un tata copiilor sai este sa o iubeasca pe mama lor!
Lacramioara,nu am mai cumparat lapte condensat.Ma intelesesem cu doamna din piata sa trec pe la ea ,sa-i dau banii si ea sa-mi aduca.Voia 30 mii de cutie.N-am mai ajuns la ea.
Adriana
papa-bun

ralucami spune:
ralucami spune:
 Buna ziua (la mine) , buna dimineatza (la voi) !
!
Va multumesc mult pt urari! A fost o surpriza extraordinara sa deschis  topicul si sa  vad ca  v-ati adus aminte de  ziua mea si  v-ati gandit la mine! 

Gabi (acvi) nastere usoara, refacere rapida, muuult laptic si cel mai important : un bebe sanatos  si mancacios.  Imi place tare mult  numele Timeea si  chiar  am cunoscut pe cineva cu  numele asta, o fata frumoasa frumoasa.
Imi place tare mult  numele Timeea si  chiar  am cunoscut pe cineva cu  numele asta, o fata frumoasa frumoasa.
Gabi (gabiarama) sincere condoleante!! Am citit  mesajul tau  si am ramas  socata , uluita! Dumnezeu  sa-l odihneasca in pace  pe fratele tau! 
Cenia  unde este Sei Bella?  Ce preturi au!! (1600.000 doar vopsit sau  si aranjat, tuns etc?) Macar acum la final esti  multumita de culoare?
 (1600.000 doar vopsit sau  si aranjat, tuns etc?) Macar acum la final esti  multumita de culoare? 
GabiG rugaminte mare: te rog  trimite-mi si mie cele 3 carti. Prietena mea e gravidutza (in oct. se va intampla "marele" eveniment) si  sigur  o sa  se bucure daca i le  dau. Poti sa le trimiti ori pe  adresa de pe YM ori pe ralucamineo@yahoo.com Multumesc frumos!  

Eu  am maine  o zi  destul de grea: am  un interviu pt un job si  mi-e  frica de mor. Nu as putea spune exact de ce anume mi-e frica, am impresia ca e mai mult teama aia de a nu ma face de rusine, de a nu zice ceva aiurea, sa nu ma respinga.  Nu  sunt ffff disperata dupa un job, dar asta  mi s-a parut  ok,  simt ca as avea multe satisfactii profesionale de pe urma lui, plus ca- de ce sa nu recunosc- si pachetul salarial e  OK. Si unul dintre cele mai tari avantaje: e super aproape de  mine, fac doar 5 minute cu masina (vreo 15-20` la pas). Aici  in Jp sunt mari probleme  cu  distantele,  multi cunoscuti  merg si 2-3 ore cu trenul pt a ajunge la  companii. Daca as primi  jobul eu as fi una dintre norocoase.  O sa va tin la curent cu  ce s-a intamplat si  va invit la  un pahar de suc  -din primul meu salar
 Nu  sunt ffff disperata dupa un job, dar asta  mi s-a parut  ok,  simt ca as avea multe satisfactii profesionale de pe urma lui, plus ca- de ce sa nu recunosc- si pachetul salarial e  OK. Si unul dintre cele mai tari avantaje: e super aproape de  mine, fac doar 5 minute cu masina (vreo 15-20` la pas). Aici  in Jp sunt mari probleme  cu  distantele,  multi cunoscuti  merg si 2-3 ore cu trenul pt a ajunge la  companii. Daca as primi  jobul eu as fi una dintre norocoase.  O sa va tin la curent cu  ce s-a intamplat si  va invit la  un pahar de suc  -din primul meu salar , SPER- cand ma intorc in Iasi.
, SPER- cand ma intorc in Iasi. 
O zi  frumoasa tuturor!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

GabrielaG spune:
GabrielaG spune:
 Gabi, sincere condoleante...
Sa va dau si o veste buna: Gabi(acvi) a nascut o fetita de 3,550 kg si probabil se va numi Timeea Andreea. Am vorbit acum cu fericitul tatic...era emotionat. Gabi inca e anesteziata.
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si biaetii

ralucami spune:
ralucami spune:
 Waaw! Felicitari GABI , refacere usoara! 

Bine ai venit Timeea Andreea!
 Si fericitului tatic ii dam o bere rece ca sa ii mai treaca din emotii. 
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

carmenp spune:
carmenp spune:
 Bun venit Timeea (frumos nume!), se vede treaba ca n-ai vrut sa mai astepti o zi, hehehe. crestere rapida, sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa si lipsita de griji! gabi,e bine si ashe la anu` bem in grup felicitari, sa va traiasca micuta si sa va aduca multe bucurii
 felicitari, sa va traiasca micuta si sa va aduca multe bucurii
gabi, condoleante
adi, sanatate muulta surorii si bunicii tale
raluca, bafta miine, sa fie asa cum vrei tu. cum fu in romanika? cit ati stat?
Carmen,Ilinca&Ionut 
tzucurei de tzucurei 1,  2,   3

aime spune:
aime spune:
 Bine ai venit bebe Timeea  si refacere rapida mamicii Gabi !!!!Sa fii sanatoasa, mancacioasa si dormicioasa!
 si refacere rapida mamicii Gabi !!!!Sa fii sanatoasa, mancacioasa si dormicioasa!
Gabirama condoleante. E greu si mereu ne intrebam "de ce"...
aime si  Vladimir
 Vladimir