japonici ajutor

japonici ajutor | Autor: maha

Link direct la acest mesaj

Japonici am nevoie de ajutor . Sunt studenta la japoneza si pt ca sotul meu are un contract in azerbaijan ne am mutat aici iar eu singura nu am mai reusit sa invat la japoneza nimic ( sincer nici nu m am omorat ) dar incepe sesiunea de restante si am de tradus foarte mult traducerile fiind conditie de intrare in examene . Unde gasesc un traducator de limba japoneza in bucuresti ? va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

maha poti gasi un traducator in Bucuresti.Eu stiu unul bun,se numeste Miclos Simona-222.21.52.
Sta pe undeva pe la Gara Basarab.
Sper sa iti fie de folos.

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna!
Inca un nume de traducator din Bucuresti:
Emil Pop
Tel: 3213987
Mob:072/3607567
E-mail: eccepop@xnet.ro

Sper sa-ti fie de ajutor.

Numai bine!

Traiesc in liniste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maha spune:

Fetelor va multumesc din suflet. Sunteti niste dragute .Sper sa reusesc sa le traduc in timp util . Ma gandeam sa ma duc in tara cu o saptamana inainte de examene .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Cu placere!

Sfatul meu este sa suni inainte la traducator, sa nu ai surprize ca nu are timp sa-ti traduca, si ramai si cu ele netraduse.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Maha uite aici o pagina unde gasesti o lista cu traducatori, firme , nr de tel, adrese, pt traducatori:

http://www.sign.ro/traducatori/catalog/rezultate.php

Si un anunt gasit pe net ca sa vezi si un pret:

"Traducator autorizat de Ministerul Justitiei,limbile engleza si japoneza, efectuez traduceri, colationari si tehnoredactare la preturile: 100.000 lei din engleza in romana, 130.000 din romana in engleza, si 350.000 lei din japoneza in romana.

diana.calugaru@yahoo.com | 021.345.02.01/ 0723.151.843 "

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput