Parinti cu copii de SD 7
Raspunsuri - Pagina 29
FELIS spune:
Ma scuzati ca dau atat de rar pe aici, dar nu am timp deloc... abia mi-am facut ceva timp sa deschid ACEST subiect
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Crisa-77 spune:
La multi ,multi ani,Felis!Sa dea D-zeu sa fie puiul sanatos.Ai multi prieteni.
Si noi ne dorim sa ajungem sa facem un an de la operatie...Asta e.Fiecare cu cat i-a scris D-zeu.
Mihaita!!!
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
tinatache spune:
intrebare: pasta aia de dinti are ceva special sau e doar pt ca e pt copii sub 1 an?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
emaaimee spune:
buna mamici si copilasi,
va citesc de ceva vreme,v-am vazut copilasii sunt scumpi foc.va doresc multa sanatate voua si minunilor,k stiu k asta e ce imi doresc eu cel mai mult pt fam. mea.
acum imi fac curaj sa va scriu k am vazut k vorbiti despre periuta degetar si pasta de dinti.
periuta degetar se foloseste de la nastere pana ii apar bebelusului primii dintisori,apoi pt k musca tare si pt k are dintisori deja se foloseste periuta speciala pt copii.periuta pt copii nu trebuie sa aiba perii prea asprii sau sa fie cine stie ce noutate de ultima ora/scumpa k oricum trebuie aruncate des.putem sa ii dam copilului periuta in manute si sa-l incurajam sa se spele in joaca dk vrea si poate.pt k astia mici nu stiu sa scuipe,pasta de dinti nu e necesara pana la 3 ani.o igiena buna a dintilor se poate face si cu apa si periuta.f imp e sa ii spalam pe dinti dupa mese si seara.de preferat ar fi sa nu adoarma cu sticluta cu suc/lapte/ceai indulcit.spun de preferat k fica-mea inca se trezeste noaptea si papa si s-a dus teoria
va pup si dk nu va deranjez mai vin pe la voi.
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
ardeleanu spune:
emaaimee,nu ne deranjezi.din contra.eu ma bucur ca unele persoane sunt interesate de copilasii nostrii si ii considera ca toti ceilalti,am incercat sa vad pozele minunii dar nu am putut...va sarut
cristina26 spune:
La multi ani! si din partea mea.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
http://paul-aaron-domme.memory-of.com/
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
paula2003 spune:
cred ca are, le place la ambi sa o mestece pasta dupa ce termin. Alexa a fost o perioada in care se spala acum ma rog de ea si cu forta o mai perii din cand in cand. Ea are periuta normala dar cea mai iefrina din comert. Sunt cu cap de bou, rata....dar eu i-am luat normala si cu par moale. Paul deocamdata cu cea degetar. E bine sa fie obisnuit de mic ca sa nu aveti probleme mai tarziu. Sd sunt cam greu de invatat ceva si mai ales daca e bun.
Alexa mea a vazut cum sug copii bomboane pe bat..si a trebuie sa-i iau si eu, nu a trebuie sa o invat ca stie singura cum si ce. Se uita la copii si mai nu cerea, mi-a fost mila de ea si i-am luat si noi. Nu o las sa o pape toata, imi e frica de dinti.
Acum as vrea sa-i cumpar ceva pe baza de flor sa-i intaresc dinti. Caut......Daca stiti ceva imi dati un sfat?
Va pupic si o zi buna.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
ardeleanu spune:
eu nu am gasit la farmacia de la bloc.o sa incerc in centrul orasului.poate pe la sensiblue europharm.. voi gasi.mult succes tuturor in continuare