Cum scoatem petele de fructe?

Cum scoatem petele de fructe? | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Sper sa nu fiu off-topic - Cu ce scoateti voi petele de sucuri si fructe de pe hainutele bebeilor? Am vazut o multime de produse de scoatere a petelor, cu vreo 2 am dat chix, iar Arielul si Persilul nici vorba sa le scoata, asa cum se lauda... Aveti o solutie eficienta?

Candy si Eric (1 an si 6 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

eu le tin la inmuiat o noapte ,frec cu sapun,aplic vanish.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu le tin o noapte in Snow, mi se pare o minune, scoate tot, nu trebuie sa le bagi imediat ce s-au patat, merge si dupa cateva zile. Dar petele vechi pe care ai incercat fara succes sa le scoti cu altceva nu mai ies. Am impresia ca atunci cand ratezi scoaterea unei pete nici ca mai iese vreodata. Trebuie din start sa reusesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Snow e bun si pt hainute colorate? Adica nu decoloreaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu tot cu vanish le scot. Pun imediat pe pata, apoi si in masina de spalat. Daca nu ies din prima, la a doua spalare ies sigur, numai sa nu se pateze la loc intre timp

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Multumesc mult, fetelor! De care Vanish folositi? lichid sau praf la cutie?
Tonnia, Snow sub ce forma folosesti? Pliculete din alea mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

lichid pe pata si daca nu iese sau vreau sa le albesc pun si praf la spalare .dar poti si lichid la spalat,eu nu pun clor la asta micu.de fapt pun praf la spalat ca nu mai e mult lichid in sticla.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Candy, numai Vanish lichid am folosit.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

eu am scos pete proaspete de cirese/capsune cu sare de lamaie peste pata si niste apa.puse hainutele la inmuiat cateva ore si gata.

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Snow e bun si pt haine colorate, fetelor e o revelatie va spun sincer. Praf am folosit pana acum. Doar ca nu scoate pete vechi ce au fost deja spalate. Deci eu las o noapte in lighean si a doua zi le bag in masina si le spal normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Eu folosesc doar Vanish praf: il dizolv in apa (o masura la 2 litri, sau daca stiu ca sunt pete mai intense fac solutia mai concentrata) si las hainele la muiat chiar si de pe o zi pe alta, apoi le pun in masina de spalat si pun si aici o masura de Vanish (masura e luata din cutia rotunda si ar fi cam doua treimi dintr-un capac de la sticla cu biberon) si asa ies petele. Chiar si de pe hainele colorate! Si chiar pete mai vechi am reusit sa scot, de cativa ani!!! Cu Vanish lichid e mult mai costisitor.
Ar trebui sa ma sponsorizeze cei de la Vanish la cata reclama le fac eu la tot pasul, fiindca sunt foarte multumita de produs! Il recomand cu multa incredere!

Mergi la inceput